Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" tiksies ar Spruktu un "Lokomotiv"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" tiksies ar Spruktu un "Lokomotiv"
Jānis Sprukts, Martins Tērnbergs, Džefs Plets un Junass Holess
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" šovakar pulksten 18:00 tiksies ar Latvijas valstsvienības centra uzbrucēju Jāni Spruktu un Jaroslavļas "Lokomotiv" un mēģinās atgriezties uz uzvaru takas, un centīsies revanšēties par pirmo zaudējumu šajā sezonā, kad savā laukumā tika ielaisti pieci vārti. Tiešraide kanālā TV6.

Trešdien pārtrūka Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" pirmā uzvaru sērija šajā sezonā - viesos ar 2:4 nācās atzīt debitantes "Sochi" pārākumu. Nonākuši iedzinējos ar trīs vārtu deficītu, rīdzinieki noslēgumā metās atspēlēties: 56. minūtē Čejs Genovejs bija precīzs vairākumā, 58. minūtē Linuss Videls izcēlās pēc mežonīgas cīņas sāncenšu vārtu priekšā. Līdz punkta izcīnīšanai pietrūka pavisam nedaudz, tomēr laukuma saimnieki panākumu nopelnīja, izmantojot "Dinamo" kļūdas aizsardzībā, pēc mača atzina galvenais treneris Artis Ābols.

Jakubs Sedlāčeks Rīgas "Dinamo" vārtos tika galā ar 26 no 29 metieniem, bet ar to bija par maz, jo komandas biedri tikai vienā no pēdējām sešām spēlēm guvuši vairāk nekā divus vārtus - 4:3 panākumā pret Maskavas "Dynamo", kad izdevās atgūties pēc nonākšanas iedzinējos ar diviem vārtiem. Četras spēles bez punktiem ir Lauris Dārziņš, kurš tikai vienā mačā izdarījis vairāk par vienu metienu. Pirms tam uzbrucējs trīs mačos sakrāja piecus punktus, bet tad Dārziņu no ierindas izsita slimība.

Nākamo pretinieci Jaroslavļas "Lokomotiv", kas ar 29 punktiem ieņem desmito pozīciju Rietumu konferencē, taču aizvadījusi par diviem mačiem mazāk nekā Rīgas "Dinamo", pārstāv cits Latvijas vadošais uzbrucējs - Jānis Sprukts. Piedalījies tikai deviņos no 21 mača, viņš izcēlies ar divām rezultatīvām piespēlēm - abi punkti nopelnīti atklāšanas spēlē pret Sanktpēterburgas SKA. Pēcāk vairākas spēles nācies izlaist savainojuma dēļ.

Jaroslavļas "Lokomotiv" ir sestais labākais vairākums Rietumu konferencē - realizēti 20,6% iespēju. Sešas no deviņām ripām vairākumā iemetis komandas labākais snaiperis Jegors Averins, bet četrus no astoņiem vārtiem vairākumā guvis rezultatīvākais spēlētājs Martins Tērnbergs, kura kontā ir 16 punkti. Zviedru uzbrucējs pagājušajā sezonā kopā ar Prāgas "Lev" spēlēja Gagarina kausa finālā; uz Jaroslavļu vasarā pārcēlās arī čehu centrs Jirži Novotnijs, kura konta 12 piespēles un 62,5% uzvarēto iemetienu.

Karjeras labāko rezultātu sasniedzis Jaroslavļas "Lokomotiv" rezultatīvākais aizsargs Jegors Jakovļevs - 23 gadus vecais spēlētājs sāncenšu vārtsargus pārspējis trīs reizes un sakrājis deviņus punktus. Tuvākajam sekotājam zviedram Stefanam Kronvālam ir seši punkti, bet norvēģis Junass Holess, kurš laukumā pavada visilgāko laiku - 21:28 minūtes -, sakrājis 2+3.

