Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols par A.Kuldu un Spruktu: "Nav jau teikts, ka viņi labi spēlētu arī pie mums"

Rolands Eliņš

Ābols par A.Kuldu un Spruktu: "Nav jau teikts, ka viņi labi spēlētu arī pie mums"
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Pēc šodienas zaudējuma izbraukuma spēlē pret "Lokomotiv" Krišjānis Rēdlihs, Rīgas "Dinamo" aizsargs, izteicās, ka atkal netika izmantotas iespējas, savukārt pēc gūtajiem vārtiem bijusi sajūta, ka spēle izdosies. Savukārt komandas treneris Artis Ābols pēcspēles konferencē kritizēja uzbrucēju darbību aizsardzībā un izvairījās no atbildes uz jautājumu par metienu attiecību pirmajā periodā.

"Atkal jāsaka, ka bija jāizmanto vairākuma iespējas, kurās bija izdevības. Jāizmanto savas iespējas, ko šodien neizdarījām. Trešajā trešdaļā viņi mūs par to sodīja," pēc spēles Jaroslavļā atzina Krišjānis Rēdlihs.

"Vairāk vai mazāk kontrolējām ripu, bet vajadzēja vairāk dabūt ripu uz vārtiem. Par gūtajiem vārtiem – beidzot bija cīņa, ripa labi atlēca un guvām vārtus. Ar spēku ienesām ripu. Pēc tam bija laba sajūta, ka tūlīt viss būs kārtībā, dabūsim „ar gaļu” vārtus. Bet sanāca, kā sanāca. Ejam trenēties un spēlējam tālāk,” "Dinamo" aizsargs nav zaudējis apņēmību, taču sacīja, ka šodien par spīti nelabvēlīgajam rezultātam 1:4 tomēr bijis iespējams gūt punktus: "Šodien arī spēlējām koncentrēti un kompakti. Likās, ka varējām dabūt šeit punktus. Vajadzēja dabūt."

Nākamaā spēle Rīgas "Dinamo" komandai paredzēta svētdien pret "Vityaz" vienību, un Rēdlihs to raksturoja īsi: "Nākamais mačs jāvinnē un viss."

"Ko lai saku, atkal viduvēja mūsu uzbrucēju darbība aizsardzības zonā, kas noveda pie 0:2 pirmajā periodā," sacīja acīmredzami aizkaitinātais Artis Ābols. "Tāpat arī bija pret "Sochi", kad spēle jāsāk ar atspēlēšanos. Grūti to izdarīt, turklāt lieliski spēlēja "Lokomotiv" puiši. Mēs savukārt uzlabojām spēli otrajā periodā, iemetām golu, neslikti spēlējām arī trešajā, taču... divi noraidījumi, un ielaidām trešos vārtus, kuri bija jau kā izšķirošais trieciens."

Ābolam tika vaicāts par "Dinamo" bezspēcīgo uzbrukumu pirmajā periodā, piesaucot metienu attiecību, taču Ābols attrauca, ka vēl nav izpētījis mača statistiku un neko vairāk šajā sakarā neatbildēja. Vietējais žurnālists uzdeva arī jautājumu "Dinamo" trenerim, kurš no pieredzējušajiem Latvijas spēlētājiem-leģionāriem varētu uzlabot Rīgas komandas spēli.

"Nu, Kulda spēlē Ufā, Sprukts (Jaroslavļā). Taču - nav jau teikts, ka viņi labi spēlētu arī mūsu komandā," sacīja Ābols.

"Lokomotiv" komandas treneris Deivs Kings uzteica savus spēlētājus un uzslavēja vārtsargu, kā arī, atbildot uz žurnālista jautājumu par spiedienu pēc neizmantotajām iespējām spēles sākumā, teica, ka tāda nav bijis. "Lokomotiv" esot labi pieturējusi ripu, pietiekami "asi" spēlējusi vairākumā, un Kingam nav bijušas šaubas par panākumu: "Nebija šaubu, ka mēs iemetīsim, vienīgais jautājums, bija, kad mēs to izdarīsim"

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...
Пресс-конференция 31 октября 2014 года -...

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 22:35, pirms 9 gadiem
Bet ja nevinēs,ko tad??

