Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Daugaviņš: "Galvenais bija strādāt, jo zinājām - "Dinamo" salūzīs"

Daugaviņš: "Galvenais bija strādāt, jo zinājām - "Dinamo" salūzīs"
Kaspars Daugaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Zaudējumu 2015. gada pēdējā spēlē piedzīvoja Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas savā laukumā ar 1:4 atzina Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenētās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pārākumu. Uzvaras vārtos rezultatīvi asistēja Kaspars Daugaviņš, kurš sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja, ka tā bijusi iespēlēta kombinācija. Tāpat uzbrucējs par "Dinamo" problēmu galveno cēloni nosauca pārliecības trūkumu. "Galvenais bija strādāt vairāk un labāk nekā rīdzinieki, jo zinājām, ka vienā brīdī viņi salūzīs," pauda Daugaviņš. "Strādājām, un vārtu guvumi atnāca."

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" pēc pēdējās septiņās spēlēs izcīnītajiem pieciem panākumiem atkal izgāza pirmo trešdaļu, cīņā pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pēc 20 minūtēm nonākot iedzinējos ar 0:2. Atšķirībā no iepriekšējiem mačiem sasmelt izlieto neizdevās - beigās neveiksme ar 1:4 -, un trīs punkti ļāva Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenētajai un Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai komandai pacelties līdz ceturtajai vietai Rietumu konferencē.

"Noslēdzošajā trešdaļā Rīgas "Dinamo" pielika un spēlēja labāk. Palīdzēja arī mūsu noraidījumi, jo tad iniciatīva automātiski nonāk otras komandas rokās. Ripas no pusbortiem negāja ārā no zonas, un uzreiz sekoja karuseļi, jo arī Rīgā spēlē meistarīgi hokejisti. Viņi pierādījuši, ka trešās trešdaļas ir labākās, un mēs to zinājām, tāpēc galvenais bija darboties uzmanīgi, lai no 2:0 rezultāts nepārvērstos par 2:5," uz izšķirošajiem notikumiem laukumā sarunā ar portālu Sportacentrs.com atskatījās Daugaviņš, kurš nenoliedza - spēle mājās bijusi īpaša.

"Protams, iezogas maza nervozitāte, jo draugu un ģimenes priekšā gribu nospēlēt labi. Ir atbildības slogs, lai gan tas vienmēr sēž galvā; katrā maiņā jāklapē un jāpierāda sevi. Patīkami, ka emocijas dzen uz priekšu visa mača garumā. Un patīkami, ka uzvarēju, jo pagājušajā sezonā nesanāca," atcerējās Daugaviņš, kurš līdzjutēju emocijas pēc nopelnītā noraidījuma neņēma ļaunā, ar smaidu atzīstot, - prieks gan par vairākumu, gan par to, ka palīdzīgu roku sniedzis latvietis.

"Spēlēs pret bijušajām komandām galvenais ir nepārdegt. Pagājušajā gadā ļoti gribēju Rīgā gūt vārtus. Momenti bija, bet... Tik ļoti priecājies par labajām epizodēm, ka pārdedz un nespēlē ar vēsu prātu. Nav jāskrien pa galvu, pa kaklu. Ja ir gan momenti, gan pārliecība, tad goli, piespēles un punkti sakritīs," panākumu atslēgu nosauca Daugaviņš, kurš pērn Latvijā viesojās Maskavas "Dynamo" rindās, bet jaunās sezonas ievadā attiecības pušu starpā izbeidzās.

"Uzvarējām spēli pret Sanktpēterburgas SKA. Aizbraucām mājās, piezvanīja aģents un teica, ka esmu izlikts atteikumu draftā. Viss, beigās neko neuzzināju. Nestrīdējos, neko. Vienkārši pateica, ka neapmierināja sniegums. Ģenerālmenedžeris jau pagājušās sezonas izslēgšanas spēlēs teica, ka nav vārtu guvumu. Bija momenti, taču nekrita iekšā. Un tad viņš uzēdās, ka nemāku spēlēt. Tas turpinājās arī šajā sezonā. Pateica, ka nemāku mest vārtus."

Maskavas "Dynamo" rindās Daugaviņš astoņās spēlēs guva vienus vārtus un sakrāja četrus punktus, bet pēc pievienošanās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" sniegums uzlabojās - latvietis ar 20 punktiem ir trešais rezultatīvākais spēlētājs komandā. Pret Rīgas "Dinamo" viņš piespēlēja uzvaras vārtos. "Pēc iemetiena bija iespēlēta kombinācija ar diviem risinājumiem: jādod augša aizsargam, kurš metīs bez ripas apturēšanas, vai jāpiespēlē otram aizsargam, kurš pieslēdzas uzbrukumam un skrien iekšā. Augšu paņēma, nācās dot uz tālo stabiņu," atcerējās Daugaviņš.