Par Jaroslavļas "Lokomotiv" vārtu drošību trešo sezonu pēc kārtas gādā viens no Kontinentālās hokeja līgas labākajiem vārtsargiem kanādietis Kērtiss Senfords, kurš 19 spēlēs un 1100 minūtēs atvairījis 92,7% sāncenšu metienu, vidēji spēlē ielaidis 2,27 ripas un divas reizes nosargājis cietoksni neskartu. Pagājušajā sezonā viņš izslēgšanas mačos atvairīja 93,4% metienu, bet 2013. gadā rādītājs bija vēl labāks - 94,4%, lai gan tika aizvadītas vien sešas spēles.

Rīgas "Dinamo" un Jaroslavļas "Lokomotiv" tikās sezonas ievadā, 8. septembrī gan Tērnbergam, gan kanādietim ar Baltkrievijas pasi Džefam Pletam gūstot divus vārtus un nokārtojot viesu uzvaru ar 5:2, lai gan rīdzinieki 28. minūtes ievadā bija ieguvuši divu rezultatīvu metienu pārsvaru. "Dinamo" rindās izcēlās Roberts Bukarts un Juris Upītis.

1 2 56 komentāri
Slēpts komentārs: Poish
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-31 10:41, pirms 9 gadiem
6:1 Loko labā, Spruktam piespēle un kautiņš ar Genoveju! Vārtos Masaļskis.
Slēpts komentārs: Poish

  -4 [+] [-]

, 2014-10-31 10:44, pirms 9 gadiem
Šitos bradāsim bez variantiem šodien!

  -4 [+] [-]

, 2014-10-31 10:48, pirms 9 gadiem
toto_ansis rakstīja: Laba ideja!
Tikai "KHL stabilizācijas fonds" jāpārtulko krieviski. Citādi Maskava naudu nedos. Tāpat kā viņi naudu nedotu ja komanda startētu zem normāla nosaukuma nevis ģinamka.

Nekādām HK Daugavām, Bērziem, Hanzām viņi naudu nedotu. Jābūt ir ģinamka lai visi redz ka vecie PSRS laiku produkti joprojām ir dzīvi
Kоманда Лига колхоз стабилизационный фонд! Из Риги.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 10:51, pirms 9 gadiem
Poish rakstīja: Jāpaskatās Spruksta sniegums. Cik kvalitatīvi uz soliņa tiek padotas dzērienu pudeles un dvieļi!
Labāk par Tevi padod dvieļus nespēj neviens.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 10:52, pirms 9 gadiem
Ja šodien zaudēs lai atdod pusi algas atpakaļ un par to naudu lai noalgo Ozoliņu par treneri

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 10:54, pirms 9 gadiem
hokejists77 rakstīja: Ja šodien zaudēs lai atdod pusi algas atpakaļ un par to naudu lai noalgo Ozoliņu par treneri
Ronaldu Ozoliņu?? Par ko - viņa vadībā jau HKR šobrīd ir konferences pašā apakšā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 10:57, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: Ronaldu Ozoliņu?? Par ko - viņa vadībā jau HKR šobrīd ir konferences pašā apakšā...
+1
SC pašpasludinātie hokeja eksperti brauc auzās.

  -4 [+] [-]

, 2014-10-31 11:10, pirms 9 gadiem
Dinamo 2015 rakstīja: Labs, troļļi-heiteri sēž un nepacietībā gaida rakstu par Dinamo spēli.
Sešus no pirmajiem astoņiem atstājuši mūsu klauni.
Tas bērnudārzs vēl citus sauc par keponiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-10-31 11:14, pirms 9 gadiem
Dinamo 2015 rakstīja: Labs, troļļi-heiteri sēž un nepacietībā gaida rakstu par Dinamo spēli.
Sešus no pirmajiem astoņiem atstājuši mūsu klauni.
Tie ir tie, kuriem Dinamo neinteresē un kuram līdzi viņi neseko un neko par Dinamo viņi nezin, izņemot to, ka Dinamo jau sen ir viņu dzīves galvenā sastāvdaļa.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-31 11:21, pirms 9 gadiem
Dala no pirmajiem komenteetajiem ir garigi slimmi.. Labraat satiktu kkur un un uzklausiitu jusu idejas par dinamo jaunajiem nosaukumiem utt.. Preti stavetu noteikti kkads pumpains leprikons kurs rrrr knapi var izrunat! Esmu prieciigs ka ir hokeja klubs kur musu hokejistiem ir iespeeja veidot izlases baazi.. Uzskatu ka pilniigi visi kas jelkad ir nodir#€&%si rd ir atkritumi sajaa valsti un pasi neuzko nav spejigi

  +3 [+] [-]

, 2014-10-31 11:31, pirms 9 gadiem
eskaralis rakstīja: Dala no pirmajiem komenteetajiem ir garigi slimmi.. Labraat satiktu kkur un un uzklausiitu jusu idejas par dinamo jaunajiem nosaukumiem utt.. Preti stavetu noteikti kkads pumpains leprikons kurs rrrr knapi var izrunat! Esmu prieciigs ka ir hokeja klubs kur musu hokejistiem ir iespeeja veidot izlases baazi.. Uzskatu ka pilniigi visi kas jelkad ir nodir#€&%si rd ir atkritumi sajaa valsti un pasi neuzko nav spejigi
Par mieru un mīlestību uz žemes šīs!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-31 11:34, pirms 9 gadiem
resnais putns rakstīja: precīzi noraksturoji vidējā dinamo fana zināšanas "savā sistēmā"
Tādi kurus sauc par vidējiem, gan jau šogad zin kas ir Ronalds Ozoliņš, bet noteikti ir tādi kam šis cilvēks neko neizsaka un es tur neredzu neko briesmīgu. Hokejs ir tāds pats izklaides pasākums kā koncerts, teātris, pilsētas svētki un diez vai ir daudzi kas intresējas par kaut ko vairāk kā personām kas tur piedalās. Varbūt kāds ziņkārīgāks paintresējas par režisoru, bet dziedāšanas skolotāji, plastikas pedagogi vai kādi menedžeri nevienu neintresē.

  +3 [+] [-]

, 2014-10-31 11:35, pirms 9 gadiem
resnais putns rakstīja: precīzi noraksturoji vidējā dinamo fana zināšanas "savā sistēmā"
Es ticu, čalīt, ka puse no tā tukstoša, kas aiziet uz Vafeļu spēlēm, nemaz nezin kā sauc galveno treneri. Par to esmu pārliecināts par 110%. Tā ka nelej.

     [+] [-]

, 2014-10-31 11:35, pirms 9 gadiem
huy rakstīja: 6:1 Loko labā, Spruktam piespēle un kautiņš ar Genoveju! Vārtos Masaļskis.
galigs mu..ks ka dinamo zaude kaut kadiem mishliem sochiem ta uzreiz visiem tagad kasis kas jums ir mudi..s

     [+] [-]

, 2014-10-31 11:37, pirms 9 gadiem
Šodien obligāti jāuzvar!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-31 11:38, pirms 9 gadiem
toto_ansis rakstīja: Pēdējoreiz teicu ka Soči uzvarēs ģinamku. Pareizi? Pareizi!
Prieks par visiem tiem kas uzklausīja manu totopadomu un izcēla naudiņu!

Šodienas totopadoms: Loko uzvarēs. Divu vārtu starpība kā minimums, tā kā varam nelielu handikapu uzlikt lai koefs nedaudz palielinātos.

