Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Šags: "Gaisotne ir lieliska, komandas potenciāls - ļoti liels"

Šags: "Gaisotne ir lieliska, komandas potenciāls - ļoti liels"
Džastins Šags
Foto: Kaspars Volonts, Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" sezonas pirmo izbraukumu noslēdzis bez punktiem, tomēr kanādiešu uzbrucējs Džastins Šags norādīja, ka gaisotne komandā joprojām ir lieliska.

Rīgas "Dinamo" šodien guva divus vārtus pirmajās 14 minūtēs un izvirzījās vadībā pret Maskavas "Spartak". Otro ripu iemeta kanādietis Džastins Šags, izceļoties no vidējas distances ar metienu tālajā stūrī, un viņš izcēla komandas biedru paveikto: "Presingā ļoti labi nospēlēja [Vitālijs] Pavlovs, un tā rezultātā man radās izdevība. Vārtu guvums ir visas maiņas nopelns."

Pēc pirmās trešdaļas rīdzinieki atradās vadībā ar 2:0, bet pēc otrās - ar 3:2. Tomēr beigās nācās samaksāt par daudzajiem noraidījumiem un ar 3:4 atzīt Maskavas "Spartak" pārākumu. "Spēli sākām ļoti labi, viss ritēja pēc plāna un tā, kā bijām gatavojušies. Tādam iznākumam nevajadzēja būt. Nevaru nosaukt vienu iemeslu, kāpēc otrajā trešdaļā spēle iegrozījās tādās sliedēs. Viss ir saistīts - disciplīna un noraidījumi, tas viss summējas, un tad notiek šādi. Jāanalizē, kas un kā, lai šādas situācijas vairs nepieļautu."

Tagad Rīgas "Dinamo" būs desmit dienu pārtraukums saistībā ar 2018. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, bet nākamais mačs tiks aizvadīts 6. septembrī izbraukumā pret Ufas "Salavat Yulaev". Šags uzskata, ka pēc trim zaudējumiem traģēdija nav jātaisa: "Mums ir jācīnās par katru. Gaisotne komandā ir lieliska, komandas potenciāls ir ļoti liels. Tagad tam ir jānes augļi. Galvenais ir strādāt kopā. Pirmo izbraukumu noslēdzām bez punktiem. Protams, tas ir slikti, bet, pēc manām domām, arī redzējām mūsu stiprās puses. Tagad laiks gatavoties nākamajam mačam."

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs: "Apsveicu pretiniekus ar uzvaru. Spēle izvērtās interesanta, neslikti sagatavojāmies. Sākām labi, guvām divus vārtus, taču trešo reizi pēc kārtas mūs pieviļ disciplīna. Skatīsimies, kā ar to cīnīties."

Maskavas "Spartak" galvenais treneris Germans Titovs: "Pirmās piecas minūtes aizvadījām lieliski, bet tad pievīla nevajadzīgie noraidījumi. Rīgas "Dinamo" darbojās labi, guva divus vārtus, bet mums pārtraukumā bija nopietna saruna. Otrajā trešdaļā laukumā izgāja cita komanda. Taču jau atkal noraidījums salauza spēli. Esmu pateicīgs puišiem, ka uzvarējām."

Abus izšķirošos vārtus vairākumā iemeta pieredzējušais aizsargs Dmitrijs Kaļiņins, kurš trīs reizes kļuvis par pasaules čempionu un divas reizes ieguvis Gagarina kausu. "Kaļiņinu komandā ņēmām tieši skaitliskā vairākuma dēļ, jo pagājušajā sezonā tas bija vājš. Šosezon divās spēlēs esam iemetuši trīs vārtus. Ir spēlētāji, kuri nekrīt zem sava līmeņa, un Dima pieder šādai kategorijai. Viņš var nospēlēt labāk vai sliktāk, bet zemāk par vidējo līmeni, kas viņam ir gana augsts, nenolaižas," sacīja Titovs.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат


, 2016-08-27 20:18, pirms 8 gadiem
Liels potenciāls uz pēdējo vietu.
, 2016-08-27 20:27, pirms 8 gadiem
Atceros lieliskos Pekas Rautakallio laikus, kad tas viss vismaz bija smieklīgi... Mums bija Šindels un Luceniuss, Podziņš un Melins... Un lielais Mārtiņš C. Sapņu komanda. Bet tagad tas ir kļuvis vienkārši skumji.

