Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" uzvaras meklējumos uzņems Ābolu un Masaļski

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" uzvaras meklējumos uzņems Ābolu un Masaļski
Edgars Masaļskis
Foto: hclada.ru

Trešo spēli sešu dienu laikā aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas pulksten 17:00 uzņems Austrumu konferences priekšpēdējās vietas īpašnieci Toljati "Lada", kuras vārtus sargā Edgars Masaļskis un kuras galvenais treneris ir Artis Ābols. Tiešraide kanālā TV6.

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" laika posmā no 24. līdz 31. oktobrim izcīnīja četras uzvaras pēc kārtas un guva 20 vārtus, taču novembris nav izdevies nedz punktiem bagāts, nedz rezultatīvs. Pirmajā mačā ar 0:2 tika atzīts Minskas "Dinamo" pārākums, bet pēdējā spēlē, kas norisinājās ceturtdien, ar 0:3 nācās atzīt līdervienības Jaroslavļas "Lokomotiv" varenumu.

Septiņās cīņās "Dinamo" guvis divus panākumus, un abus pēcspēles metienu sērijā nodrošināja Kaspars Saulietis, kuram jāizcieš vienas spēles diskvalifikācija par neizdevušos spēka paņēmienu. Viņš nevarēs palīdzēt šodienas spēlē pret Toljati "Lada", kas ar 35 spēlēs sakrāto 41 punktu ieņem 13. vietu Austrumu konferencē. Tikmēr Rīgas "Dinamo" ar 38 punktiem 34 cīņās ir pēdējā rietumos.

Toljati "Lada" bija briesmīgs regulārā čempionāta ievads, 17 spēlēs izcīnot tikai divas uzvaras, taču pēc zaudējuma Rīgas "Dinamo" (5. oktobrī 1:2 pēcspēles metienos) un Arta Ābola stāšanās pie komandas stūres sniegums uzlabojies. Nākamajās 18 cīņās izcīnīti desmit panākumi, bet zaudēts tādām komandām kā Maskavas "Dynamo", Magņitogorskas "Metallurg" (divreiz) un Sanktpēterburgas SKA (divreiz).

Iespējams, galvenais uzvaru kaldinātājs laukumā ir vārtsargs Edgars Masaļskis. Viņš savainojuma dēļ bija spiests izlaist vairākus mačus, bet ceturtdien atgriezās un ar 31 atvairīto metienu kaldināja punkta iegūšanu pret Sanktpēterburgas SKA (2:3 pagarinājumā).

12. novembrī Masaļskis atvairīja 42 metienus un kaldināja sauso uzvaru pret Ufas "Salavat Yulaev", bet trīs dienas vēlāk atvairīja 41 metienu un palīdzēja sakaut Ņižņekamskas "Neftekhimik". 35 gadus vecais Latvijas izlases vārtsargs 20 spēlēs izcīnījis desmit uzvaras, atvairījis 93,5% sāncenšu metienu, vidēji mačā ielaidis 2,05 ripas un divas reizes nosargājis cietoksni neskartu.

Masaļska prombūtnē vārtos atgriezās Ivans Kasutins, kurš bija Toljati "Lada" pirmais numurs sezonas ievadā, taču viņš visās četrās spēlēs piedzīvoja zaudējumus.

Toljati "Lada" rindās pieciem uzbrucējiem un diviem aizsargiem izdevies sasniegt desmit punktu atzīmi. Rezultatīvākais ar trīs vārtiem un 13 piespēlēm ir Georgijs Belousovs, taču pēdējās piecās cīņās viņa kontā ir tikai viens punkts. 24 gadus vecā uzbrucēja tuvākais sekotājs ir Antons Šenfelds (14 punkti), kurš ar astoņiem gūtajiem vārtiem ir komandas labākais snaiperis. Trīs ripas viņš iemetis skaitliskajā vairākumā (Toljati "Lada" ir otrais sliktākais vairākums līgā - 12,9%).

Septiņi gūtie vārti ir Aleksandram Streļcovam (11 punkti) un Toljati "Lada" rezultatīvākajam aizsargam zviedram Tobiasam Viklundam (12 punkti), kurš pēdējās divas sezonas pavadīja Jekaterinburgas "Avtomobilist" rindās, palīdzot komandai divas reizes sasniegt izslēgšanas spēles.

