Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Savickis: "Heikilem ir izteikts ultimāts"

Savickis: "Heikilem ir izteikts ultimāts"
Rīgas "Dinamo" kluba vadības ložā "Arēnā Rīga" Juris Savickis smaida...
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Rīgas „Dinamo” kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar portālu Sportacentrs.com šodien atklāja, ka kluba vadības līmenī notiek nopietns darbs, lai uzlabotu komandas sniegumu. Viņš apstiprināja, ka šajā nedēļā notikušas vairākas vadības pārstāvju tikšanās ar treneriem, un vienā no tām viņiem izteikts ultimāts – ja sniegums neuzlabosies, būs izmaiņas.

Rīgas „Dinamo” komanda jau labu brīdi Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences turnīra tabulā ieņem pēdējo vietu, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par 13 punktiem. Ārēji šķiet, ka kluba vadības līmenī viss visus apmierina. Komanda turpina grimt, taču izmaiņu nav. „Dinamo” kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar portālu Sportacentrs.com šodien pavēstīja, ka darbs norit, turklāt ļoti aktīvs. „Ārēji tas nav redzams, taču mēs strādājam ciešā kontaktā ar komandu, ģenerālmenedžeri, treneriem. Mums visas šīs problēmas ir labi zināmas. Neesam tie, kas cērt uzreiz, sākumā apdomāsim un tikai pēc tam cirtīsim. Sagatavošanās posmā viss bija cerīgi, taču šobrīd esam pēdējā vietā. Treneri šobrīd nespēj dabūt komandu atpakaļ uz sliedēm,” skaidro Savickis.

Kluba vadītājs neslēpj, ka viņu personīgi neapmierina arī vairāku spēlētāju sniegums. Kā pirmo viņš min somu Villi Leino, kura „sniegums ir neapmierinošs”. Tāpat no Savicka mutes izskan vēl viena ārzemnieka uzvārds – Tomašs Kundrateks. „Tās ir tikai manas domas, kuras noteikti vēl jāapspriež padomē,” īsi nosaka kluba vadītājs. Viņš apstiprina šonedēļ kuluāros dzirdētās baumas, ka kluba vadība šonedēļ tikusies ar treneriem un komandas ģenerālmenedžeri Normundu Sējēju. „Ir bijušas pat vairākas tikšanās. Trenerim ir izteikts ultimāts. Ja nekas nemainīsies, tad sekos pārmaiņas,” stingri nosaka Savickis. „Mēs daudz runājam arī ar pašiem spēlētājiem. Man personīgi lielākās pretenzijas ir brīžos, kad tiek zaudēts bez cīņas, to arī esmu teicis spēlētājiem. Spēle pret „Lokomotiv” komandu nebija slikta, otrdien pret Sočiem… jūs paši visu redzējāt. Ja situācija neuzlabosies, sekos lēmumi, kas dažiem var nepatikt. Ir pēdējais brīdis kaut ko labot,” piebilst kluba vadītājs.

Ja komanda vēl cer iegūt vietu Gagarina kausa izcīņā, tad punkti jāsāk krāt jau svētdien, kad Rīgā viesosies Artis Ābols un Edgars Masaļskis (Toljati „Lada” komanda). Savickis paredz, ka arī šis mačs nebūs viegls.


, 2015-11-27 17:05, pirms 8 gadiem
Savicki atkāpies!
, 2015-11-27 17:05, pirms 8 gadiem
speletajiem ar katram pa paaris ultimatiem varetu.
, 2015-11-27 17:08, pirms 8 gadiem
kolhozam kaput,trrolli vareees raudaatt
, 2015-11-27 17:10, pirms 8 gadiem
Savickis ir pajiems pīmāru nu krīvim, ka komanda švaki spieluoj vīnmār vaineigs ir treners... Klaunāde..
, 2015-11-27 17:10, pirms 8 gadiem
Piketi pie Somijas vēstniecības jau sāk dot rezultātus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-27 17:14, pirms 8 gadiem
Par cik RD nemāk gūt vārtus, tad svētdien vienīgā cerība pamatlaikā nospēlēt skaistu spēli ar rezultātu 0-0.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-27 17:16, pirms 8 gadiem
Cenšos iedomāties, ka nopietna sporta kluba vadītājs sarunā ar masu informācijas līdzekli tā formulētu klubā notiekošo kādā no profesionālajām Vācijas līgām.

Tiesa gan, es patiešām zinu, kur kaut kas tāds vēsturē ir noticis.

Austrumvācijā.



Rietumos to uzskatītu par neticami zemu kultūras līmeni. Tas nozīmētu, ka vēl pēc desmitiem gadu viņa video demonstrētu kuriozu topā. Vēl ilgi pēc viņa nāves. Un līdzjutējiem būtu kauns. Pat tiem, kas vel nav piedzimuši.
, 2015-11-27 17:20, pirms 8 gadiem
cultivate rakstīja: vies un tas pats.. viens un taspats.. lūk- tā ir troļļošana, ja kāds vēl nezināja!
Varbut arii trollis, bet teksts vietaa un pareizs
, 2015-11-27 17:21, pirms 8 gadiem
čekists, kopā ar cilvēkiem, kam ir bijis pielaide pie valsts noslēpuma stūrē tieši kolhoza bezdibenī. Kiru uzmeta, Koziolu uzmeta, tad, lai paši tiek galā. Vadība ir pilnīgi impotenti, paši negrib neko ieguldīt, tikai pelnīt uz biļešu cenām, viss šim ir jābeidzas paldies, ka uzturējāt LV spēlētājus, vairs man tādu klubu nevajag, kas kolhozam slauka aiz muguras!
, 2015-11-27 17:21, pirms 8 gadiem
Ultimāts - atcelt cerības kādreiz iegūt Gagarina kausu un pelnīt ar totalizatoru?
, 2015-11-27 17:21, pirms 8 gadiem
crushader rakstīja: Varbut arii trollis, bet teksts vietaa un pareizs
Kluba vadītājam nav atļauts viss, kas atļauts līdzjutējam vai žurnālistam. Nedrīkst - un viss. Ja trenerim izteikts ultimāts, tad uz āru neiziet ne pušplēsta zilbe! Līdz atlaišanas brīdim.
, 2015-11-27 17:21, pirms 8 gadiem
Smieklīgi,ka kluba vadība tikai tagad pamanījusi problēmas,ka kaut kas jāmaina,kad play-off vilciens jau aizbraucis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: (O_O)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-27 17:27, pirms 8 gadiem
Aiziet, visiem SC idiotiem atkal iespēja sadrukāt 300+ komentus beztolkā un izcelties ar savu debilitāti : D
, 2015-11-27 17:29, pirms 8 gadiem
VietējaisMuris rakstīja: Jāā, žēl, ka priekšnieks vairs nav Koziols... viņa laikā viss bij labāk un viņš vismaz saprata, ko dara.
Koziolam ir tikai viena vaina - viņš iesāk un nepabeidz. Gan hokejā, gan gaisa sporta veidos. Ja viņš ir "pieķēries", tad lietas rit uz priekšu. Taču viņam ātri apnīk un tad sākas bardaks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-27 17:33, pirms 8 gadiem
Īstenība ir tāda, ka no latviešu Dinamo hokejistiem citos KHL klubos varētu spēlēt 4 - Dārzs, Indulis, Soča, Mika. Varbūt vēl Kriša. Bet diez vai.
Meija, Džera, Pavlovs, Saulietis, Skvorcovs būtu labi spēlētāji BAČ vai VHL komandās, iespējams būtu pat komandu līderi. Kāds varbūt rezultāts, ja komandā ir divas trešās + 3 ceturtās maiņas?
, 2015-11-27 17:34, pirms 8 gadiem
DR nekad nebūs augsta līmeņa komanda,Fakts
, 2015-11-27 17:41, pirms 8 gadiem
Pirms sezonas nopirkti 3 ļoti cerīgi labi uzbrucēji. Leino pievīla cerības, Sesisto kopumā viss kārtībā, Šucs jau ir prom. Prom arī Bukarts. Vietā Pavlovs, M. Jass. Vārtsragi mums normāli bet ne vairāk, kļūdas tomēr ir par biežu, arī Ērikosna izgājieni no vārtiem ar ļoti biežām un rupjām kļūdām. Sedlačeks pārāk bieži laiž ripas "savā" vārtu stūrī.Kopumā vaŗtsargiem ir jāvelk vairāk.
4 maiņas pienesums rezultativitātē vispār nekāds (tas nav viņu uzdevums, bet ne jau sezonā gūt 0-1 vārtus). Aizsargi arī maz gūst vārtus.