"Arī manā sniegumā ir bijuši kritumi. Vairāk punktu ziņā - bijušas pauzes. Uzskatu, ka no sezonas sākuma spēlēju labi, veidoju momentus. Protams, gadās brīži, piemēram, sezonas sākumā Maskavā, kad divas spēles neieliek sastāvā, rokas aizveras, momenti ir, bet ripas vārtos nekrīt," norādīja Daugaviņš, kurš pirms viesošanās Rīgā pie punktiem bija ticis tikai vienā no deviņām spēlēm.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" divās no pēdējām trim spēlēm bija palikusi sausā, un latviešu uzbrucējs atkal norādīja uz pārliecības trūkumu: "Pret Bratislavas "Slovan" izveidojām tik daudz momentu, bet ripas nekrita iekšā. Tikmēr viņi iemeta no baigā leņķa. Un spēle uzreiz izmainījās - viņi spēlē ideāli, bet mums viss sabrūk. Stabilitāte ir ļoti svarīga, sniegums jānotur 60 minūšu garumā. Pret Rīgas "Dinamo" galvenais bija kārtīgi strādāt, jo pirms tam zaudējām savu kļūdu dēļ. Galvenais bija strādāt vairāk un labāk nekā "Dinamo", jo zinājām, ka vienā brīdī viņi salūzīs. Strādājām, un vārtu guvumi atnāca."

"Atgādina sezonu, kad pats spēlēju šeit. Komanda it kā spēlē labi, bet vienā brīdī spiediens ir tik liels, ka tā salūzt. Tā notiek ar jebkuru komandu. Ja ilgāku laika periodu ir liels spiediens, tad ir cilvēcīgi kļūdīties. Ļoti svarīgs ir pirmais vārtu guvums, jo zini - pēc tam spiediens tikai augs. Iemet otro, un tā rodas starpība. Gados, kad Rīgas "Dinamo" iekļuva izslēgšanas spēlēs, bija stabilas 60 minūtes. Šogad pirmās trešdaļas pieviļ, un tas bija jāizmanto," uz pretinieku vājajām vietām norādīja Daugaviņš.

"Tādas problēmas ir jārisina komandas iekšienē. Kad atrodies turnīra tabulas lejasgalā, psiholoģiski ir grūti. Laukumā ej pierādīt, bet mazliet nesanāk un spēle pazūd. Tā bija arī nelaimīgajā gadā, kad labi sākām, rezultāts kļūst 1:2, un spēle ir beigusies. Mazliet noguli, un spēle ir beigusies. It sevišķi šogad, kad dažas komandas iemet un tik dziļi iesēžas aizsardzībā," Daugaviņš norādīja uz līmeņa izlīdzināšanos, bilstot, ka līmenis ir izlīdzinājies un jebkura komanda var uzvarēt jebkuru, vairs nav tik izteiktu līderu.

"Varu pateikt piemēru no Latvijas izlases. Ar 0:8 zaudējam Zviedrijai. Cilvēki var teikt, ka tā ir Zviedrija, bet tas tāpat iedzen morālo pārliecību iekšā. Pēc zaudētajām spēlēm izej pret komandu, kas jāuzvar, un... Labāk nesmuki vinnēt zviedrus, lai rodas pārliecība. Bez pārliecības ir grūti uzvarēt arī ņemamās komandas - goli nekrīt. Klubā ir tieši tas pats. Uzvarējām piecas sešas spēles pēc kārtas, un galvā sēdēja iekšā. Meti un zināji, ka būs. Pēc tam pārīti zaudē, un spēle ir citāda. Atkal jāizkaplē uzvara, lai rastos pārliecība. Viena vai divas uzvaras maina daudz, un tā ir arī Rīgas "Dinamo". Problēma slēpjas galvās," noslēdza Daugaviņš, kurš šosezon vairākus mačus lauzta deguna dēļ aizvadīja ķiverē ar aizsargrežģi. Uzbrucējs nevērīgi - it kā nebūtu noticis nekas ievērības cienīgs - norādīja, ka nebija nemaz tik traki, jo lauzts tikai priekšā, nevis sānos, lai gan bildēs savainojums izskatījās daudz nopietnāks.