Vai Rīgas "Dinamo" izdosies izcīnīt pirmo trīs punktus vērto uzvaru kopš 27. oktobra? Pirmais iemetiens pulksten 17:00, tiešraide kanālā TV6.

Nākamajā nedēļā Rīgas "Dinamo" aizvadīs divas spēles izbraukumā. 3. decembrī duelis pret "Sochi", bet divas dienas vēlāk ciemošanās pie Kazaņas "Ak Bars".

1 2 3 4 5 6 7 219 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2015-11-29 08:57, pirms 8 gadiem
Tad jau laikam lai masalim tiek. Kautgan abas diezvai tiks plejos. Lai jau din pagrūž šodien- gribās redzēt savicka ultimātu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-11-29 09:27, pirms 8 gadiem
Uhh, kā Ābolam gribētos tos rīzkojniekus samasēt viņu laukumā
Slēpts komentārs: Ozolinsh999

  +1 [+] [-]

, 2015-11-29 09:38, pirms 8 gadiem
Meklēt jau var, atrast diez vai!

  -2 [+] [-]

, 2015-11-29 09:43, pirms 8 gadiem
Par latviešu uzvaru!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-29 09:59, pirms 8 gadiem
Šodien cepurniekiem iesaku nomainīt tradicionālo aldarīti pret ''Žiguļovskaja'. Par godu augstajiem viesiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2015-11-29 10:12, pirms 8 gadiem
Viennozīmīgi Lada tiks saraustīta gabalos!

  +1 [+] [-]

, 2015-11-29 10:13, pirms 8 gadiem
par abalu un masaļskisu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-29 10:31, pirms 8 gadiem
Ozolinsh999 rakstīja: Kadi 6000-7000 tūkstoši būs arēnā
Kā jau ierasts - bērnus no laukiem un mazpilsētām sastums, nekas jauns, šīs sezonas klasika. Kaut kā jau jāuztur mīts par to, ka visi šo klubu tautā ļoti mīl. Pusei Rīgas uzņēmumu sadalīti ielūgumi. Pie arēnas skats vispār tā kā dziesmu svētkos, pilns ar autobusiem....VEF stilā sadzīt bērnus, kuriem nekas neinteresē, galvenais, lai protokolā var ierakstīt lielo ciparu un nodot ziņu Zaharovam ar Vuguli, lai arī pa TV nebeidz slavēt lielisko atmosfēru un atbalstu rīdziniekiem, tādējādi uzturot šī fenomena feiko popularitāti.

  +3 [+] [-]

, 2015-11-29 10:32, pirms 8 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Šodien cepurniekiem iesaku nomainīt tradicionālo aldarīti pret ''Žiguļovskaja'. Par godu augstajiem viesiem.
Gan jau arēnā mucas nomainītas!

  +6 [+] [-]

, 2015-11-29 10:33, pirms 8 gadiem
Facebukā dinamo fanu kluba bildē no 8 cilvēkiem 2 ir latvieši. Pārējie atzīmētie, Igor, Njina, Anastjasa, Vlasyk utml....kirlicā vairāki. Krieveļi kūst. Lai tik kāds pasaka, ka tas ir latviešu klubs ar latviešu publiku...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-11-29 10:42, pirms 8 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Kā jau ierasts - bērnus no laukiem un mazpilsētām sastums, nekas jauns, šīs sezonas klasika. Kaut kā jau jāuztur mīts par to, ka visi šo klubu tautā ļoti mīl. Pusei Rīgas uzņēmumu sadalīti ielūgumi. Pie arēnas skats vispār tā kā dziesmu svētkos, pilns ar autobusiem....VEF stilā sadzīt bērnus, kuriem nekas neinteresē, galvenais, lai protokolā var ierakstīt lielo ciparu un nodot ziņu Zaharovam ar Vuguli, lai arī pa TV nebeidz slavēt lielisko atmosfēru un atbalstu rīdziniekiem, tādējādi uzturot šī fenomena feiko popularitāti.
Aizej un saskaiti. Bērni nebūs vairāk par tūkstoti, iespējams 300-500 un tas tev skaitās ļoti daudz. Uzpresi tiem kuri iet uz hokeju cik tur ir bērni.
Starpbrīžos bērni alu pērk???