Ģinamai nekādu iespēju, spēlēs savu lūzerveidīgo hoķi un rezultātus nesasniegs. Sportacentra autors Ulvis Brože nākamreiz atkal rakstīs ka nepelnīts zaudējums un savu darbu kā autors nezaudēs jo sportacentram acīmredzami ir pofig kādus virsrakstus admini liek.
Ģinamai pienākuši grūti laiki. Komandas banku kontos naudas palicis pavisam maz, bet rīdzinieki ieradušies Jaroslavļā. Pirms spēles Savickis ieiet komandas ģērbtuvēs.
-Pamanīju, ka bukmeikeri mūsu uzvaru pār ''Lokomotiv'' ir novērtējuši kā 1:20…
-???
-Nu, lūk, visu Jūsu viena mēneša algu esmu uzlicis uz mūsu uzvaru. Es savu darbiņu izdarīju, tagad kārta Jums.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 11:43, pirms 9 gadiem
pointers rakstīja: galigs mu..ks ka dinamo zaude kaut kadiem mishliem sochiem ta uzreiz visiem tagad kasis kas jums ir mudi..s
Mudaks esi Tu. Ja kaut ko saprastu no sporta, tad zinātu ka šodien ir izdarīts vis lai Dinamo uzvarētu - es noprognozēju zaudējumu, Brože rakstam uzlika nelecīgu virsrakstu. Vairāk palīdzēt nevar, pārējais atkarīgs no pašiem spēlētājiem.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 11:46, pirms 9 gadiem
Nu virsraksts šodien neitrāls,varbūt redzēsim labu hokeju no Dinamo puses un kādu punktiņu izcīnām

  -3 [+] [-]

, 2014-10-31 11:54, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ģinamai pienākuši grūti laiki. Komandas banku kontos naudas palicis pavisam maz, bet rīdzinieki ieradušies Jaroslavļā. Pirms spēles Savickis ieiet komandas ģērbtuvēs.
-Pamanīju, ka bukmeikeri mūsu uzvaru pār ''Lokomotiv'' ir novērtējuši kā 1:20…
-???
-Nu, lūk, visu Jūsu viena mēneša algu esmu uzlicis uz mūsu uzvaru. Es savu darbiņu izdarīju, tagad kārta Jums.
un par ko te ierēkt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-31 12:14, pirms 9 gadiem
toto_ansis rakstīja: Nu tad simtprocentīgi algas viņiem neredzēt.
Uz Vāciju aizbēgušais Reķis un pārējie ar smadzenēm domājošie kuri ģinamā nekapā varēs ierēkt
Nav gadijies redzēt īstus, pašpietiekamus sportistus, kas savus kolēģus apsmietu. Vari būt drošs, tavā nišā (zaņķī) normāli cilvēki nelīdīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-31 12:15, pirms 9 gadiem
eskaralis rakstīja: Dala no pirmajiem komenteetajiem ir garigi slimmi.. Labraat satiktu kkur un un uzklausiitu jusu idejas par dinamo jaunajiem nosaukumiem utt.. Preti stavetu noteikti kkads pumpains leprikons kurs rrrr knapi var izrunat! Esmu prieciigs ka ir hokeja klubs kur musu hokejistiem ir iespeeja veidot izlases baazi.. Uzskatu ka pilniigi visi kas jelkad ir nodir#€&%si rd ir atkritumi sajaa valsti un pasi neuzko nav spejigi
Tu, diemžēl, neesi spējīgs pareizi pat vienu teikumu uzrakstīt...

     [+] [-]

, 2014-10-31 12:20, pirms 9 gadiem
jurixxx rakstīja: un par ko te ierēkt?
Ierēc par 1:20

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 12:23, pirms 9 gadiem
Nopietni? Cik var heitot Rīgas Dinamo? Tas ir vienīgais klubs Latvijā, kur mūsu pašu letiņi var sacensties ar spēcīgām komandām. Ja nebūtu Dinamo, tad gan jau nebūtu tiik labu spēlētāju Latvijai kā Daugava, Karsiks, Miķelīts, Lauris, Indrašis utt. Ejat strādāt labāk, nevis pie pc kārtējo reizi gaidīt kad kaut ko par Dinamoi uzrakstīs.. APNIKA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 56 komentāri