"Apsveicu pretiniekus ar uzvaru. Spēle izvērtās interesanta, neslikti sagatavojāmies. Sākām labi, guvām divus vārtus..."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-08-27 20:32, pirms 8 gadiem
Ja komanda tik netalantīgi zaudē, bet gaisotne ir lieliska, tad, tomēr, tur kaut kas nav īsti normāli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-08-27 20:34, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ja komanda tik netalantīgi zaudē, bet gaisotne ir lieliska, tad, tomēr, tur kaut kas nav īsti normāli.
Viss ir normāli. No KHL sportiskā ceļā izlidot nevar, algas maksā, un, ja nākamgad pēkšņi vairs nemaksās, tam vienalga nebūs sportisku iemeslu... Kāpēc maitāt noskaņu muļķīga spēles rezultāta dēļ?
, 2016-08-27 20:35, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ja komanda tik netalantīgi zaudē, bet gaisotne ir lieliska, tad, tomēr, tur kaut kas nav īsti normāli.
Es domaju, ka mes visi zinam, kas tur par problemu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-08-27 20:48, pirms 8 gadiem
Galvenais jau ir gaisotne. Un algas, kuru gan uztrauc rezultāts.
, 2016-08-27 20:48, pirms 8 gadiem
Sējējam ir pārbaudīta metode - kāds tiks atlaists ...
, 2016-08-27 20:53, pirms 8 gadiem
fanotājs a rakstīja: Beigās aizmirsi pierakstīt,par lielu un varenu republiksaimi.
nesapratu...
, 2016-08-27 20:59, pirms 8 gadiem
kontrastam varēja kādam letiņu spēlētājam kaut ko paprasīt
, 2016-08-27 21:03, pirms 8 gadiem
Vilis15 rakstīja: kontrastam varēja kādam letiņu spēlētājam kaut ko paprasīt
Pagaidīsim līdz karjeras beigām. Čiken vings and a coke, please!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-08-27 21:09, pirms 8 gadiem
Protams, ka lieliska. Kuram ne-krievu spēlētājam ir kaut mazākā motivācija izcīnīt Gagarina kausu? Vēl jo vairāk, ja spēlē komandā, kura to noteikti neizcīnīs. Piķis nāk, lai jau puikām tiek. Galvenais neaizmirst, ka jāspēlē ir izlasē.
, 2016-08-27 21:34, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: 3 zaudējumi pēc kārtas nozīmē ka komandā kautkas neiet kopā. Vainīgie iemesli jāatrod
3 zaudējumi pēc kārtas sezonā būs 90-100 % komandām. Tātad visās kaut kas neiet kopā. Mūs pamatā iegāž noraidījumi.
, 2016-08-27 21:41, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: 3 zaudējumi pēc kārtas sezonā būs 90-100 % komandām. Tātad visās kaut kas neiet kopā. Mūs pamatā iegāž noraidījumi.
Kas ir noraidījums, Funi? Noraidījumi rodās tad, kad nespēj pretiniekam izskriet līdzi.
, 2016-08-27 21:46, pirms 8 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Kas ir noraidījums, Funi? Noraidījumi rodās tad, kad nespēj pretiniekam izskriet līdzi.
Ne vienmēr. Šodien tie galīgi nebija tādēļ ka nespēj līdzi tikt pretiniekiem. Tie bija no sērijas pilnīgi nevajadzīgie. DR atkal ir ļoti labā fiziskā formā , kura izpaužas kā nevajadzīga/ bieži bezjēdzīga skraidīšana pa laukumu.
, 2016-08-27 21:49, pirms 8 gadiem
Izskatās, ka vēl kāds skatās RD spēles
, 2016-08-27 22:39, pirms 8 gadiem
3 zāģi ievadā ir ļoti slikti, tomēr ne tik ļoti, lai uzreiz sāktu galvas ripot. Tie, kas par katru cenu grib kādu tiesāt, burtiski kopē tos, kurus visvairāk (vismaz pēc komentāriem spriežot) neieredz un lamā pēdējiem vārdiem.
Bet komandai jāturas kopā, un labvēlīgs mikroklimats ir būtisks faktors, lai tiktu pāri neveiksmju joslai. Jo potenciāls ir, tikai daudz kas no tā vēl nav izmantots. It īpaši Dārziņa, Indraša un citu bijušo līderu personās. Pagaidām gk. leģionāri velk. Jāsaņemas arī pašu puikām, tad tā lieta aizies uz augšu. Protams, ja arī Sējējs spēs to visu pareizi bīdīt.
, 2016-08-28 08:48, pirms 8 gadiem
Mr.PO rakstīja: Izskatās, ka vēl kāds skatās RD spēles
Nosauc vienu kurš neskatās!!!
, 2016-08-28 08:58, pirms 8 gadiem
Iekšā ir ,bet ārā nenāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-08-28 10:08, pirms 8 gadiem
Izskatās, ka priekš RD play-off sākas jau tagad...
, 2016-08-28 12:46, pirms 8 gadiem
Par gaisotni punktus nedod atvaļinājums ir beidzies tūristi
, 2016-08-28 20:41, pirms 8 gadiem
aldarītis te nelīdzēs bet disciplīna gan!!!
, 2016-08-28 21:05, pirms 8 gadiem
Rīgas Dinamo šīs sezonas modelis ir patiesi lielisks, un domāju, ka šī lieliskā gaisotne ļaus sasniegt vismaz pusfinālu.
, 2016-08-28 21:19, pirms 8 gadiem
Kanādieši vienmēr teiks, ka viss ir lieliski
, 2016-08-28 23:39, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ja komanda tik netalantīgi zaudē, bet gaisotne ir lieliska, tad, tomēr, tur kaut kas nav īsti normāli.
No vina ka arzemnieka, kas intervija no bernibas macits diplomatiski un optimistiski izteikties, nekas cits sezonas sakuma nav sagaidams, vins saka to sezonas sakuma ir jasaka presei. Realitate ir tada, ka play off var tikt tikai veiksmes gadijuma tiks, kas jamaina kas to lai zin...
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.