Abas komandas nākamo spēli aizvadīs ceturtajā janvārī. Ņižņijnovgorodas "Torpedo" uzņems Arti Ābolu, Edgaru Masaļski un Toljati "Lada", kamēr Rīgas "Dinamo" mājās tiksies ar trīs uzvaras pēc kārtas izcīnījušo Bratislavas "Slovan", kura ir konkurente par vietu izslēgšanas spēlēs. No astotajā vietā esošās Minskas "Dinamo" rīdzinieki atpaliek par desmit punktiem, bet ir ar vienu maču rezervē.


, 2015-12-29 09:09, pirms 8 gadiem
RD jau septembrī salūza!Ja citās komandās par vietu sastāvā ir jācīnās,tad RD trenerim ir jālūdz spēlētājus,lai iziet uz ledus,vismaz skata pēc
, 2015-12-29 09:12, pirms 8 gadiem
Savickis jau salūza,2008 gadā kolhoz kaput
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: FUNS
, 2015-12-29 09:41, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Patīkami ka DR ir komanda kurai "lūšana" nav raksturīga. Cīnās līdz galam. Arī vakar cīņa līdz beigām.
Savickas teica, lai neaizdzītu skatītājus, tad vismaz, lai beigās tēlo, ka spēlē, pārējo laiku var slidināties. Bizness.
, 2015-12-29 09:56, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Patīkami ka DR ir komanda kurai "lūšana" nav raksturīga. Cīnās līdz galam. Arī vakar cīņa līdz beigām.
patīkami, ka funis turpina izklaidēt SC lietotājus ar savu humora šovu
, 2015-12-29 10:00, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: patīkami, ka funis turpina izklaidēt SC lietotājus ar savu humora šovu
FUNS ir Savickas pasūtīts prospekts, lai piesaistītu Tautas klubam atbalstītājus.
, 2015-12-29 10:01, pirms 8 gadiem
izskatās, ka komanda nav īpaši motivēta. Likās, ka nevis salūza, bet kā parasti vienkārši atslidoja pirmos divus periodus, īpaši un uzkrītoši 1.per.- to nevar neredzēt
, 2015-12-29 10:09, pirms 8 gadiem
specha rakstīja: izskatās, ka komanda nav īpaši motivēta. Likās, ka nevis salūza, bet kā parasti vienkārši atslidoja pirmos divus periodus, īpaši un uzkrītoši 1.per.- to nevar neredzēt
pa ilgiem laikiem vakar domāju paskatīties TRTD hokeju...pietika ar vienu periodu, lai saprastu, ka tas ko viņi spēlē - nav hokejs. šādam hokejam var turpmāk laiku neizšķiest...ja vien neesi mazohists vai funs.
, 2015-12-29 10:11, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Patīkami ka DR ir komanda kurai "lūšana" nav raksturīga. Cīnās līdz galam. Arī vakar cīņa līdz beigām.
laikam skatījos citu spēli :/
, 2015-12-29 10:13, pirms 8 gadiem
Vēl ir diezgan pārsteidzoši, kad laikā kad DR tiek daudz lamāts, kritizēts, sastāvs novājināts, izgāžam spēles sākumu, gandrīz visi hokejisti slinkomun neprot spēlēt utt., pēdējos 2 mēnešos no 24 oktobra DR uzvaras ir vairāk kā zaudējumi 11-8. Kā tad neprot spēlēt un viss pārējais ja uzvaras nāk. Izgāzts ir sezonas sākums nevis tagad vidus.
Izskatot visu kalendāru sezonas sākumā jau domāju ka psiholoģiski vissmagākā varētu būt vakardienas spēle ar Torpedo. 6 brīvas dienas plus Ziemassvētki (mājās) tad Torpedo un atkal 6 brīvas dienas plus Jaunais gads. Kopumā 2 svētku nedēļas , dzīvo mājās un pa vidi svētkiem viena spēle. Tas nav attaisnojums, tas ir skaidrojums. Pie šāda grafika ļoti daudziem tieši šajā spēlē var būt problēmas.
, 2015-12-29 10:15, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: pa ilgiem laikiem vakar domāju paskatīties TRTD hokeju...pietika ar vienu periodu, lai saprastu, ka tas ko viņi spēlē - nav hokejs. šādam hokejam var turpmāk laiku neizšķiest...ja vien neesi mazohists vai funs.
10 300 skatītāji maksā padsmit un vairāk eiro. Kopumā vakar arēnā kopumā bija laba aura (svētku aura) ar priekšnesumiem utt. Labi pavadīts vakars.
, 2015-12-29 10:35, pirms 8 gadiem
kamēr Rīgas "Dinamo" mājās tiksies ar trīs uzvaras pēc kārtas izcīnījušo Bratislavas "Slovan", kura ir konkurente par vietu izslēgšanas spēlēs.

