Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Ābols: "Delorjē rādīja saturīgu sniegumu, rīt spēlēs Sedlāčeks"

Ābols: "Delorjē rādīja saturīgu sniegumu, rīt spēlēs Sedlāčeks"
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Mazās nianses veido atšķirību. Nospēlējām saturīgu spēli un galvenais ir trīs punkti, ko ieguvām, bet tagad jau jāsāk gatavoties nākamajai spēlei, kas ir rītdien," ilgi gremdēties atmiņās par tikko izcīnīto uzvaru pār Habarovskas "Amur" Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) nevēlējās Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols.

"Mazās nianses veido atšķirību. Nospēlējām saturīgu spēli un galvenais ir trīs punkti, ko ieguvām, bet tagad jau jāsāk gatavoties nākamajai spēlei, kas ir rītdien," pēc mača sacīja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols.

Komentējot situāciju ar vārtsargiem, Ābols norādīja, ka trīs vārtsargu būšanu komandā viņš redz kā pozitīvu zīmi: "Konkurence vienmēr ir labi, jo ir, no kā izvēlēties. Sliktāk ir tad, ja nav, no kā izvēlēties. Delorjē šodien bija grūta spēle, jo būtībā šis bija viņa pirmais mačs sezonā. Šodien viņš rādīja saturīgu sniegumu, kā to darīja arī visa komanda. Rītdien spēlēs Jakubs Sedlāčeks."

"Ja zaudē spēli, nevari būt priecīgs par komandas parādīto sniegumu," atzina "Amur" galvenais treneris Juka Rautakorpi. "Pretinieks izmantoja iespējas, mēs neizmantojām. Pirmie vārti bija ekselenti. Mazās lietas ir svarīgas un mums ir jāatrod ceļš, kā spēlēt un rādīt labāku sniegumu. Spēlētāji nav noguruši, kājas ir svaigas. Grūtāk ir atgriezties mājās pēc šādiem tāliem izbraukumiem."


, 2014-11-28 23:05, pirms 9 gadiem
kas ar Masaljski? kads zin??
, 2014-11-28 23:45, pirms 9 gadiem
sandza rakstīja: kas ar Masaljski? kads zin??
mjaa, man taads pats jautaajums radaas peec shiis speeles.....
, 2014-11-29 00:02, pirms 9 gadiem
Masalskis izbauda trešā vārtsarga likteni. Laikam labāk prakse sētas mačos nekā nīkt tribīnēs skaitoties pie KHL komandas.
, 2014-11-29 02:29, pirms 9 gadiem
jo vairaik arzemnieku jo mazaka intrese-man
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.