Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Locāns: "Nevajadzīgi tērējām enerģiju un nepildījām spēles uzdevumu"

Locāns: "Nevajadzīgi tērējām enerģiju un nepildījām spēles uzdevumu"
Roberts Locāns
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Kari Heikile preses konferencē pēc zaudējuma "Severstal" (2;3) norādīja, ka komanda nav spējusi atkārtot iepriekšējā mačā parādīto līmeni, taču pozitīvi, ka iegūts punkts par neizšķirtu pamatlaikā. Savukārt Roberts Locāns uzslavēja pretiniekus un izteicās, ka par zaudējuma iemeslu kļuva spēles uzdevuma nepildīšana.

"Mēs zaudējām daudz enerģijas pret Kazaņas "Ak Bars", taču ne fiziskajā, bet gan emocionālajā ziņā, jo tā bija pirmā mājas spēle. Šodien nespēlējām tādā līmenī, pieļāvām kļūdas. Pēdējais periods bija labākais mūsu izpildījumā un pozitīvi, ka tikām līdz pagarinājumam," sacīja Kari Heikile.

Somu treneris arī atzina, ka problēmas sagādājuši nelaikā nopelnītie noraidījumi, bet īpaši sāpīgi bijis tas, ka pagarinājumā vārti ielaisti 20 sekundes pirms tā beigām. "Bet tāds nu ir hokejs," norādīja Heikile.

"Dinamo" mājaslapā citēts jaunais uzbrucējs Roberts Locāns, kurš atzina pretinieku pārākumu: "Pretinieks šovakar bija labāks. Viņi ātrāk kustējās, spēlēja gudrāk, bet esam priecīgi par vienu punktu. Šodien patērējām enerģiju nevajadzīgās vietās un nepildījām spēles uzdevumu."

"Ar katru spēli jūtos arvien labāk. Ar katru spēli ir jāprogresē. Ar maiņas biedriem jūtos ļoti labi. Ja mēs spēlējam aktīvi, mēs uzvaram divcīņas un veidojam vārtu gūšanas momentus,” Locāns izteicās par savu spēli, kā arī atzina, ka doma par zaudējumu komandā nav tikusi pieļauta: " Mēs, protams, visi ticējām, ka spēsim izlīdzināt rezultātu. Papildlaikā pietrūka viena vārtu guvuma līdz uzvarai."

Savukārt "Severstal" treneris Vāclavs Sikora uzsver, ka sagaidījis grūtu maču, jo redzējis, cik veiksmīgi "Dinamo" nospēlē pret Kazaņas "Ak Bars": "Šodien laukumā bija laba līmeņa hokejs. Iepriekš Helsinkos zaudējām pret "Jokerit", tāpēc bijām izsalkuši iegūt punktus, un esmu pateicīgs komandai par parādīto apņēmību."

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-27 23:15, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: jā, bieži vien jūs šosezon enerģiju tērēsiet, jo pārsvarā būs zāģi! jāpierot!

varu derēt, līdz izlases spēlēm, būs daudz nogurušo!
etiķi esi sadzeries????
, 2015-08-27 23:15, pirms 9 gadiem
Pagaidam ne ipasi patik 1 maina un tiesi Leino krit ara,un daudzi zurnalisti saka ka Leino isti nepatik tas speles stils ko piedava Lauris Nu ta apmeram
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-27 23:29, pirms 9 gadiem
šitas būs nākamais Ainārs Hehts!
, 2015-08-28 00:32, pirms 9 gadiem
Arsenich rakstīja: Pagaidam ne ipasi patik 1 maina un tiesi Leino krit ara,un daudzi zurnalisti saka ka Leino isti nepatik tas speles stils ko piedava Lauris Nu ta apmeram
Jāmaina trijnieks
varbūt Džeriņš-Meija_Leino
, 2015-08-28 00:34, pirms 9 gadiem
pelnīts zaudējums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-28 08:22, pirms 9 gadiem
jurixxx rakstīja: pelnīts zaudējums
Nez vai. Es teiktu, ka puslīdz līdzvērtīgi. IMO, tieši šāds punktu sadalījums bija pelnīts.
, 2015-08-28 08:40, pirms 9 gadiem
"nepildījām spēles uzdevumu"
tā pie Kari var ātri spēli skatīt no tribīnes
, 2015-08-28 10:39, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: nē. kapēc ?
Jo raksti pilnīgako marazmu
, 2015-08-28 13:26, pirms 9 gadiem
Man patīk šitie teicieni - nepildījam spēles uzdevumu, tāpēc zaudējām. Uzvarējām, jo izpildījām trenera uzdevumus. It kā nekād nevarētu būt pretēji!
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.