  -4 [+] [-]

, 2015-11-29 10:43, pirms 8 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Facebukā dinamo fanu kluba bildē no 8 cilvēkiem 2 ir latvieši. Pārējie atzīmētie, Igor, Njina, Anastjasa, Vlasyk utml....kirlicā vairāki. Krieveļi kūst. Lai tik kāds pasaka, ka tas ir latviešu klubs ar latviešu publiku...
Pilns ar latviešu saukļiem, latvieši arēnā ir vairākumā. Patīk tieši ļoti izteiktā latviskā gaisotne ,kura valda arēnā.
Pašlaik jāskatās bobslejs, vēlāk divi biatloni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-11-29 10:52, pirms 8 gadiem
Atkal stulbi nelatviski komentāri,cilvēku vārdus raksta ar mazo burtu,var redzēt ka izglītība minimāla. Patīkami,ka bērni tribīnēs,nevis tukšumi tribīnēs. Šodien jāuzvar,nav citu variantu! Lai veicas!

  -4 [+] [-]

, 2015-11-29 10:54, pirms 8 gadiem
Šovakar letiņi laukumā rādīs raksturu un Lada uz žēlastību var necerēt! Teicams veids kā pavadīt svētdienu sportiskā gaisotnē! Letiņu straumes aumaļām plūdīs uz arēnu atbalstīt valsts lepnumu-Diženo Rīgas Dinamo!
Par diženu uzvaru šodien!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2015-11-29 10:57, pirms 8 gadiem
uldis2014 rakstīja: Atkal stulbi nelatviski komentāri,cilvēku vārdus raksta ar mazo burtu,var redzēt ka izglītība minimāla. Patīkami,ka bērni tribīnēs,nevis tukšumi tribīnēs. Šodien jāuzvar,nav citu variantu! Lai veicas!
Dzīves abižotie tālāk par 5. klasi nav tikuši, jo tad viņus uzsāka štaukāt Vovani no kaimiņu skolas 3. klases. Un tad viņi nolēma kļūt netradicionāli un būt pret visu! Pret savas valsts klubu, pret tradicionālu mīlu, un tā tālāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-29 11:01, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Aizej un saskaiti. Bērni nebūs vairāk par tūkstoti, iespējams 300-500 un tas tev skaitās ļoti daudz. Uzpresi tiem kuri iet uz hokeju cik tur ir bērni.
Starpbrīžos bērni alu pērk???
Es neteicu, ka tikai bērni. Viņi uzņēmumiem met pa labi, pa kreisi biļetes. + radinieki, draugi. Iedomājies katram hokejistam atnāk ģimene, draugi, čomi. Tā tas salasās. Uz vef piemēram, vispār atnāk tikai draugi, radi un čomi. Savi daži simti tie sanāk, bet hoķī tomēr ir uz pusi vairāk cilvēku komandā..Cik atminos, bija iztirgoti ap 1.5 štukām abonementi, kuriem jānāk gribot, negribot. Reālie biļešu pircēji ir labi ja 2 000 uz spēli pie šī brīža situācijas. Neba jau pa velti dinamo visur šobrīd lien iekšā un bīda savu interešu pārstāvi Simsonu iekšā. Reti, kurš Bez Tabu raidījums noris bez kāda sižeta par mūsu dinamo hokejistiem, tiešā, vai netiešā veidā. Viņiem nenāk cilvēki, pareizāk sacīt - nāk, bet ienākumi no tā nav, jo paši viņus salūdz kā uz savām viesībām, tikai bez groziņiem un sālsmaizes, to taču ļoti labi var dzirdēt tribīnēs....apmēram, 15 gadīgu meiteņu un 11 gadīgu zēnu kopsauciens.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-29 11:03, pirms 8 gadiem
Imperiona preses sekretārs rakstīja: Neesam pret savas valsts klubiem, esam pret čekistu propagandas vienībām! Diemžēl keponi jau ir tā sazombēti, ka par vēlu. Vienīgais glābiņš būtu keponus ar visu čekas klubu pie Vlaģika uz Sibīriju izsūtīt!
Kādēļ tad nemanīju tevi pie Ministru kabineta iestājamies par čekas maišeļu atvēršanu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 6 7 219 komentāri