Man patīk šis milzīgais optimisms.Izrādās Slovan mums esot konkurente
No Slovan skatu punkta skatoties,domāju uz Rīgu viņi brauc pie autsaideriem pēc trim punktiem,lai varētu turpināt pakaļdzīšanos Minskas Dinamo,kuri tiešām viņiem ir konkurenti cīņā par atotnieku.Tā,manuprāt,skanētu daudz objektīvāk.
Slēpts komentārs: FUNS
, 2015-12-29 10:55, pirms 8 gadiem
Šogad no hoķa īsti nekāds kaifs. Čempī gandrīz no elites izlidojām. DR arī pa lejas galu kūļājas. NHL vīri arī nerāda to pārliecinošāko sniegumu. Vienīgais prieks U-20 atgriešanās elitē.
, 2015-12-29 11:16, pirms 8 gadiem
Spole22 rakstīja: Šogad no hoķa īsti nekāds kaifs. Čempī gandrīz no elites izlidojām. DR arī pa lejas galu kūļājas. NHL vīri arī nerāda to pārliecinošāko sniegumu. Vienīgais prieks U-20 atgriešanās elitē.
U18 nospēlēja Elitē lieliski! Arī individuāli ir, kas priecē: Daugava, Masaļskis, Bartulis, Dzierkals, Bukarts Čehijā, Merzļikins, Gudijs AHL...
, 2015-12-29 11:18, pirms 8 gadiem
Rīgas "Dinamo" mājās tiksies ar trīs uzvaras pēc kārtas izcīnījušo Bratislavas "Slovan", kura ir konkurente par vietu izslēgšanas spēlēs !!! Spēli aizvadīs ceturtajā janvārī !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-12-29 11:24, pirms 8 gadiem
specha rakstīja: izskatās, ka komanda nav īpaši motivēta. Likās, ka nevis salūza, bet kā parasti vienkārši atslidoja pirmos divus periodus, īpaši un uzkrītoši 1.per.- to nevar neredzēt
Tāpēc ka tā saucāmā līdzi jušana ir totāli sačakarēta. Kāpēc šiem motivēties ja viss tāpat ir labi! Darbs ir, algu maksā, uzspēlē hokeju, spēles beigās pie 0:3 iemoci vienu goliņu un fuņi nēsā uz rokām, jo šie tak nepadevās, bet "cīnījās" līdz galam. Tas mūžam spiedzošais superotimistiskais aunu bars arī pilnīgi nav nekāds motivētājs. Labs piemērs komandas atbalstīsanai ir futbola izlases fani, kuri komandu pabrīdināja ka tā var palikt bez faniem, ja nespēlēs....TRTD ķērcēji ne uz ko tādu nav spējēgi, jo šiem iepotētas tādas muļķības, ka komanda jāatbalsta vienmēr, pat ja laiž luni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-12-29 11:39, pirms 8 gadiem
Dzoniy rakstīja: TRTD ir uzvarējuši tik 6 no 17 mājas spēlēm. Ņem vērā to, biedri Funi.
Ņemu.
, 2015-12-29 11:40, pirms 8 gadiem
Banss rakstīja: Tāpēc ka tā saucāmā līdzi jušana ir totāli sačakarēta. Kāpēc šiem motivēties ja viss tāpat ir labi! Darbs ir, algu maksā, uzspēlē hokeju, spēles beigās pie 0:3 iemoci vienu goliņu un fuņi nēsā uz rokām, jo šie tak nepadevās, bet "cīnījās" līdz galam. Tas mūžam spiedzošais superotimistiskais aunu bars arī pilnīgi nav nekāds motivētājs. Labs piemērs komandas atbalstīsanai ir futbola izlases fani, kuri komandu pabrīdināja ka tā var palikt bez faniem, ja nespēlēs....TRTD ķērcēji ne uz ko tādu nav spējēgi, jo šiem iepotētas tādas muļķības, ka komanda jāatbalsta vienmēr, pat ja laiž luni.
Spēlējam, neguļam.
, 2015-12-29 11:45, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Spēlējam, neguļam.
Tu neko nespēlē, čekas kranci.
, 2015-12-29 11:52, pirms 8 gadiem
Banss rakstīja: Tu neko nespēlē, čekas kranci.
Laikam nedzirdēji līdzjutēju saukli "Spēlējam, neguļam". Tad tev jāaizrāda vēl daudziem citiem.
Vai tad čekistiem bija kranči?
, 2015-12-29 11:52, pirms 8 gadiem
Kranci, pastāsti labāk kāpēc presenē Rīgā latviešu žurnālistam ar latviešu treneri jārunā krieviski?
