Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: WILDE

Šuplers: ''Uzvara mums bija vajadzīga kā svaigs gaiss''

Šuplers: ''Uzvara mums bija vajadzīga kā svaigs gaiss''
Juliuss Šuplers
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Preses konferencē pēc Rīgas "Dinamo" pārliecinošās uzvaras pār Astanas ''Barys'' (5:1) rīdzinieku galvenais treneris Juliuss Šuplers pauda prieku par uzvaru un uzslavēja dinamiešus par spēles disciplīnas ievērošanu.
"Barys" galvenais treneris Andrejs Homutovs slavēja rīdziniekus par mobilizēšanos un ātro hokeju.

Jūliuss Šuplers:
''Esmu ļoti priecīgs, ka šodien uzvarējām šo spēli. Puiši izpildīja spēles uzdevumu un visus norādījumus. Viņi darbojās ļoti labi. Personīgā spēles disciplīna bija līmenī. Mēs ielaidām vārtus pēc pretinieka pretuzbrukuma, taču es nešaubos par to, ka mūsu vārtsargs aizvadīja ļoti lielisku spēli. Kopumā mēs pelnījām šo uzvaru. Spēle abu komandu izpildījumā bija interesanta, visvairāk jau skatītājiem. Pēc diviem pēdējiem zaudējumiem mums šī uzvara bija vajadzīga kā svaigs gaiss. Mēs noskaņojāmies un strādājām pēc pilnas programmas.''

Vai Rīgas "Dinamo" ir kāds īpašs noskaņojums uz draudzības spēli ar Karolīnu? (īstenībā rīdzinieki spēlēs ar Fīniksas "Coyotes"- tulk.)
''Pirmkārt, šis mačs ir īsts notikums mūsu līdzjutējiem, spēlētājiem un treneriem. Katrs grib parādīt savu hokeju, nodemonstrēt, ka mēs varam spēlēt ne tikai ar sev līdzvērtīgām komandām. Mēs, protams, centīsimies uzvarēt, taču, ja šāda noskaņojuma komandai nebūs, tad nekas arī nesanāks. Mums šajā spēlē nav ko zaudēt. Galvenais ir sarīkot sev svētkus. Par detaļām un niansēm jāaizmirst.''

Vai būs īsts hokejs?
''Es par to nešaubos. Kad komanda iziet uz ledus un redz 11 - 12 tūkstošus skatītāju, spēlētāji nevar slidināties ar pusspēku. Tas nav iespējams.''

Andrejs Homutovs, "Barys" galvenais treneris:
''Apsveicu pretinieku komandu ar uzvaru. Domāju, ka Jūsu komanda šodien bija pelnījusi šo panākumu. Mēs noskaņojām šodien puišus pirms spēles, brīdinājām, ka pretinieku komanda pēc trijiem zaudējumiem būs mobilizējusies un aktīvi uzbruks. Domāju, ka uz pirmo periodu mēs izgājām negatavi. Pretinieku komanda bija daudz ātrāka par mums. Pirmo trešdaļu mēs pilnībā izgāzām. Otrajā periodā puiši spēlēja labāk, sāka spēlēt fiziski, asi, palielināja ātrumu, un radās vārtu momenti. Taču mēs iekritām uz pretuzbrukumu. Bet trešajā trešdaļā pretinieku komanda kontrolēja spēli un noveda to līdz uzvarai.''

Izmantotie resursi:
Официальный сайт Хоккейного клуба...


Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-30 10:21, pirms 14 gadiem
Mani vairāk interesētu: Cik ilgi vēl Mikušs tiks turēts komandā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-30 10:35, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: ...
Taču es drīzāk jautātu, vai mačā ar Avangard Karsums gūs hat- trick?
Hat-trick nebūs... Bet bez diviem vārtiem no ledus Mārtiņš nost nekāps
, 2010-09-30 11:52, pirms 14 gadiem
vai tad nav zaudētas 3 spēles???Vai ir zaudes kuras Šuplers neskaita kā zaudes?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-30 12:03, pirms 14 gadiem
meele rakstīja: vai tad nav zaudētas 3 spēles???Vai ir zaudes kuras Šuplers neskaita kā zaudes?
Pret SKA tak Šupis bij varen apmierināts ka labs mačs, to kāsienu viņš neskaita
, 2010-09-30 12:04, pirms 14 gadiem
Yuri rakstīja: Es ĻOTI ceru, ka jo īpaši Karsums ar Spruktu izcelsies pret Koijotiem un parādīs, ko NHL ir palaidis garām!
aha, iespējams tā noplosās ka visu RD uz NHL uzaicina!
, 2010-09-30 12:13, pirms 14 gadiem
huy rakstīja: aha, iespējams tā noplosās ka visu RD uz NHL uzaicina!
Samaina vietām visus komandas spēlētājus.
, 2010-09-30 12:15, pirms 14 gadiem
huy rakstīja: aha, iespējams tā noplosās ka visu RD uz NHL uzaicina!
un RD izstājas no KHL un turpmāk piedalās NHL regulārajā un cer iekļūt play-off ... :d
, 2010-09-30 12:15, pirms 14 gadiem
chilli rakstīja: un RD izstājas no KHL un turpmāk piedalās NHL regulārajā un cer iekļūt play-off ... :d
Forši, tik jasarunā lai spēlē normālos laikos, nevis 3 naktī
, 2010-09-30 12:16, pirms 14 gadiem
maris777 rakstīja: Mani vairāk interesētu: Cik ilgi vēl Mikušs tiks turēts komandā?
Cik ilgi Arnsonu turēja? tik ilgi arī Mikušs mētāsies gan jau.. :/
, 2010-09-30 12:30, pirms 14 gadiem
DADZIS rakstīja: Cik ilgi Arnsonu turēja? tik ilgi arī Mikušs mētāsies gan jau.. :/
Jadod liels spēles laiks pret kojotiem. Moš noplosās un NHLs viņu savāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-30 12:57, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Manprāt, ir divi varianti-
Pirmais (vissliktākais)- Mikušs tiks turēts komandā tik ilgi, kamēr DR galvenais treneris būs Šuplers, turklāt tādā gadījumā varam sagaidīt, ka Mikušs tiks ielikts triecienmaiņā Hartigana vietā un Ņiživija vietā tiks nolīgts vēl viens slovāks.
Otrais (it kā slikts, bet tomēr labākais)- Mikušs būs tieši vainojams vairākos izšķirīgos vārtu zaudējumos, turklāt 3. maiņa ari turpmāk negūs vārtus, un tad Sējējs so lohu patrieks.
Pirmkaart, tur nav tik daudz speeleetaaja vainas (ja vispaar taada ir), cik to, kuri vinju uaicinaaja (un varbuut sasoliija speeleslaiku un labumus) vaina.
Otrkaart, man kaut kaa shkjiet, ka vinjam buutu pagruuti izlidot no sastaava arii ar lielaakaam vai mazaakaam kljuudaam.
, 2010-09-30 13:04, pirms 14 gadiem
Pilnīgi var just, ka uzvara vis vairāk bija vajadzīga Jūlim pašam, lai pakaļa mazāk svilst...
, 2010-09-30 13:24, pirms 14 gadiem
maris777 rakstīja: Mani vairāk interesētu: Cik ilgi vēl Mikušs tiks turēts komandā?
Normāls čalis, labāks par vienu otru lv spēlētāju. tā kā - lai paliek kaut līdz nākamās sezonas beigām...
, 2010-09-30 13:38, pirms 14 gadiem
Zaudējums pret Automobilist laikam bija tik neglīts ,ka pat pašam Panam par viņu pieminēt ir kauns.Jo kā savādāk : pēdējie divi zaudējumi.
, 2010-09-30 13:43, pirms 14 gadiem
.............. rakstīja: Normāls čalis, labāks par vienu otru lv spēlētāju. tā kā - lai paliek kaut līdz nākamās sezonas beigām...
Es, arī zinu dažus par, kuriem Latvijas hokejistiem viņš ir labāks - Fanduļs, Kerčs, lai gan par Kerču es vēl šaubos.
, 2010-09-30 13:48, pirms 14 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Es, arī zinu dažus par, kuriem Latvijas hokejistiem viņš ir labāks - Fanduļs, Kerčs, lai gan par Kerču es vēl šaubos.
Nu nezinu, pagaidām izskatās, ka MIkuš var darīt ko grib, bet nevienam viņš nepatīk, bet, ja paskatās objektīvi uz viņa spēli (laikam to var tikai retais), var redzēt, ka puisi cenšas un cīnās... Viņam nav bijis pirms tam spēļu prakses, tā kā tas, ka viņš dažreiz kļūdās ir attaisnojami... Ok, tas veids, kādā viņš ienāca komandā nav pats labākais, bet acīmredzami labāka iekš LV spēlētājiem par viņu nav + vēl Šupleram droši kāds procents atlec no Mikuša algas... tā kā, es domāju, ka lielāka nelaime ir citur (varbūt trenera korpusā) nevis Mikušā...

PS

Cik tagad RD ir treneri - paskaitiet. vai tādai komandai kāda ir Dinamo vajag tik daudz štatus. vai tik netiek atkal uzpūsts burbulis?
A jūs te cepaties par Mikušu...
, 2010-09-30 13:50, pirms 14 gadiem
maris777 rakstīja: Mani vairāk interesētu: Cik ilgi vēl Mikušs tiks turēts komandā?
Kas jums visiem ir pret Mikušu.?

Čalis vēl nav iespēlējies.
Dodiet viņam iespēju sevi pierādīt.

