Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Stolerijs: "Nekad nedrīkst nolaist rokas"

Krišs Upenieks

Stolerijs: "Nekad nedrīkst nolaist rokas"
Karls Stolerijs
Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' hokejists Karls Stolerijs atzīmējis, ka viņam karjeras laikā esot sanācis pabūt arī garākās zaudējumu sērijās, un šādā brīdī komanda nedrīkst nolaist rokas.

“Nebija labs spēles sākums. Mača izskaņā tikai parādījām labu spēli un izdarījām nopietnu spiedienu uz vārtiem. Šis jau bija par vēlu. Mums ar pilnu jaudu ir jāspēlē sešdesmit minūtes,'' tā pēc piedzīvotā zaudējuma pret Vladivostokas ''Admiral'' izteicies Rīgas ''Dinamo'' aizsargs Karls Stolerijs.

“Kāpēc labi spēlējām tikai mača izskaņā? Tas ir ļoti labs jautājums. Ja mēs zinātu atbildi, par šādām lietām mums nebūtu jāuztraucas. Mums katram personīgi jāsaprot, ko darām laukumā,'' turpināja Stolerijs.

“Ir gadījies pabūt garākās zaudējumu sērijās. Tā nepavisam nav laba sajūta. Ir jāatrod veids, lai turpinātu strādāt, jo nekad nedrīkst nolaist rokas,'' noslēgumā piebilst Karls.

''Dinamo'' aizvada pagalam neveiksmīgu sezonas pirmo pusi un ir zaudējusi pēdējās 12 spēles. KHL Rietumu konferences turnīra tabulā ''Dinamo'' ar izcīnītiem pieciem punktiem 16 spēlēs ieņem pēdējo 13. vietu.

Rīdzinieki nākamo regulārās sezonas spēli aizvadīs jau 3. oktobrī viesos pret spēcīgo Maskavas CSKA. Mača sākums paredzēts pulksten 19:30.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  -2 [+] [-]

, 2017-09-28 14:59, pirms 7 gadiem
Nenolaist rokas DR gadijumā nozmē kā minimums 2 min. par bīstamu spēli ar augstu paceltu nūju!

     [+] [-]

, 2017-09-28 15:18, pirms 7 gadiem
Nevar nolaist rokas, ja tās nav bijušas paceltas!

  +2 [+] [-]

, 2017-09-28 15:23, pirms 7 gadiem
Pareizi. Dižais Dinamo dibinātājs ģenerālis biedrs Fēlikss Dzeržinskis arī nekad nenolaida rokas par spīti pistoles smagumam.

  -2 [+] [-]

, 2017-09-28 15:37, pirms 7 gadiem
Jā, stāvi ar paceltām, kamēr tevi drātē katrs puslīdz slidotprotošs mongolis

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 16:00, pirms 7 gadiem
"Kapec sakam spelet maca izskana un izdaram spiedienu pretinieka vartiem? Labs jautajums!!!"

Bl** varbut tapec ka pretinieks ir sapratis ka ir jau uzvarejusi speli un saak haltureer. Tas tak nav Dinamo nopelns, vnk pretinieks viniem tad tikai atlauj La***as

  -1 [+] [-]

, 2017-09-28 16:14, pirms 7 gadiem
..it īpaši, ja dažam labam tās aug no pakaļas.Kā var profesionālis regulāri atdot neprecīzas piespēles? RD vairākums ir vēl lielāka katastrofa par zemestrīcēm Meksikā.