Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Artis Ābols: "Pirmās divas trešdaļas spēlējām lieliski, bet ielaižot kritām panikā"

Artis Ābols: "Pirmās divas trešdaļas spēlējām lieliski, bet ielaižot kritām panikā"
Artis Ābols
Foto: Gints Ivuškāns, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" izbraukumā pieveica Mitišču "Atlant" (3:2), trešajā trešdaļā gandrīz izlaižot trīs vārtu pārsvaru. Piedāvājam abu komandu galveno treneru komentārus.

"Divas trešdaļas spēlējām lieliski, bijām vadībā ar 3:0," sacīja Artis Ābols. "Trešajā trešdaļā ielaidām vārtus un noraustījāmies. "Atlant" sajuta spēli, sāka spēlēt agresīvāk, un mūsu nepārliecinātība pārvērtās panikā."

"Taču mums nav tik daudz uzvaru, tā ka apsveicu komandu ar panākumu un trim punktiem," Ābols turpināja. "Visus apsveicu ar Jauno gadu. Vēlu mieru, veselību un biežāk smaidīt."

"Ļoti bikli sākām spēli," uzskata Mitišču "Atlant" galvenais treneris Aleksejs Kudašovs. "Plāns bija spēlēt no aizsardzības, bet pēc ripas pārtveršanas doties pretuzbrukumos un spēlēt ar ripu. Pēdējo daļu mēs neizpildījām. Vispār ļoti viegli ielaižam vārtus, bet gūstam gan smagi."

"Mača vidū sākām rādīt to spēli, kādu gribējām redzēt, un trešajā trešdaļā pielikām kustībā," Kudašovs turpināja. "Paldies spēlētājiem par to, ka nenolaida rokas, parādīja raksturu un centās glābt spēli. Žēl, ka neizdevās izlīdzināt rezultātu."

Kudašovs solīja, ka arī turpmāk komanda nenolaidīs rokas un, neskatoties uz lielajiem zaudējumiem sastāvā, turpinās cīņu par vietu Gagarina kausa izcīņā: " Komanda katrā mačā cīnās līdz galam, rāda raksturu un cenšas uzvarēt. Šodien nesanāca, bet "Vityaz" uzvarējām, arī pret "Lokomotiv" spēles otrajā pusē spēlējām labi."

Izmantotie resursi:
Слово наставникам — Новости ХК «Атлант»...


Slēpts komentārs: jurixxx
Slēpts komentārs: irock
, 2014-12-29 23:41, pirms 9 gadiem
irock rakstīja: mani arī Abols neparliecina, Dinamo ir labs sastāvs, nav ko teikt. Pirmstam pēc Šuplera treneris praktiski bija Ozo nejau, tas kurš ķip officiali, to varēja redzēt, kad ozo bija Atlantā. Vajag citu treneri un abolu, kā asistantu, var atstāt.
vot šis ar pazudis laikā un apmaldījies tulkojumā un šo ierakstu par dienas citātu!
, 2014-12-29 23:51, pirms 9 gadiem
Ābols galīgi neprot motivēt komandu, jau kuro spēli 3.periodu nospēlē kā dārzeņi, šoreiz paveicās, nākamreiz nepaveiksies. Pret Cska labs piemērs Z-Svētkos!
, 2014-12-30 00:06, pirms 9 gadiem
vismaz dēls uz šitā fona prodoktīvs un samērā labi izskatījās
, 2014-12-30 01:44, pirms 9 gadiem
Kad palaida Hossu un Laimigo,bija skaidrs kas ir kas...
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.