Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Sedlāčeks:"Kazaņa guva trīs vārtus, bet mēs kontrolējām spēli"

Rolands Eliņš

Sedlāčeks:"Kazaņa guva trīs vārtus, bet mēs kontrolējām spēli"
Jakubs Sedlāčeks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodien notikušās Latvijas Dzelzceļa spēles, kurā Rīgas "Dinamo" ar 6:3 uzvarēja Kazaņas "Ak Bars", preses konferencē ar īsiem komentāriem par spēli dalījās abu komandu galvenie treneri, kā arī Rīgas komandas vārtsargs Jakubs Sedlāčeks.

"Pirmos divus periodus laukumā darbojāmies ļoti labi un pārliecinoši, "maču raksturoja Jakubs Sedlāčeks. "Pēc pirmajiem vārtu guvumiem jutāmies brīvāk un spēle atraisījās. Tādās situācijās ir sajūta, ka viss padodas ļoti viegli un bez piepūles. Trešajā trešdaļā guvām vairākus vārtus un "palaidāmies", nespēlējām tik precīzi kā mača iesākumā. Kazaņa guva trīs vārtus, bet uzskatu, ka mēs kontrolējām spēli."

„Mēs protam spēlēt disciplinēti, to šajā spēlē pierādījām. Noraidījumi, visticamāk, izšķirs spēles likteni šajā sezonā. Pirms katra mača skatāmies spēļu ierakstus, pētām pretinieka vairākuma izspēli. Gatavošanās uz katru spēli ir liela, bet tas dod rezultātu.”

Sedlāčeks arī atzina, ka nākamajā spēlē favorīta lomā, visticamāk, būs Jaroslavļas "Lokomotiv", kurā esot vairāki ļoti labi spēlētāji, taču: " ja mēs rādīsim tādu sniegumu kā šodien, mani tas nemaz neuztrauc."

"Mani priecē šodien ne tikai rezultāts, bet arī saturīgais sniegums," preses konferencē norādīja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols. "Pirmkārt, tikām galā ar "Ak Bars" agresīvo presingu, otrkārt, uzskatu, ka šī spēle būs kā laba mācība. Varam salīdzināt ar maču pagājušajā sezonā pret SKA, kad arī ievērojām disciplīnu, pildījām spēles uzdevumu un ieguvām lielu pārsvaru, taču pēc tam iesaistījāmies atklātā hokejā. Tāpat arī šodien - tiklīdz devām iespēju pretuzbrukumiem, Kazaņa mums trīs vārtus iemeta. Tas ir jāņem kā mācība, bet visos pārējos aspektos esmu apmierināts ar spēli."

Rīgas "Dinamo" šodien svinēja uzvaru ar 6:3, lai arī mača gaitā bija arī vadībā ar 5:0. Artis Ābols to nevēlējās saistīt par veiksmi, sakot, ka veiksme tiek panākta ar cīņas palīdzību: "Kā jau mans kolēģis ("Ak Bars" treneris) norādīja, vēl ir laiks eksperimentiem, skatīties, pētīt, un šodien tas atmaksājās."

Kazaņas "Ak Bars" galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs pēc spēles nebija pārāk iepriecināts, taču saskatīja arī pozitīvo: "Neko daudz uzbrukumā izveidot nespējām, bet aizsardzībā, tā sakot, nebija pietiekami. Apmierināts esmu ar to, ka puiši nesalūza, ka centās salauzt spēli. Trešajā periodā nospēlēja labi, radīja iespējas un trīs ripas vārtos iemeta, kas nav slikti. Mums vēl ir laiks strādāt, varējām novērtēt, pie kā jāpiestrādā, un esmu drošs, ka līdz sezonas sākumam to izdarīsim."

Izmantotie resursi:
Sedlacek: pēc pirmajiem vārtu guvumiem jutāmies...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-28 12:19, pirms 10 gadiem
LTG rakstīja: Sedlačekam irā jobyut RD pyrmajam numeram, jū Sedlačeka spieļa vuortūs irā puorlīcinuošoka nakai pi Masaļska.
Akdievs,Tu dzivo latvija,un nevari rakstit ludzu latviski? Neko sliktu nesaku par latgaliesiem,bet nu sanemies,jo lasot liekas,kad tev vajadzetu logopeda palidzibu. Tak sanemies,un raksti literara latviesu valoda. Besi jau burtot tavus tekstus.
Par speli. Bija forsi skatities,alins vairak lija ieksa . Musejie malaci,tagad japanem loko,un tad japanemem Ldz kauss
Veiksmi!

     [+] [-]

, 2014-08-28 12:50, pirms 10 gadiem
LTG rakstīja: Sedlačekam irā jobyut RD pyrmajam numeram, jū Sedlačeka spieļa vuortūs irā puorlīcinuošoka nakai pi Masaļska.
Vakar ari par to domaju kas ir labak - vinnet ar 6:3 vai zaudet ar 1:2? Viens ielaiz 2 ripas,kamer otrs ielaiz 3 ripas? No otras puses varetu vainu novelt uz speletajiem,ja vartsargs ielaiz 2 ripas,bet komanda nevar uzvaret? Jo man leikas,kad AkBars bija labaka aizsardziba,neka MinskD. Sagadisanas? Domaju,kad ne.

     [+] [-]

, 2014-08-28 12:53, pirms 10 gadiem
Vakar Sedl. aizvadija labu spēli un mazliet sākam pa traku skriet uz pretējiem vārtiem un nenospēlejam labi aizsarzība tā jau kopuma malači.

     [+] [-]

, 2014-08-28 15:41, pirms 10 gadiem
Seit video par speli,lai jau sportacentram nav jamekle
https://www.youtube.com/watch?v=0GY...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja