Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Džeriņš: "Vēlamies, lai būtu pacilājoša gaisotne, tad var daudz sasniegt"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Džeriņš: "Vēlamies, lai būtu pacilājoša gaisotne, tad var daudz sasniegt"
Andris Džeriņš
Foto: IIHF

1. septembrī sāksies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunā sezona kluba. Rīgas "Dinamo" latviešu uzbrucējs Andris Džeriņš norāda, ka uz pacēluma viļņa var gāzt kalnus, tāpēc sezona jāsāk labi un jāmēģina izvairīties no negatīvas atmosfēras, lasāms laikrakstā "Diena".

Pagājušājā sezonā Džeriņš spēlēja Čehijas čempionāta klubā Hrādeckrāloves "Mountfield", bet starpsezonā atgriezās Rīgas "Dinamo" vienībā. Bija divu klubu piedāvājumi palikt Čehijā, bet par to vairs nav jēgas runāt.

Jaunajā sezonā būs svarīgs labs sākums. Pēdējās sezonas dinamiešiem bijušas neveiksmīgas, tāpēc tagad jāsāk spēcīgi, "lai nedotu iemeslu apkārt veidot negatīvu vidi," norāda Andris Džeriņš. Pretējā gadījumā atkal būs komentāri, ka vienmēr zaudē un tamlīdzīgi. "Vēlamies, lai būtu pacilājoša gaisotne. Uz pacēluma viļņa var daudz sasniegt. Ja visi iesim uz priekšu ar izgrieztām krūtīm, tad varēsim gāzt kalnus."

"Dinamo" uzbrucējs saprot, ka būs arī bedres, jo visas sezonas laikā nav iespējams būt labā formā. Arī tāpēc ir svarīgs labs sākums.

Salīdzinot ar KHL pirmajiem gadiem, Rīgas "Dinamo" spēles stils kļuvis agresīvāks un aktīvāks - ripas zaudējuma gadījumā uzreiz tiek mēģināts to atgūt. Zaudējot ripu, agrāk notika atkāpšanās uz laukuma vidu, ļaujot pretiniekiem uzņemt ātrumu, lielāko atšķirību iezīmē latviešu uzbrucējs.

Džeriņam ļoti patīk spēlēt skaitliskajā vairākumā, bet patīkamākais ir vārtu gūšana.

Pēc karjeras beigām vēlas būt hokeja tuvumā, bet par to vēl ir par agru domāt, atzīst 30 gadus vecais hokejists.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena", Māris Zembergs

  +4 [+] [-]

, 2018-08-29 19:37, pirms 6 gadiem
Galvenais, lai puišiem sanāk treneru uzdotais, uzlabojās realizācija, vairākuma izspēle un nav traumu - rezultāts neizpaliks.

  -2 [+] [-]

, 2018-08-29 19:53, pirms 6 gadiem
Džeriņš intervijā Dienai ļoti izceļ vārtsarga lomu un saka ka ar sliktu vārtsargu komenada nekad neko neizcīna. To te daži nu nekādi nevar saprast ka slikts vārtsargs ir nolemtība komandai. J aier pāris slikti aizsargi vai uzbrucēji tad ir varianti bet ja ir slikts pirmais vārtsargs un vidējs savā otrajā līmenī otrais vārtsargs , tad nekas labs nebūs.

     [+] [-]

, 2018-08-29 20:05, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Džeriņš intervijā Dienai ļoti izceļ vārtsarga lomu un saka ka ar sliktu vārtsargu komenada nekad neko neizcīna. To te daži nu nekādi nevar saprast ka slikts vārtsargs ir nolemtība komandai. J aier pāris slikti aizsargi vai uzbrucēji tad ir varianti bet ja ir slikts pirmais vārtsargs un vidējs savā otrajā līmenī otrais vārtsargs , tad nekas labs nebūs.
tiesi ta bracka tu saprati pareizi, vakara aizejam uz hesiti?

  +1 [+] [-]

, 2018-08-29 23:18, pirms 6 gadiem
FUNS 1 rakstīja: tiesi ta bracka tu saprati pareizi, vakara aizejam uz hesiti?
gayyyyyy