Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: laineris

Laikraksts: Ozoliņš piekritis nākamsezon pāriet uz Magņitogorsku

Laikraksts: Ozoliņš piekritis nākamsezon pāriet uz Magņitogorsku
Sandis Ozoliņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sandis Ozoliņš pēc šīs sezonas beigām negrasās kārt slidas vadzī, bet plāno turpināt karjeru. Pēc laikraksta "Telegraf" rīcībā esošās informācijas Ozoliņš devis pagaidu piekrišanu pāriet uz Magņitogorskas "Metallurg". Klubs spēlētājam piedāvājis trīs miljonu ASV dolāru lielu algu...

Ozoliņam šogad paliks 40 gadu, taču viņš aizvien var spēlēt labā līmenī. Šosezon 41 spēlē Sandis nopelnījis 18 (9+9) rezultativitātes punktus, kas komandā ir otrais labākais rādītājs starp aizsargiem aiz Gunta Galviņa (20). KHL karjeras laikā Ozoliņš 142 spēlēs (ieskaitot play off) nopelnījis 83 (20+63) punktus.

Telegraf.lv norāda, ka Ozo ir viens no retajiem KHL spēlētājiem, kurš var lepoties ar Stenlija kausu (1996.gadā kopā ar "Avalanche"), turklāt Sandis tiek uzskatīts par vienu no līgas spilgtākajām personībām, ne velti Zvaigžņu spēlē viņa vārdā tika nosaukta komanda.

Magņitogorska Ozoliņam esot piedāvājusi trīs miljonus ASV dolāru lielu atalgojumu, kas esot aptuveni divarpus reizes lielāks nekā hokejists saņem Rīgā. Šobrīd hokejists esot devis piekrišanu, taču, protams, ka nekāds līgums vēl nav parakstīts, jo Sandim spēkā ir līgums ar "Dinamo". Magņitogorskā informāciju par iespējamo Ozoliņa pāriešanu laikrakstam neapstiprināja, taču arī nenoliedza, ka klubs gribētu redzēt savās rindās pieredzējušo aizsargu.

Par Ozoliņu interese no citām KHL komandām bijusi vienmēr, ir arī šobrīd. Bez "Metallurg" Ozoliņa pakalpojumiem ir ieinteresēta arī ukraiņu "Donbass" komanda, kas nākamsezon cer debitēt KHL, tiesa, Magņitogorskas piedāvājums bijis krietni vilinošāks. Atšķirība turklāt ir ne tikai naudas izteiksmē, bet arī klubu tradīcijās un ambīcijās.

