Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Videls: "Vārtos jāmet laicīgāk"

Videls: "Vārtos jāmet laicīgāk"
Linuss Videls
Foto: www.dinamoriga.eu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā šodien Rīgas "Dinamo" ar 2:4 piekāpās "Sochi". Mača pēdējās minūtēs rīdzinieki prata no 0:3 pietuvoties līdz 2:3, tomēr līdz neizšķirtam nespēja aizsniegties.

"Šis nebija tas labākais mačs. Mēs pieļāvām pārāk daudz muļķīgu kļūdu, kas mums maksāja spēli. Mums jāgūst vairāk vārti un jādara tas laicīgāk. Šādi izglābties no zaudējuma ir ļoti grūti," sacīja "Dinamo" uzbrucējs Linuss Videls, kurš šoreiz izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

"Domāju, savu spēli pratām atrast, pirms guvām pirmos vārtus, bet man ir jāatgriežas pie jau pieminētajām kļūdām. Mēs nedrīkstam tā kļūdīties, kā rezultātā zaudējām vārtus. Mums jāspēlē tā kā šīs spēles izskaņā," turpināja zviedru hokejists.

"Kad guvām otros vārtus, es ticēju, ka mēs varam no šīs spēles paņemt vismaz vienu punktu. Mums bija iespējas arī panākt izlīdzinājumu. Šī noteikti nebija labākā spēle, nedrīkst nonākt zaudētāju lomā ar 0:3," atzina Videls.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

  -2 [+] [-]

, 2014-10-30 00:01, pirms 9 gadiem
Kāpēc nevar spēlēt visu spēli ,kā pēdējās 5minūtes? Tad arī kritīs iekšā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-30 19:53, pirms 9 gadiem
toto_ansis rakstīja: Lūzeris, ja nevari iemest tad nevari iemest. Ej uz poda iemet
Vins iemeta golu Sociem,laikam neesi procesa.

Scatslivijs,Videls,Genove,Meija kas met ieksa nezinu ka musu pasiem skillariem mikeli darzinu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja