Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Indrašis: "Zināju par simtajiem vārtiem un tos gaidīju"

Indrašis: "Zināju par simtajiem vārtiem un tos gaidīju"
Miks Indrašis un Kristaps Zīle. Foto: TASS / Scanpix

LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" vēl priekšā daudz spēļu, kurās var gūt punktus Gagarina kausa sasniegšanai, pēc zaudējuma secina rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Ielaidām nepatīkamus vārtus pēc iemetieniem. Vairāki hokejisti neturēja spēles spriedzi, tomēr kopumā cīnījās labi un pašatdeve bija līmenī. Vajag saņemties un iet tālāk. Priekšā vēl daudz spēļu, kurās varam gūt punktus," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns.

Pēc šī mača rīdziniekiem janvāra pēdējā dienā būs mājas spēle ar Maskavas "Spartak", kur spēlē Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš, bet pēc tam būs divi mači izbraukumā pret Rietumu konferences pastarītēm Minskas "Dinamo" un Bratislavas "Slovan".

"Minskas "Dinamo" un "Slovan" ir mūsu līmeņa komandas. Šajās spēlēs varam rēķināties ar punktiem," teica Ankipāns. Rīdzinieki izbraukumā devās ar rezultatīvo zviedru uzbrucēju Līnusu Videlu sastāvā, taču viņš šajos dueļos nespēlēja. "Videls var spēlēt nākamajā mačā, bet tas šobrīd ir vēl "50 pret 50". Mačam ar Minskas "Dinamo" viņš būs gatavs," atklāja Ankipāns.

Indrašis mačā pret Rīgas "Dinamo" guva savus 100.vārtus KHL karjerā. "Ļoti laba sajūta, protams, ka zināju par simtajiem vārtiem un tos gaidīju. Vai žēl Rīgas "Dinamo"? Tā ir spēle, sports. Pretiniekus nešķiro. Protams, ka Rīgas komandā spēlē mani draugi, bet tāda ir spēle," "Championat.com" citē Indraša teikto.

Indrašis vārtus guva trešā perioda ceturtajā minūtē, kad meistarīgi apspēlēja Rīgas vienības aizsargu Metjū Majoni. "Majone domāja, ka metīšu. Ar kustībām liku noprast savu nākamo soli, viņš noticēja, ka metīšu. Veiksmīgi nospēlēju. Tāpat arī vārtsargs gaidīja metienu, tāpēc neuzspēja," atzīmēja Indrašis.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-01-28 22:43, pirms 5 gadiem
Un ar elegantiem un svarīgiem vārtiem arī sagaidiji!!!
Malacis.
, 2019-01-29 00:35, pirms 5 gadiem
Go0dFather rakstīja: Un ar elegantiem un svarīgiem vārtiem arī sagaidiji!!!
Malacis.
un pret milicijas klubu! Lieliski
, 2019-01-29 04:30, pirms 5 gadiem
netipiska atbilde
parasti jau hokejisti tādi vēsie džeki, kas savai statistikai neseko un nezin cik spēļu, golu un punktu
, 2019-01-29 08:00, pirms 5 gadiem
Gols jau loti smuks, ne ko pielikt, ne atnemt. Bet vajadzeja ar sagadities ta, ka Indulis savu 100.ripu iemeta tiesi pret savu bijuso komandu, turklat tik svarigs sis gols bija. Bet lai vai ka, lai Indulim vel simtu golu un vel vairak, lai kura komanda vins ari nespeletu!
, 2019-01-29 09:09, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: netipiska atbilde
parasti jau hokejisti tādi vēsie džeki, kas savai statistikai neseko un nezin cik spēļu, golu un punktu
Es nešaubos ka Miks ir no tiem sportistiem kas savu statistiku pārzina jebkurā diennakts laikā un seko tai līdz.
, 2019-01-29 12:51, pirms 5 gadiem
"Priekšā vēl daudz spēļu, kurās varam gūt punktus"

Tas apmēram tas pats, kas: priekšā daudz Euro Jackpot loteriju, kurās varam laimēt brangus miljonus...
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.