Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Masaļskis un Ņiživijs rādīs meistarklasi Liepājas jaunajiem censoņiem

Masaļskis un Ņiživijs rādīs meistarklasi Liepājas jaunajiem censoņiem
Edgars Masaļskis
Foto: Kaspars Volonts, dinamoriga.lv

Pirms pārbaudes spēles starp Rīgas "Dinamo" un Ņeftekamskas "Toros" piektdien Liepājas Ledus hallē notiks abu komandu spēlētāju meistarklases Liepājas Sporta spēļu skolas (LSSS) jaunajiem hokejistiem, informē HK "Liepāja" preses sekretāre Simona Laiveniece.

No dinamiešiem kopā ar Liepājas jaunajiem sportistiem uz ledus kāps treneris Aleksandrs Ņiživijs, vārtsargs Edgars Masaļskis un diskvalificētais uzbrucējs Vitālijs Pavlovs, kā arī Ņeftekamskas komandas spēlētāji.

Jaunajiem hokejistiem tā būs nenovērtējama pieredze un iespēja iedvesmoties no hokeja pasaules varenajiem, slavenie hokejisti nākamajai paaudzei nodos daļu no savām zināšanām un knifiem.

LSSS hokeja treneris Toms Strauss atzinīgi novērtē iespēju jaunatnes komandai trenēties kopā ar profesionāļiem: "Puikām tā ir forša iespēja paskatīties, kā spēlē pieaugušie veči. "Dinamo" mēs jau zinām, bet pirmo reizi būs iespēja uz ledus būt kopā ar Kanādas un ASV sportistiem, kas spēlējuši pasaules top līgā - AHL, bet tagad pārstāv Ņeftekamskas komandu. Tas var aizķerties un palīdzēt rast motivāciju turpmākiem treniņiem."

1. augustā plkst 18.00 Liepājas Ledus hallē notiks Rīgas "Dinamo" pārbaudes spēle pret Krievijas Augstākās līgas (VHL) klubu Ņeftekamskas "Toros". Biļetes var iegādāties halles kasē, cena 3-5 eiro.

Izmantotie resursi:
www.liepajniekiem.lv


, 2014-07-30 11:01, pirms 10 gadiem
Top līga- AHL
, 2014-07-30 11:07, pirms 10 gadiem
Bija laiki, kad LM draudzības spēlēs spēlēja pret Toros un šos pieveica.
, 2014-07-30 11:30, pirms 10 gadiem
archy0 rakstīja: Bija laiki, kad LM draudzības spēlēs spēlēja pret Toros un šos pieveica.
Bija arī laiki kad Dinamo knapi bullīšos varēja LM vinnēt un bija arī laiki kad LM Pārbaudes spēlē ar 5:3 uzvarēja Maskavas CSKA ar visai labu sastāvu
, 2014-07-30 12:39, pirms 10 gadiem
karlis163 rakstīja: Bija arī laiki kad Dinamo knapi bullīšos varēja LM vinnēt un bija arī laiki kad LM Pārbaudes spēlē ar 5:3 uzvarēja Maskavas CSKA ar visai labu sastāvu
Sanak taaa,kad agrak viss bija labak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-30 13:12, pirms 10 gadiem
Būs ko redzēt. Masaļskis Ņiživijam metīs bullīshus un zaudētājs pa pliko kūleņos pa ledu.
, 2014-07-30 13:28, pirms 10 gadiem
Pirmā brīdī var pasmaidīt par Top līgu AHL, bet kad aizdomājos , aks tad ir top līgas. Jautājums - cik līgas tad var saukt pasaulē pie top līgām, trīs piecas, desmit. Starp 5 stiprākām AHL var likt, starp pirmām trim es neliktu.
AHL tieši velk pasaulē uz 4-5 vietu starp visām līgām un tāpēc AHL - Top līga nemaz neskan tik smieklīgi kā sākumā var likties.
Vienmēr patīkami , ja jaunie sportisti var pavērot klātienē kopā ar labiem spēlētājiem uz ledus, kopā darboties. Tas ir viens neliels bet papildu stimuls , dzinulis mazā sportista karjerā.
P. S. Vai kāds nezin, kas tur ar Pavlova diskvalifikāciju. Līdz kuram laikam tiek izskatīta apelācija (ne uz ko īpašu neceru, bet tomēr).
, 2014-07-30 13:58, pirms 10 gadiem
1.Nhl 2.Khl 3.Nla un tālāk eiropas līgas un za zemākās līgas
, 2014-07-30 14:32, pirms 10 gadiem
Iespējams nav labākā līga, bet tas ir ātrākais ceļš uz NHL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-30 15:19, pirms 10 gadiem
A-BURTS no Ronas krasta rakstīja: AHL tiri pec speka sameriem varetu but 5.ta pec NHL,KHL,Somu un Zviedru elites ligam
NHL, KHL, NLA, AHL, SHL.
, 2014-07-30 15:25, pirms 10 gadiem
ozolinsh12 rakstīja: kurā valodā Saša ar jaunajiem runās?
Viņš prot latviešu valodu un to visi zina. Bet ja jau žurnālisti paši vienmēr sāk runāt krieviski, kāpēc lai viņam neatbildēt dzimtajā..?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-30 15:32, pirms 10 gadiem
A-BURTS no Ronas krasta rakstīja: NLA ir uzpusta popularitates zinia liga,proti,,Sveices svetdienas lidzjuteju pieprasita,kad nak ar visam gimenem,berniem,sirmgalvjiem un t.t., daudzkart pat ipasi nko no hokeja nejedzot tads savdabigs Spenglerits gada garuma vien sanak speles limenia zinia ta labakaja gadijuma varetu but top 1O vel jo vairak,ka NLA ir viena no neskatamakam hokeja ligam,pateicoties Sveices hokeja specifikai,ne cik spelet pasiem,cik traucet to darit pretiniekam
Troļļi uzdarbojas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-30 18:28, pirms 10 gadiem
Liepajas komunists savu vardu vel nav teicis. Nezinam ko drikst, ko nedrikst.
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.