Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

VEF un Dinamo Rīga mājas spēles

Svētdien arēnā Rīga 17.00. Dinamo Rīga - Jokerit.
Svētdien Elektrum 17.00. VEF - Tsmoki.
Vai vēl kādam rodas kāds jautājums?

Svētdien labprāt azietu uz VEF basketbola spēli, pēc tam uz hokeju. Ja cilvēks nolemj izkustēties no mājas tad gribas apvienot vairākas lietas. Divi vienā - VEF un DR. Vai aptiešām VEF spēli nevar sākt 15.00. vai 14.00. Lai normāli varētu apvienot abus sporta notikumus.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-01-27 16:37, pirms 6 gadiem
Dinamo kā padomju brends un nācijas lepnums stāv pāri visam. Tomēr te ir šādas tādas nianses- ciemos nav atbraukuši draugi no Maskavas vai Omskas, bet mums samērā svešie somi. VEF savukārt spēlēs pret baltkrieviem, mūsu kaimiņiem. Savā ziņā ziemas klasikas turpinājums.

  -2 [+] [-]

, 2018-01-27 17:54, pirms 6 gadiem
Apanasenko rakstīja: Dinamo kā padomju brends un nācijas lepnums stāv pāri visam. Tomēr te ir šādas tādas nianses- ciemos nav atbraukuši draugi no Maskavas vai Omskas, bet mums samērā svešie somi. VEF savukārt spēlēs pret baltkrieviem, mūsu kaimiņiem. Savā ziņā ziemas klasikas turpinājums.
Nu VEF jau ari basiti biia neslikts padomju brends. Pietiek nosaukt kaut vai Valdi Valteru. Vai bralus Migliniekus, vai Karli Muiznieku. Bet atbildot uz autora jautajumu, protams, ka ietu uz Dinamo, jo hokejs man sirdij tuvaks ka sporta veids.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-28 14:36, pirms 6 gadiem
Ja cilvēks grib izkustēties, jāiet uz sporta zāli pašam, nevis apmeklēt apšaubāmus pasākumus kuru laikā iestrēbt aliņam līdzīgu šķidrumu un pārtraukumā ievilk ļuļķa dūmu.