Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

O'Braiens: "Neatceros nevienu reizi, kad treniņā būtu piedalījusies visa komanda"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

O'Braiens: "Neatceros nevienu reizi, kad treniņā būtu piedalījusies visa komanda"
Endrjū O'Braiens. Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas “Dinamo” piektdien viesos ar 1:5 piekāpās Čeļabinskas “Traktor”, piedzīvojot jau septīto zaudējumu pēc kārtas. Komanda atrodas pēdējā vietā. Kanādiešu aizsargs Endrjū O’Braiens paudis, ka situācijai drīzumā vajadzētu uzlaboties, jo komanda būs pārslimojusi Covid-19.

“Situācija nav no tām vieglākajām. Mēs visi kā komanda kopā neesam bijuši laikam nevienu reizi. Es neatceros, kad tikāmies visi vienā treniņā. Spēlētāji mainās, daži slimo, nāk jaunas sejas. Ir jāmēģina uzreiz atrast ķīmiju, bet saspēle ne vienmēr parādās uzreiz. Jaunie puiši cīnās, par pašatdevi nav pārmetumu. Mums jāatrod veids, kā dabūt ripu vārtos,” teica Endrjū O’Braiens, kurš pats četros mačos nav ticis pie neviena punkta.

“Arī es aizvadīju vienu spēli, tad saslimu. Atgriezties ir ļoti sarežģīti. Domājams, ka drīzumā stuācija uzlabosies, būsim pārslimojuši un varēsim spēlēt jau pilnā sastāvā,” pauda kanādiešu aizsargs, kurš pagājušo sezonu aizvadīja Norvēģijā.

“Man patīk spēlēt fizisku spēli. Tā dod emocijas gan man, gan komandai. Šeit, protams, tas nav tik populāri. Tas ir ļoti jūtams no vietējiem spēlētājiem, viņi pauž neapmierinātību. Tas ir labs veids, kā palīdzēt savai komandai, aizstāvēt komandas biedrus un izsist pretinieku no sliedēm,” pauda O’Braiens. Tiesa, viņš ar noraidījumiem un nesavaldību - četros mačos 20 soda minūtes - vairāk no sliedēm izsit komandas biedrus. Savā pirmajā KHL nomaiņā O’Braiens Habarovskā nopelnīja 2+10 minūtes.

Nākamo spēli rīzinieki aizvadīs svētdien, pulksten 14:00 viesojoties pie Jekaterinburgas “Avtomobilist”.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

     [+] [-]

, 2020-10-31 12:57, pirms 3 gadiem
Visa komanda tagad uz ledus nemaz nesatilptu, lai nemaisītu viens otram! Bars ap purniem 50...