Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Video: Gilīss: "Katram uz sevi jāpaskatās spogulī un jākļūst labākam"

Elmārs Pēterāns
Elmārs Pēterāns
Ceturto zaudījumu pēc kārtas piedzīvojis Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas savās mājās ar 0:3 atzina Ufas "Salavat Yulaev" pārākumu. Spēles rezultāts tika atklāts jau otrās minūtes ievadā, kad vārtus guva Deniss Kuļašs. Turpinājumā spēles gaita nemainījās un aktīvāki joprojām bija viesi, iemetot pa ripai katrā no nākamajiem periodiem. Fantastisku sniegumu demonstrēja rīdzinieku vārtsargs Sedlačeks, kas vairākkārt glāba, taču ar to bija par maz un gala rezultātā pelnīts zaudējums. Sportacentrs.com piedāvā "Dinamo" uzbrucēja Koltona Gilīsa pēcspeles komentāru.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2016-11-30 21:12, pirms 7 gadiem
Nav pat veerts skatiities. Juus esat suudi.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-30 22:13, pirms 7 gadiem
Vai runa par ūsām un pūderiem? Jo lai labāk spēlētu ar skatīšanos spogulī varētu būt par maz diemžēl!

     [+] [-]

, 2016-12-01 05:54, pirms 7 gadiem
Dinamo būtu laba VHL komanda, kāpēc mocīt sevi un skatītājus ne piemērotajā ligaa. Dzīvee taču visiem gribas arī mazliet pozitīvisma.

     [+] [-]

, 2016-12-01 07:41, pirms 7 gadiem
Fantastisks bìja Sedlāčeks, kas vienmĕr noguļ pirmo ripu.
Lūsiņś experts hrenovs, laikam aizliegts komandu kritizět.

     [+] [-]

, 2016-12-01 07:49, pirms 7 gadiem
jurixxx rakstīja: Fantastisks bìja Sedlāčeks, kas vienmĕr noguļ pirmo ripu.
Lūsiņś experts hrenovs, laikam aizliegts komandu kritizět.
Nevar jau neko teikt,visi tak mīl Sūdlāčuku! Viņš tak tādus momentus velk... Tik tas nekas ka katru reizi arī sūdus savus standarta salaiž,caur padusi vai pa augšhu! Da neko viņš nevelk,kkādu minimumu knapi vien velk! Sen jau viņa spēle besī! Mūžīgi vāļājas pa ledu! Visi tik redz viņa baigos seivus,bet neviens neredz tās lažas kas ir katrā spēlē...

     [+] [-]

, 2016-12-01 13:48, pirms 7 gadiem
Sedlačeks ļoti labi izvēlas pozīciju vārtos, i viss. Ķērājs švaks. skatījos klātienē. Smuki goli sanāca salavatam, augšējos stūros. kulda ar mozila. Indrašis sitās bet neiet viņam. Laiks domat par jaunu ? sezonu.
Atļaušos minēt ka jaunie tiks pie šprices kad pāris legus palaidīs.