Izmantotie resursi:
Телеграф.lv : Новости Латвии : Политика :...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-27 08:52, pirms 12 gadiem
Nekas, arī ja pāries. Jaunajiem būs iespēja un mums ar aizsargiem viss ir ok. Ankipānu par kapteini un viss būs nice.
Slēpts komentārs: KASPARST
, 2012-01-27 09:13, pirms 12 gadiem
Ja Magņitogorska piedāvā 3 000 000 $ sez., tad neviens klubs nepārsitīs. Kaut kā neticas , ka tādu summu piedāvā.
, 2012-01-27 09:20, pirms 12 gadiem
Atgriezīsies pēc tam Rīgā, noslēgs 10 dienu try-out līgumu, aizvadīs vienu spēli (atvadu) un būs labi. Lai brauc un nopelna vēl pēdējo lielo piķi, kā profesionāls hokejists.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Reinis00
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-27 10:39, pirms 12 gadiem
Ja var ticēt tam ka Ozo tur savu doto vārdu, tad maz ticams, jo vienā intervijā ( tiesa diezgan pasen) skaidri pateica, "es pret Rīgas Dinamo nespēlēšu".
Slēpts komentārs: Raimonds Ļitviņenko
, 2012-01-27 10:45, pirms 12 gadiem
Nu ko lai saka, lai jau vecās..
, 2012-01-27 10:45, pirms 12 gadiem
nu par tris limoniem nomainit darbavietu... un jaunaks ari vins nepaliek.. hmmm.. doma par nakotni. objektivi sakot nav nemaz ko parmest!
, 2012-01-27 10:47, pirms 12 gadiem
archy0 rakstīja: Ja Magņitogorska piedāvā 3 000 000 $ sez., tad neviens klubs nepārsitīs. Kaut kā neticas , ka tādu summu piedāvā.
Liela nauda, gluži kā NHL.. vilinoš piedāvājums..
, 2012-01-27 10:50, pirms 12 gadiem
Čalis rakstīja: Liela nauda, gluži kā NHL.. vilinoš piedāvājums..
Raksts tik papildinās un papildinās ar teikumiem. Pirms pāris stundām nebija rakstīts par 2 sezonām.
, 2012-01-27 10:53, pirms 12 gadiem
Tas būtu diezgan loģisks solis domājot par hokejista karjeras beigšanu lai gan ne jau visu var izmērīt naudā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-27 11:01, pirms 12 gadiem
ElektriskaisZutis rakstīja: Kā kepkas ko tādu spēs pārdzīvot?
Normāls līdzjutējs saprot ka jebkuram hokejistam ir tiesības spēlēt jebkurā klubā ja viņš to vēlas un var vienoties. Cienu katra spēlētāja izvēli. Jā es gribu lai Sandis paliek DR , bet daudz ko var gribēt...ir jāciena katra hokejista izvēle. Nedrīkst nosodīt ja kāds kādreiz atsaka izlasei(Sprukts), ja kāds pamet tavu mīļoto klubu utt.
Padomju laika slikta iezīme ka mēs gribam nosodīt citu cilvēku par viņa izvēli. Katrs pats dzīvo savu dzīvi.
Man aizdomas ka Sprukts vēl kādreiz atteiks izlasei un kas tad sāksies -Sprukts izskatās ka nogurst ātrāk kā citi.
Podziņš teica vienu dara citu-lamājam. Ozo arī teic aka spēlēs tikai Dinamo , bet tagad izskatās ka spēlēs citur. Mans uzskats otru cilvēku var nosodīt tikai ja viņš pārkāpj likumus vai arī nodara ļaunumu otram cilvēkam.
, 2012-01-27 11:02, pirms 12 gadiem
Protams, būs skumji, ja viņš tomēr aizies, bet būs vismaz ko maksāt Miķelim, Holtam, Karsumam..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-27 11:06, pirms 12 gadiem
Un kurš tad šitam tic?
, 2012-01-27 11:08, pirms 12 gadiem
Nu veiksmi!
Cerēsim, ka nebeigs karjeru kā Hašeks..pēdējais iespaids tomēr arī paliek un ir svarīgs, neskatoties uz iegrebto vārdu Stenlijā
, 2012-01-27 11:10, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Šajā gadījumā noteikti Magņitogorska piedāvā lielāko piķi ,bet zinot , ka Ozo nemaz nav ideālākajā gatavībā un šajos superklubos neviens ar spēlētājiem neauklējas , kas draud ar atlaišanu sezonas vidū. Donbass tādā ziņā pavisam cita lieta , kur tik tiešām viņš varētu komandu pamācīt , tā teikt ievilkt augstākajā līgā un tur viņu turēs tikai šī iemesla dēļ.Vispār līdzigi kā Dinamo.
Abos gadījumos solis protams pozitīvs.
Ja Ozo pāriešanu uz Magņitku vēl varētu saprast (labs klubs, kas parasti cīnās par Gagarinu + čoms Feģja pie sāniem un iespēja abiem kaut ko izcīnīt), tad es neredzētu jēgu viņam pāriet uz Donbass.... ta jau tik pat labi viņš uz Ļev vēl varēja pāriet! Ukri tur baigo superklubu taisās veidot, kas sitīsies par Gagarinu un varēs "pārspļaut" Magņitkas piedāvājumu? Ja nē tad neredzu jēgu tādai pārejai arī no Ozo puses! Un naudu viņš jau NHL ir pietiekami sapelnijis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-27 11:12, pirms 12 gadiem
Vēl jau tāpat nav zināms vai Dinamo būs gatavs pagarināt ar viņu līgumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-27 11:14, pirms 12 gadiem
Ozoliņa aiziešanā vairāk saskatu pozitīvo nekā negatīvo - jā, jā, viņš ir komandas seja un līderis, bet miljons sezonā par viņa veikumu? Nenopietni un neadekvāti, pārējie aizsargi saņem krietni mazāk, taču Ozoliņa sniegums nav vairākas reizes pārāks. Dinamo pagaidām maksā par leģendu, nevis par spēlētāju, un viņam aizejot, pavērsies jaunas finansiālās rocības (protams, Sējējs jau var paspēt tās izniekot ar izciliem leģionāriem, bet tas ir cits stāsts).
, 2012-01-27 11:15, pirms 12 gadiem
Stenlija kausu izcīnija, grib arī Gagarina izcīnīt, Lai veicās.!
, 2012-01-27 11:15, pirms 12 gadiem
Gan jau ka tās ir tikai baumas, jo diez, vai ka tā ir tikai sakritība, ka šādas runas uzpeld tieši pēc ASG, kad ap Ozo ir īpaši liela ažiotāža.
, 2012-01-27 11:17, pirms 12 gadiem
Varbūt ar šo OZO sāk spēles par jaunu līgumu ar Savicki?
Neviena komanda oficiāli neko nevar paziņot un tas pagaidām ir tikai miglas pūšana acīs.
, 2012-01-27 11:17, pirms 12 gadiem
Jaa, SHOSEZON vinam maksaa 1milj. euro, bet nakamsezon varbut piedava 500k euro vai pat vispar nepiedava jaunu ligumu, bet metalurgs piedavaa $3milj. Neko jau nevar zinaat..
vikings33 rakstīja: vai tiešām Sandim naudas trūkst?3 miljoni ir liela alga,bet Dinamo viņam maksā 1 miljonu eiro un tad jau sanāk,ka runa ir par kādiem divsimt trīssimts tūkstošiem.ir jēga tādas naudas dēļ pamest Rīgu,lai spēlētu kautkādā krievu čuhņā,kurā ir viena liela rūpnīca,smirdīgs gaiss,un nav ko darīt?nezinu,nezinu,man likās,ka Sandis tomēr ir savādāks.piesolīja bišķiņ vairāk naudas un jau prom?vispār neticu un ceru,ka tās ir baumas.Rīgai viņš ir vairāk vajadzīgs nekā krieviem un ja kautkas nesanāk tur neviens neauklēsies.ko tad viņš darīs?skries atpakaļ uz Dinamo?
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.