Slēpts komentārs: FUNS
, 2015-12-29 11:54, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Laikam nedzirdēji līdzjutēju saukli "Spēlējam, neguļam". Tad tev jāaizrāda vēl daudziem citiem.
Vai tad čekistiem bija kranči?
Ko tu tur murgo?
, 2015-12-29 11:55, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: To tu uzprasi šim žurnālistam un Skudram.
Nemelo, tas bija RD uzstādījums! Tas tak esot Latvijas klubs
, 2015-12-29 11:59, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Laikam nedzirdēji līdzjutēju saukli "Spēlējam, neguļam". Tad tev jāaizrāda vēl daudziem citiem.
Vai tad čekistiem bija kranči?
Daugava reizēm izguļas gan. No Rīgas Dinamo labumus saņēmi? Daudz tika?
, 2015-12-29 11:59, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Vēl ir diezgan pārsteidzoši, kad laikā kad DR tiek daudz lamāts, kritizēts, sastāvs novājināts, izgāžam spēles sākumu, gandrīz visi hokejisti slinkomun neprot spēlēt utt., pēdējos 2 mēnešos no 24 oktobra DR uzvaras ir vairāk kā zaudējumi 11-8. Kā tad neprot spēlēt un viss pārējais ja uzvaras nāk. Izgāzts ir sezonas sākums nevis tagad vidus.
Izskatot visu kalendāru sezonas sākumā jau domāju ka psiholoģiski vissmagākā varētu būt vakardienas spēle ar Torpedo. 6 brīvas dienas plus Ziemassvētki (mājās) tad Torpedo un atkal 6 brīvas dienas plus Jaunais gads. Kopumā 2 svētku nedēļas , dzīvo mājās un pa vidi svētkiem viena spēle. Tas nav attaisnojums, tas ir skaidrojums. Pie šāda grafika ļoti daudziem tieši šajā spēlē var būt problēmas.
Ko tu te dzen? Kādas vēl problēmas? - Ja esi profesionāls hokejists- tas ir tavs darbs- ej grauz ledu katrā spēlē, cīnies, šķaidi - pajāt uz grafikiem un visu pasauli.
, 2015-12-29 12:05, pirms 8 gadiem
Banss rakstīja: Labs piemērs komandas atbalstīsanai ir futbola izlases fani, kuri komandu pabrīdināja ka tā var palikt bez faniem, ja nespēlēs....TRTD ķērcēji ne uz ko tādu nav spējēgi, jo šiem iepotētas tādas muļķības, ka komanda jāatbalsta vienmēr, pat ja laiž luni.
Savulaik pret SKA viņi kaut ko tādu izpildīja pametot tribīnes spēles sākumā, bet tas bija sen, šķiet, otrajā sezonā. Tā bija tā spēle, pēc kuras Jēkabs nokļuva "policistu" kārtā
, 2015-12-29 12:07, pirms 8 gadiem
Banss rakstīja: Nemelo, tas bija RD uzstādījums! Tas tak esot Latvijas klubs
Jā, to prasīja Stepītis, RD preses sekretārs.
, 2015-12-29 12:08, pirms 8 gadiem
zzk rakstīja: Savulaik pret SKA viņi kaut ko tādu izpildīja pametot tribīnes spēles sākumā, bet tas bija sen, šķiet, otrajā sezonā. Tā bija tā spēle, pēc kuras Jēkabs nokļuva "policistu" kārtā
Es atceros, itkā viņi rīkoja akciju ar protesta iziešanu no tribīnēm uz halles gaiteņiem, be cik atceros liela daļa nemaz neizgāja, vēl daļa tāpat drūzmējās pie ieeja sektorā skatoties spēli, katrā ziņā nekas no tās akcijas īsti nesanāca
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-12-29 12:12, pirms 8 gadiem
Banss rakstīja: Es atceros, itkā viņi rīkoja akciju ar protesta iziešanu no tribīnēm uz halles gaiteņiem, be cik atceros liela daļa nemaz neizgāja, vēl daļa tāpat drūzmējās pie ieeja sektorā skatoties spēli, katrā ziņā nekas no tās akcijas īsti nesanāca
Kaut ko tādu no kepkām - tas būtu par daudz prasīts.
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.