Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Stolerijs: "Vēl pielāgojamies, meklējam labāko saspēli"

Krišs Upenieks

Stolerijs: "Vēl pielāgojamies, meklējam labāko saspēli"
Karls Stolerijs
Foto: dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' aizsargs Karls Stolerijs pēc otrā zaudējuma Minskas kausā neslēpa, ka būs vajadzīgs kāds laiks, lai pielāgotos Eiropas hokejam, bet viņam šis process patīk un liekoties interesants.

''Vēl pielāgojamies, meklējam labāko saspēli. Šodien bija liela skraidīšana turp un atpakaļ. Teiktu, ka arī šī bija klasiska pirmssezonas spēle. Brīžiem nedaudz apjukums, bet tas ir normāli. Ar katru periodu saprotamies labāk. Slikti, ka ielaidām vārtus pēdējā minūtē,'' pēc otrā zaudējuma Minskas kausā izteicās ''Dinamo'' leģionārs Karls Stolerijs.

Stolerijs izteicās, ka spēlēt papildaiku ir ļoti interesanti: ''Ir ļoti interesanti. Daudz brīva ledus, kur saspēlēties. Domāju, arī skatītājiem patīk, jo momenti ir pie abiem vārtiem. Esi uzbrukumā, bet tad ātri jāsteidzas atpakaļ. Papildlaiku spēlēt ir jautri.''

''Joprojām rit pielāgošanās process. Ir jūtama atšķirība starp Ziemeļameriku un Eiropu. Tas ir atšķirīga stila hokejs. Jābūt pacietīgam, jāsaspēlējas, jo ir vairāk vietas laukumā. Bet šis process ir interesants,'' noslēgumā piebilda Stolerijs.

Rīgas ''Dinamo'' nākamo spēli aizvadīs jau šodien, pulksten 11:30, kad spēlē par piekto vietu būs jātiekas ar Minskas ''Dinamo''.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  +1 [+] [-]

, 2017-07-29 12:49, pirms 7 gadiem
Vienmēr ir jāpielāgojas, kad nokļūsti augstākās raudzes hokeja mekkā.