Labi spēlē Saulietis , Skvorcovs bet viņi nav ar snaipera talantu, arī laukumā pārredzēšana, saspēles veidošana ir vājā puse.
Ir neieciešami uzbrucēji un pat ne obligāti snaiperi, bet vajag patiešām labus piespēļu dalītājus. Pietrūkst pēdējā labā piespēle. Ir 4 labi uzbrucēji mums, bet arī viņi ir labākā vai sliktākā formā, un ja tiem forma nav, parējie nespēj vilkt komandu.
Arī Heikiles taktika nav tā kas der mūsu līderiem. Cīnītāji kuri var gūt vārtus. Ja Heikilem būtu Girgensona , Daugaviņa, Karsuma tipa uzbrucēji 3 maiņās, tad varētu teikt ka šī sistēma strādā.
Heikiles sistēma atbilst Saulietim , Skvorcovam, bet jābūt augstākai meistarībai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-27 17:49, pirms 8 gadiem
Un kas tad spēlēs un trennēs? Ulmans?
, 2015-11-27 17:50, pirms 8 gadiem
Juri labak padoma mainit prom Normundu jo vins nemak sastāvu nolasit normālu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-27 17:52, pirms 8 gadiem
Polšs rakstīja: Īstenība ir tāda, ka no latviešu Dinamo hokejistiem citos KHL klubos varētu spēlēt 4 - Dārzs, Indulis, Soča, Mika. Varbūt vēl Kriša. Bet diez vai.
Meija, Džera, Pavlovs, Saulietis, Skvorcovs būtu labi spēlētāji BAČ vai VHL komandās, iespējams būtu pat komandu līderi. Kāds varbūt rezultāts, ja komandā ir divas trešās + 3 ceturtās maiņas?
Izņemot Induli, viņš ir no ļenganajiem!
Slēpts komentārs: L@tgols
, 2015-11-27 18:05, pirms 8 gadiem
Sejeju ar visu vina svitu jasuta uz liepaju vai uz kadu citu latvijas cempionata komandu uzbruceju treneritis:Nizvijs :nulle! ja perioda 14 min uzmet pa vartiem 1. reizi???? ir komanda meteji tikai trenerisi nesajedz kad vinu taktika nestrada,pie pretinieku vartiem reti musejo var redzet,viss notiek aiz vartiem Brahmani panemtu,varbut butu vismaz kas met Sejejs jau Praga apkakajas ar savu Cipuli un Niziviju...ceru dinamo vadibai reizi tas pieleks???
, 2015-11-27 18:12, pirms 8 gadiem
Attapās mulkītis! Nu jau vairs nekas nav glābjams! Ja gribēja glābt, jau pēc 15 spēlēm vajadzēja patriekt gan Heikilu, gan Sējēju! Komandas komplektācijā tiek pilautas būtiskas klūdas! Tādam klubam , kā RD, vajag augstas klases vārtsargu, tas ir galvenais. Patreiz Rīgai ir divi otrie vārtsargi, un arī aiz matiem un ausīm pavilkti... Vajag vienu labu aizsargu (bija jānotur Robinsons , Gelovejs) vai arī divus , bet labus, un vienu uzbrucēju kā Sestito, kurš ir labs iemetienos (vienīgais labais pirkums) un vienu masīvu , kurš var iestumt ar "galu". Medveščaks tādus atrod katru sezonu, kamēr sējējs meklē nīkulus. Nevaru neko citu konstatēt, kā tikai to, ka vinam tiek maksāts atpakal, jo neticu, ka sējējs pats , vesels būdams, izvēlas tādus leino, šucus, troterus utt.
, 2015-11-27 18:13, pirms 8 gadiem
Ārēji tas nav redzams, bet šancē tiešā kontaktā ar komandu, tā laikam ir atbilde kāpēc šiem tik štruntīgi iet Visādi savicki salasās fuņu murgus, spēlē ar 3 maiņām tad brīnās ka spēka nav, kad jālauž spēle
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.