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 22:57, pirms 9 gadiem
andromons2 rakstīja: Bet ja nevinēs,ko tad??
Tad nākamais mačš jāvinē un punkts. (:

     [+] [-]

, 2014-10-31 22:57, pirms 9 gadiem
andromons2 rakstīja: Bet ja nevinēs,ko tad??
Nu tad būs tur, kur saule neiespīd

  +2 [+] [-]

, 2014-10-31 23:10, pirms 9 gadiem
Cik noprotu no keponu sarunām, nav vairs runa par iekļūšanu/neiekļūšanu play-off, bet gan par nepalikšanu pēdējajiem konferencē. Tagad par šo "godu" sagaidāma sīva cīņa ar ХК Сочи visas atlikušās sezonas garumā!

  -3 [+] [-]

, 2014-10-31 23:18, pirms 9 gadiem
wr1ght rakstīja: Tad nākamais mačš jāvinē un punkts. (:
Huļi sauli pizģī?

     [+] [-]

, 2014-11-01 00:09, pirms 9 gadiem
Stabili vājāka komanda rietumos ir Rīgas Dinamo ..pēdējā vieta garantēta . Kauns..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-11-01 09:30, pirms 9 gadiem
Lēnām ejam uz to,lai turnīra turpinājumā pēc mačiem sacītu,ka esam nospēlējuši cienīgi(t.i. neesam cietuši sagrāvi).Nezinu,bet domāju ,ka tāda lūzeru komanda diez vai mūsu skatītājiem ir vajadzīga.Vienīgi,ja atlaižam uz visām debess pusēm leģionārus un komandā iesaistām vietējos jaunos ,perspektīvos(ja tādi ir) spēlētājus.Protams skatītāju interesi arī tas neizraisīs,bet vismaz puikas dabūs uzspēlēt normālā līmeni,bet skatīties viņus varēs draugi ,radi,paziņas ,kā Latvijas čempionātā.

  -1 [+] [-]

, 2014-11-01 09:49, pirms 9 gadiem
Vai Jūs jau izvēlējāties uz kuru LHV spēli šodien dosieties? ';

     [+] [-]

, 2014-11-01 09:54, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai Jūs jau izvēlējāties uz kuru LHV spēli šodien dosieties?
Ja sanāks, tas būšu uz Zemgales spēli.

  +2 [+] [-]

, 2014-11-01 10:38, pirms 9 gadiem
Ābola vadībā un ar Savicka algu politiku arī Greckis ziedu laikos mestu vārtiem garām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-01 13:34, pirms 9 gadiem
Ābols bija domājis to, ka ģinamā ir mazāk meistarīgāki hokejisti nekā tajos klubos, kur viņiem ir relatīvi vieglāk spēlēt nekā Rīgā vairāk kā puskomanda jāvelk, jo vienkārši viņi nevar rezultatu uztaisīt

  +1 [+] [-]

, 2014-11-01 14:33, pirms 9 gadiem
Patiesībā jau šosezon ne Kulda, ne Sprukts ne ar ko sevišķu nav izcēlušies. Traumu dēļ pamaz spēlējuši, bet arī tad nekādus varoņdarbus nav veikuši. Pagaidām no mūsu legiem izcili spēlē ir tikai Daugaviņš. Par citiem nav ko iespringt, ka citur maizi pelna.

  -1 [+] [-]

, 2014-11-01 16:17, pirms 9 gadiem
J aaabol., paskaties kaa Tu maaci speeleet? Visus tik kritizeee maak., 1/3 no speeleem jau pagaajushas., neviena kautinja nekaa., hokejs tas ir??? Pretiiigs hokejs.,
Paskaties nhl un uztaisi komandaa gjimeni., viens par visiem., visi par vienu., taa vot., atkaapies.

  +1 [+] [-]

, 2014-11-01 16:23, pirms 9 gadiem
šī sezona ir jau paspēleta,jatiek vaļa no leģionāriem un jaiespēle jaunie,jo tolka nav no viņiem.ta kļudities var ari puiši no Rīgas komandas.

  +1 [+] [-]

, 2014-11-01 16:31, pirms 9 gadiem
Artim taisnība. Nav jau teikts, ka Girgensons arī pie mums vienpadsmit spēlēs gūs veselus trīs punktus. Luceniuss citur arī guva vārtus.