Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Video: "Dinamo" gūst trīs vārtus, bet atkal liktenīgi izrādās noraidījumi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe
Neveiksmīgi Kontinentālās hokeja līgas sezonu sācis Rīgas "Dinamo", kas piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas - izbraukumā 3:4 pret Maskavas "Spartak", kam tas bija pirmais panākums.

Vadībā ļāva izvirzīties Guntis Galviņš, pārsvaru dubultoja Džastins Šags, tomēr otrās trešdaļas ievadu labāk aizvadīja laukuma saimnieki, kuri īsā laika posmā panāca izlīdzinājumu - 2:2.

Rīdzinieku vadību atjaunoja Miķeļa Rēdliha izveicība vārtu priekšā, tomēr pēdējo 20 minūšu laikā pievīla disciplīna. Rīgas "Dinamo" pelnīja noraidījumus, bet pieredzējušais aizsargs Dmitrijs Kaļiņins tos realizēja ar nevainojamiem metieniem augšējos stūros.
Vērtējums:

  +3 [+] [-]

, 2016-08-28 01:03, pirms 8 gadiem
0 komentāru, jo visiem adblock

lai tak noraujas podā ar saviem paziņojumiem, pat netaisos slēgt ārā. Bez AB šis portāls vispār nav lietojams.

     [+] [-]

, 2016-08-28 09:21, pirms 8 gadiem
Mošh vaig arī Kalniņam ļaut pastāvēt kastē! Nav nekāds glābējs arī tas Sedlačeks! Un nekad arī nav bijis,augša vienmēr bijusi viņa neaizsniedzamā puse Man personigi viņš vispār besī,bet jāskatās jau uz viņu 4.gadu

  +1 [+] [-]

, 2016-08-28 10:05, pirms 8 gadiem
senscore rakstīja: 0 komentāru, jo visiem adblock

lai tak noraujas podā ar saviem paziņojumiem, pat netaisos slēgt ārā. Bez AB šis portāls vispār nav lietojams.
Pilnīgi manas domas