Paši jūs viņam ne tuvu nestāviet, tā kā turiet mutītes un beidziet sprēgāt.
Kluba vadība zin ko dara.
, 2010-09-30 14:17, pirms 14 gadiem
Ir tāds viens baigas jautājums , Dinamo ir "bariņš" aizsargu un nu jau arī "bariņš" uzbrucēju un tas viss ,komandas vadības vārdiem ,lai radītu konkurenci ,un tad lūk : vai stāvēšana rindā (sēdēšana uz rezervistu soliņa) var radīt veselīgu konkurenci bez spēļu prakses? Un rādās arī ,(Mikuša piem.) ka tā izpratne par konkurenci iekš dinamo ir tāda nu ļoti dīvaina.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-30 14:30, pirms 14 gadiem
huy rakstīja: Jadod liels spēles laiks pret kojotiem. Moš noplosās un NHLs viņu savāks.
Tas būtu ideāli!!! Varētu vēl savākt "komplektā" ar Jūli (piem. par "koijotu" HC asistentu).....
, 2010-09-30 14:41, pirms 14 gadiem
.............. rakstīja: Nu nezinu, pagaidām izskatās, ka MIkuš var darīt ko grib, bet nevienam viņš nepatīk, bet, ja paskatās objektīvi uz viņa spēli (laikam to var tikai retais), var redzēt, ka puisi cenšas un cīnās...
Pagaidām Mikuš nedara (un nerāda) neko ko no viņa gaida un RD vairāk ir problēmas kad viņš ir laukumā (pirmajās trijās spēlēs viņam bija -3 koefs) nekā kāds būtisks labums.... Laura un Miķeļa spēle nebūt nav uzlabojusies ar šitā frukta piekomandēšanu pie viņiem... drīzāk ir kardināli pasliktinājusies... protams var jau teikt ka mūsu džeki ir "lohi" kas neprot ar jauno slovāku superstāru atrast kopīgu valodu, bet tik pirmajās spēlēs ar Troteru pa centru (kurš it kā enmaz nav cenrs) uz beigām jau šiem gāja tīri labi un visus savus šisezonas punktus Lauris ar Miķeli dabuja, kad šiem Troters bija pa centru un ja maiņai neiet spēle, tad viens no galvenajiem vaininiekiem ir tieši centrs , jo centrs atbild par maiņas saspēli..... gribi pretstatu Mikušam? Sprukts! Janka varbūt pats "pa lieliem svētkiem" iemet, bet saspēli vada un momentus saviem partneriem izveido perfekti! Piem. vakar faktiski visu RD spēli uztaisija Sprukta maiņa un Jankas filigrānie pasi!
, 2010-09-30 14:44, pirms 14 gadiem
Feinītis rakstīja: Kluba vadība zin ko dara.
Aga... un "cietie" zin kā valsti no krīzes izvest..... Jokdaris!
, 2010-09-30 14:56, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Aga... un "cietie" zin kā valsti no krīzes izvest..... Jokdaris!
Kas ta cits zinās ja ne viņi? šamie paši ieveda, tātad tik viņi zin kur izeja
, 2010-09-30 15:06, pirms 14 gadiem
Lai Mikušs iespēlējas, pacietību! Nevar būt, ka ir tādi spēlētāji, ka visu maiņu iznīcina (šeit Jūs domājat tieši Miku). Var pat gadīties, ka pēc dažām spēlēm 3. maiņas puikas sāks bombardēt un tad būs pavisam citi vārdi. Ticu, ka tas ir klusums pirms golu vētras!
, 2010-09-30 15:43, pirms 14 gadiem
Atgriezt atpakaļ 3.maiņu,mums ir vajadzīgs gluži kā svaigs gaiss, nu nav Troters pelnījis, pēc lieliskās sezonas AHL, saturīgām spēlēm 3.maiņā, spēlēt ceturtajā.
, 2010-09-30 15:45, pirms 14 gadiem
King of Pavians rakstīja: Lai Mikušs iespēlējas, pacietību! Nevar būt, ka ir tādi spēlētāji, ka visu maiņu iznīcina (šeit Jūs domājat tieši Miku). Var pat gadīties, ka pēc dažām spēlēm 3. maiņas puikas sāks bombardēt un tad būs pavisam citi vārdi. Ticu, ka tas ir klusums pirms golu vētras!
Viš jau pagāšsezoni visu sezonu AHL centās iespēlēties,čuššš :d
Slēpts komentārs: marchelo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-30 16:44, pirms 14 gadiem
Kāpēc visi cepas tikai par Mikušu? Man nav saprotams kāpēc mums vajadzīgs 4 maiņā Karamnov, kas pagaidām arī ir pilnīgs 0, ja tur ideāli iederas mūsu pašu Džeriņš, kurš spēlē daudz labāk un var krāt pieredzi nākotnei
, 2010-09-30 16:52, pirms 14 gadiem
marchelo rakstīja: Paldies Šupleram un Mikušam par šo uzvaru.Ja Šuplers nebūtu tik tālredzīgs un neliktu Mikušu Meijas un Džeriņa vietā tad noteikti būtu zaudējuši.Tikai muļķi nesaprot ka RD bez slovāku uzlecošās zvaigznes Mikuša playoff neredzēt.
ja redze mani neviļ, tad Mikuš spēlē Trotera vietā, bet Džeriņa vietā
Karamnovs un Troters apslimušā(?) Meijas vietā
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.