Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Minskas "Dinamo" publicē pārbaudes spēļu kalendāru, atklājot arī Rīgas "Dinamo" plānus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Minskas "Dinamo" publicē pārbaudes spēļu kalendāru, atklājot arī Rīgas "Dinamo" plānus
Ģirts Ankipāns un Rīgas "Dinamo"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīže, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Minskas "Dinamo" publicējis sagatavošanās plānu jaunajai sezonai. Komanda piedalīsies divos pārbaudes turnīros, un viens no tiem notiks Rīgā, bet otrs norisināsies Ņižņijnovgorodā.

"Saskaņā ar Kontinentālās hokeja līgas reglamentu, mūsu komanda gatavošanos sezonai sāks ne ātrāk kā 50 dienas pirms sezonas sākuma, un tā startēs 1. septembrī," rakstīts Minskas "Dinamo" mājaslapā. Baltkrievijas komanda pirmo pārbaudes maču plāno aizvadīt 2. augustā pret Novosibirskas "Sibir".

Savukārt no 5. līdz 11. augustam minskieši piedalīsies Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausā, kurā sacentīsies arī vietējais "Torpedo", Maskavas "Spartak", Jekaterinburgas "Avtomobilist", kā arī Maskavas "Dynamo" un Rīgas "Dinamo".

No 21. līdz 26. augustam Minskas "Dinamo" piedalīsies tradicionālajā pārbaudes turnīrā, kas norisināsies Rīgā. Pretiniekos būs laukuma saimnieki, Jaroslavļas "Lokomotiv", Kazaņas "Ak Bars" un, visticamāk, vēl kāds klubs no Eiropas. Baltkrievijas komanda sola tuvākajā laikā precizēt spēļu kalendāru, paziņojot, kad spēkosies ar konkrētajiem pretiniekiem.

Aizvadītajā sezonā Minskas "Dinamo" laukumā devās 56 spēlēs, kurās izcīnīja 73 punktus un ierindojās Rietumu konferences desmitajā vietā. Tikmēr Rīgas "Dinamo" ar 50 punktiem palika pēdējā rietumos. Abas komandas savā starpā tikās arī mačā zem klajas debess, un minskieši prom aizveda trīs punktus.

Izmantotie resursi:
https://hcdinamo.by/news/matchi/10-...

     [+] [-]

, 2018-03-29 11:34, pirms 6 gadiem
Teicams plāns!

  -2 [+] [-]

, 2018-03-29 12:00, pirms 6 gadiem
O, tad jau visus kausus paņems Rīga. Jo solas būt arī spēcīgs sastāvs, pēc Savicka sprieduma, mūsu jaunie darīs visu iespējamo lai sevi pierādītu šajos turnīros.

  +7 [+] [-]

, 2018-03-29 12:20, pirms 6 gadiem
STARKOV ATKĀPIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2018-03-29 13:51, pirms 6 gadiem
Aiziet, SC, piestrādājam! Ankipāns Dinamo padomes sēdē apstiprināts par galveno treneri nākamajai sezonai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja