Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Maskavas un Minskas "dinamieši" maina plānus un nedosies uz Rīgas turnīru

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Maskavas un Minskas "dinamieši" maina plānus un nedosies uz Rīgas turnīru
Juris Savickis. Foto: dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubi Maskavas "Dynamo" un Minskas "Dinamo" mainījuši gatavošanās plānus un nedosies uz tradicionālo pirmssezonas turnīru Rīgā.

Augusta beigās Latvijas galvaspilsētā tradicionāli tiek rīkots pirmssezonas turnīrs, taču šoreiz tā norise plānota jau 7.-14. augustā. Šādas izmaiņas bija saistītas ar izlašu piedalīšanos 27.-30. augusta olimpisko spēļu kvalifikācijā Rīgā, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ jau maijā šie atlases mači tika pārcelti uz 2021. gada 26.-29. augustu.

Aprīļa sākumā Baltkrievijas klubs publiskoja savu pirmssezonas gatavošanās plānu un informēja, ka Rīgas turnīrā savu dalību sākotnēji jau apstiprinājuši pieci klubi - Rīgas "Dinamo", Minskas "Dinamo", Maskavas "Dynamo", Maskavas "Spartak" un Jekaterinburgas "Avtomobilist". Šeit baltkrievu komanda ir piedalījusies iepriekšējos septiņos gados.

Minskas "Dinamo" šodien publicēja precizēto gatavošanās plānu, kur došanās uz Rīgu nav paredzēta. Tajā laikā baltkrievu vienība spēlēs Kazahstānas galvaspilsētā Nursultanā. Šodien par saviem plāniem paziņoja arī Maskavas "Dynamo". Lai gan sākotnēji bija doma piedalīties minētajā Rīgas turnīrā, galu galā tika nolemts nedoties uz Latvijas galvaspilsētu. Tajā laikā šis krievu klubs aizvadīs spēles pret Maskavas CSKA un Kazaņas "Ak Bars".

KHL mājas lapā šorīt publicēts Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Spartak" gatavošanās plāns. 7.-14. augustā Rīgā maskavieši sacentīsies ar Rīgas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist". Rīgas pārbaudes turnīra daudzkārtējais dalībnieks Jaroslavļas "Lokomotiv" tajā laikā aizvadīs treniņnometni savā pilsētā.

Atgādinām, ka Latvijas galvaspilsētā pērn šāds turnīrs risinājās 11. reizi (agrāk ar nosaukumu "Latvijas Dzelzceļa kauss"), otro gadu pēc kārtas Rīgas "Dinamo" izcīnīja pirmo vietu. Patlaban tas ir vienīgais KHL klubs bez galvenā trenera, starpsezonā nav paziņojis par kādu spēlētāju parakstīšanu.

Izmantotie resursi:
hcdinamo.by
dynamo.ru
khl.ru

1 2 36 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2020-06-26 22:39, pirms 4 gadiem
Kārtējā zīme, ka šogad (vispār) Dinamo nebūs.

  -1 [+] [-]

, 2020-06-26 22:51, pirms 4 gadiem
uz to pusi velk, bet jāņem vērā, ka epidēmijas dēļ ne visi klubi grib sēdēt pašizolācijā vai kā citādi, ierodoties svešā valstī
turklāt ar belariem un rašku robežas ciet un nav zināms, vai pēc 6 nedēļām būs vaļā
no otras puses, spartaks kaut ko zin, ja jau plānos iekļāva turnīru rīgā
kaut gan, ja nākamnedēļ juris nebūs izrāpojis koferi un palielījies ar to, rd sezonu var izlaist.
par sastāvu
zaudējusi rd neko daudz nav, ja komanda būs, atkal slidos "pārbaudītās vērtības" un "mūžam jaunie un perspektīvie"
to te papilnam
nu un kādus legus pa vēdertiesu iepirks, būs pēdējie, kā parasti
sportisku mērķu viņiem tāpat nav

  -1 [+] [-]

, 2020-06-26 22:54, pirms 4 gadiem
Nav jēgas vispār spēlēt, ja šādi gatavojas sezonai.

  -1 [+] [-]

, 2020-06-26 23:25, pirms 4 gadiem
Savickis pēdējā laikā vispār apklusis, agrāk vēl kaut ko solīja.

     [+] [-]

, 2020-06-26 23:31, pirms 4 gadiem
purva_velns rakstīja: turklāt ar belariem un rašku robežas ciet un nav zināms, vai pēc 6 nedēļām būs vaļā
tur pēc vēlēšanām būs skaidrība, kā risināsies robežu jautājumi u.t.t., jo vateņu punduris ar batjku ir saplēsušies

  +1 [+] [-]

, 2020-06-26 23:54, pirms 4 gadiem
Man jau apnicis atkartot, nu krievi nedos naudu kura pashiem nav, krievaja ir bankrotu prieksha, gazes un naftas cenas ir totali zemas ka jelcina laikos , 5 miljoni nav ko samaksat vieglatletikas federacijai par sodu, čekists savickis dzīvo iluzija ka kautko sagrabinas, kam tu savicki esi vajadzigs, bija doma krieviem caur hokeju sagrozit letiniem galvu ka krievi ir labi un nekad neko neokupe, bet nesanaca , letinu nepuemanisi vairak..dināmo ir beidzis savu pastāvêšanu un basta

     [+] [-]

, 2020-06-27 00:11, pirms 4 gadiem
Ahmeds rakstīja: Man jau apnicis atkartot, nu krievi nedos naudu kura pashiem nav, krievaja ir bankrotu prieksha, gazes un naftas cenas ir totali zemas ka jelcina laikos , 5 miljoni nav ko samaksat vieglatletikas federacijai par sodu, čekists savickis dzīvo iluzija ka kautko sagrabinas, kam tu savicki esi vajadzigs, bija doma krieviem caur hokeju sagrozit letiniem galvu ka krievi ir labi un nekad neko neokupe, bet nesanaca , letinu nepuemanisi vairak..dināmo ir beidzis savu pastāvêšanu un basta
es dodu 99% ka nebūs, bet kamēr nav paziņots, papspriedelēt jau var gazproms ir pakaļā, bet gan jau kļaņčī citiem, krievs nav tas loģiskākais un racionālākais zvērs uz pasaules, moš jurka izkauc ar savus rubļus pat ja viņiem to rubļu īsti nav

  -2 [+] [-]

, 2020-06-27 01:09, pirms 4 gadiem
Atkal kārtējā ēsma troļļiem. Un šie nadzīgi visu rij nost. 🤣

     [+] [-]

, 2020-06-27 09:19, pirms 4 gadiem
Ahmeds rakstīja: Man jau apnicis atkartot, nu krievi nedos naudu kura pashiem nav, krievaja ir bankrotu prieksha, gazes un naftas cenas ir totali zemas ka jelcina laikos , 5 miljoni nav ko samaksat vieglatletikas federacijai par sodu, čekists savickis dzīvo iluzija ka kautko sagrabinas, kam tu savicki esi vajadzigs, bija doma krieviem caur hokeju sagrozit letiniem galvu ka krievi ir labi un nekad neko neokupe, bet nesanaca , letinu nepuemanisi vairak..dināmo ir beidzis savu pastāvêšanu un basta
Dzelžaina gan tev tā loģika, Dinamo beigs pastavēšanu tāpēc, ka Lettiņam neizdevās galvu sagrozīt un viņu nepiemānīsi vairāk? Citus, patiesākus un loģiskākus iemeslus iespējamām DR beigām, nevarēji vai negribēji pieminēt? Līdz ko Savickis atvedīs naudas koferi, Lettiņš būs atpakaļ arēnā kā štiks, par to esmu pilnīgi drošs!

     [+] [-]

, 2020-06-27 09:22, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: tur pēc vēlēšanām būs skaidrība, kā risināsies robežu jautājumi u.t.t., jo vateņu punduris ar batjku ir saplēsušies
Ja būtu saplēsušies tad Lukaš 100% 24 jūnijā nesēdētu blakus VVP pārceltajā 9 maija parādē!

  -1 [+] [-]

, 2020-06-27 09:42, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Dzelžaina gan tev tā loģika, Dinamo beigs pastavēšanu tāpēc, ka Lettiņam neizdevās galvu sagrozīt un viņu nepiemānīsi vairāk? Citus, patiesākus un loģiskākus iemeslus iespējamām DR beigām, nevarēji vai negribēji pieminēt? Līdz ko Savickis atvedīs naudas koferi, Lettiņš būs atpakaļ arēnā kā štiks, par to esmu pilnīgi drošs!
ja iedos piķi tad komanda būs nekāda.
varbūt pietiks ķēmoties un būt par apsmieklu, ja nevar izveidot normālu klubu

  +2 [+] [-]

, 2020-06-27 09:45, pirms 4 gadiem
sandis444444 rakstīja: Ja būtu saplēsušies tad Lukaš 100% 24 jūnijā nesēdētu blakus VVP pārceltajā 9 maija parādē!
Pēc neoficiālas infas parādē viņš bija tikai tapēc, lai piegūtu vismaz kaut kādu Vovas asiņainā atbalstu pēc vēlēšanām, kad tautas protesti var iet plašumā, ja atkal Lukaš "tipa" uzvarēs, jo patreiz baķkam (tagad gan tur vairs neviens viņu tā nesauc labākajā gadijumā par "Saška 3%" par cik provizoriski tik 3% atbalsts viņam ir un par "ūsaino tarakānu" vēl sauc) reitings belaru vidū viņam ir "ņiže pļintusa".

  +1 [+] [-]

, 2020-06-27 09:59, pirms 4 gadiem
Lai savickis nomet pats kādu no saviem n-tajiem citroniem!

     [+] [-]

, 2020-06-27 10:12, pirms 4 gadiem
als rakstīja: Pēc neoficiālas infas parādē viņš bija tikai tapēc, lai piegūtu vismaz kaut kādu Vovas asiņainā atbalstu pēc vēlēšanām, kad tautas protesti var iet plašumā, ja atkal Lukaš "tipa" uzvarēs, jo patreiz baķkam (tagad gan tur vairs neviens viņu tā nesauc labākajā gadijumā par "Saška 3%" par cik provizoriski tik 3% atbalsts viņam ir un par "ūsaino tarakānu" vēl sauc) reitings belaru vidū viņam ir "ņiže pļintusa".
Lukašam situācija ir sarežģīta,bet gāzt viņu drīzāk var kremlis nevis rietumi.Lai gan putins īsti pārliecināts par to nav,jo savādāk nerīkotu referendumu,bet pie varas paliktu apvienojot abas valstis.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-27 10:16, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Lai savickis nomet pats kādu no saviem n-tajiem citroniem!
Pat ja kādu naudu sagrabinās,un ja pat atvērs robežu uz vasaras beigām karantīnas noteikumi no krievijas atbraukušajiem tiks visticamāk saglabāti.

     [+] [-]

, 2020-06-27 10:21, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: ja iedos piķi tad komanda būs nekāda.
varbūt pietiks ķēmoties un būt par apsmieklu, ja nevar izveidot normālu klubu
Runa bija par Lettiņu, kuru "nepiemānīsi vairāk"

     [+] [-]

, 2020-06-27 10:26, pirms 4 gadiem
Ne vairs tāda turnīra..ne komandas būs..daži ex dinamieši nostaļģiskās dzelzceļa kausa atmiņas sāks audzēt sliekas

     [+] [-]

, 2020-06-27 10:26, pirms 4 gadiem
coffijs rakstīja: Pat ja kādu naudu sagrabinās,un ja pat atvērs robežu uz vasaras beigām karantīnas noteikumi no krievijas atbraukušajiem tiks visticamāk saglabāti.
To visu var atjautīgi un gudri noregulēt, piemēram, par karantīnas vietu nozīmējot arēnas Rīga un viesnīcu teritorijas, kurās apmetīsies Hokejisti Nahren tiem pa Rīgu vazāties!

  +1 [+] [-]

, 2020-06-27 10:41, pirms 4 gadiem
Pēc mēneša turnīrs, bet komandas kas spēlēs nemaz nav. Tas ir vairāk nekā izsmiekls.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-27 10:48, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Runa bija par Lettiņu, kuru "nepiemānīsi vairāk"
Tev tiešam gribas redzēt kā atkal krievi ņirgājas par savickija komandeli

     [+] [-]

, 2020-06-27 10:53, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: Tev tiešam gribas redzēt kā atkal krievi ņirgājas par savickija komandeli
Man gribas redzēt PRO Hokeju ar Lettiņu dalību pret neLettiņiem Rudenī un Ziemā

     [+] [-]

, 2020-06-27 10:56, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: Tev tiešam gribas redzēt kā atkal krievi ņirgājas par savickija komandeli
Protams, gribētos arī pienācīgākus rezultātus un saturu, nekā pēdējos trīs gados, taču, lai kā tur nebūtu, epizodiski bija arī pozitīvi brīži un es ceru ka to varētu būt kaut nedaudz vairāk

  +1 [+] [-]

, 2020-06-27 12:07, pirms 4 gadiem
Ahmeds rakstīja: Man jau apnicis atkartot, nu krievi nedos naudu kura pashiem nav, krievaja ir bankrotu prieksha, gazes un naftas cenas ir totali zemas ka jelcina laikos , 5 miljoni nav ko samaksat vieglatletikas federacijai par sodu, čekists savickis dzīvo iluzija ka kautko sagrabinas, kam tu savicki esi vajadzigs, bija doma krieviem caur hokeju sagrozit letiniem galvu ka krievi ir labi un nekad neko neokupe, bet nesanaca , letinu nepuemanisi vairak..dināmo ir beidzis savu pastāvêšanu un basta
Šo stāstu dzirdam no KHL pirmās sezonas laikiem. Laiks izfantazēt kaut ko jaunu!

     [+] [-]

, 2020-06-27 12:31, pirms 4 gadiem
sandis444444 rakstīja: Ja būtu saplēsušies tad Lukaš 100% 24 jūnijā nesēdētu blakus VVP pārceltajā 9 maija parādē!
tu kā vienmēr "ļoti" infomēts
un kāpēc utaino cars ir kaut kāds "vēvēpē"?

     [+] [-]

, 2020-06-27 12:31, pirms 4 gadiem
Interesanti, ka šajā rakstā norādīts "tradicionāli tiek rīkots pirmssezonas turnīrs" un "Latvijas galvaspilsētā pērn šāds turnīrs risinājās 11. reizi". Izvairās no nosaukuma"LDz kauss"?

Skaidrs, ka šogad tas pat nebūtu bijis LDz kauss visiem zināmu iemeslu dēļ, bet iepriekšējos gadus takš bija tāds nosaukums šim turnīram. Kāpēc viņi izvairās no šī nosaukuma?

     [+] [-]

, 2020-06-27 12:33, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: tu kā vienmēr "ļoti" infomēts
un kāpēc utaino cars ir kaut kāds "vēvēpē"?
Tāpēc, ka Vovam otčestvo ir Vladimirovičs

     [+] [-]

, 2020-06-27 12:34, pirms 4 gadiem
coffijs rakstīja: Lukašam situācija ir sarežģīta,bet gāzt viņu drīzāk var kremlis nevis rietumi.Lai gan putins īsti pārliecināts par to nav,jo savādāk nerīkotu referendumu,bet pie varas paliktu apvienojot abas valstis.
nekādi rietumi viņu netaisās gāzt, baltkrievi ir sapratuši kāds cirvis viņus visus gadus vadījis, tas aī viss. kremlim ir savs kandidāts - babariko, tad ari būs "vienotā valsts"

     [+] [-]

, 2020-06-27 12:35, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Tāpēc, ka Vovam otčestvo ir Vladimirovičs
neinteresē tā mērgļa vārds un arī kurš bomārs pali piešpricēja viņa muteri

     [+] [-]

, 2020-06-27 12:44, pirms 4 gadiem
pernambucano rakstīja: Šo stāstu dzirdam no KHL pirmās sezonas laikiem. Laiks izfantazēt kaut ko jaunu!
Cik spēlētāji parakstīti jau?

  -1 [+] [-]

, 2020-06-27 13:06, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Cik spēlētāji parakstīti jau?
Laikam ka viens Nu neko calim bus ko rauties laukuma!

     [+] [-]

, 2020-06-27 14:03, pirms 4 gadiem
coffijs rakstīja: Lukašam situācija ir sarežģīta,bet gāzt viņu drīzāk var kremlis nevis rietumi.Lai gan putins īsti pārliecināts par to nav,jo savādāk nerīkotu referendumu,bet pie varas paliktu apvienojot abas valstis.
Ne rietumi, ne kremlis, bet paši belari viņu paņems un nogāzīs. Vecais ūsainais tarakāns jau viņiem ir apnicis un šitā koronkas krīze tam visam(Lukaša ērai) var pielikt treknu punktu. Gana padaudz spēka struktūrās strādājošo arī ir maigi izsakoties neapmierināti ar Lukaša darbībām pēdējā laikā un ja tur sāksies reāla "dvižuha", tad tāds omons var labākajā gadijumā izlikties neko neredzam sliktākajā (Lukašam) pat pārmesties demonstrantu pusē. Tapēc arī Lukaš tagad skrēja pie vovas svinēt tos "uzvaras svētkus", lai vismaz kaut kādu "bekapu" sev nodrošinātu.... cik zinu tad savu dēlu viņš arī vovam atstāja faktiski ķīlā kaut formāli laikam kādā kadetu akadēmijā palaida, kaut pēc fakta tā ir dēla atstāšana ķīlā pret kaut kādām nākotnes garantijām kā saka "pašam sašam".

     [+] [-]

, 2020-06-27 14:17, pirms 4 gadiem
als rakstīja: Ne rietumi, ne kremlis, bet paši belari viņu paņems un nogāzīs. Vecais ūsainais tarakāns jau viņiem ir apnicis un šitā koronkas krīze tam visam(Lukaša ērai) var pielikt treknu punktu. Gana padaudz spēka struktūrās strādājošo arī ir maigi izsakoties neapmierināti ar Lukaša darbībām pēdējā laikā un ja tur sāksies reāla "dvižuha", tad tāds omons var labākajā gadijumā izlikties neko neredzam sliktākajā (Lukašam) pat pārmesties demonstrantu pusē. Tapēc arī Lukaš tagad skrēja pie vovas svinēt tos "uzvaras svētkus", lai vismaz kaut kādu "bekapu" sev nodrošinātu.... cik zinu tad savu dēlu viņš arī vovam atstāja faktiski ķīlā kaut formāli laikam kādā kadetu akadēmijā palaida, kaut pēc fakta tā ir dēla atstāšana ķīlā pret kaut kādām nākotnes garantijām kā saka "pašam sašam".
par to puiku vispār rēcīgi, cik tālu viņi no mongolu ordas ir tikuši? un kāds vēl te stāsta par progresīvām valstīm
Pēdējo nedēlu praktiski neesmu sekojis, kaut ko pa ausu galam dzirdēju par to dēlu, iedeva jaunāko "troņmantnieku" vai vecāko?

     [+] [-]

, 2020-06-27 15:06, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: To visu var atjautīgi un gudri noregulēt, piemēram, par karantīnas vietu nozīmējot arēnas Rīga un viesnīcu teritorijas, kurās apmetīsies Hokejisti Nahren tiem pa Rīgu vazāties!
Pastāsti kā noorganizēt to, ka katrai rus vai citai ārzemju komandai iebraucot Rīgā pirms tam 14 dienas karantīna? Tieši tas pats rīdziniekiem katrā braucienā uz Rusņu? 1 izbraukums pussezonas garumā, kad izspēlēs visas izbraukuma spēles un tad pussezonu pa mājām? Un katram krievu klubam random laikā 2 nedēļu pauze? Tā tas krasta neies.

     [+] [-]

, 2020-06-27 15:37, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: par to puiku vispār rēcīgi, cik tālu viņi no mongolu ordas ir tikuši? un kāds vēl te stāsta par progresīvām valstīm
Pēdējo nedēlu praktiski neesmu sekojis, kaut ko pa ausu galam dzirdēju par to dēlu, iedeva jaunāko "troņmantnieku" vai vecāko?
HVZ par to kuru tur iedeva arī tik sīki nesekoju. Tik dzirdēju, ka ūsainais tarakāns atstāja tur vienu no saviem "sinuļām".... Tas ir totāls marazms. Nav jau 17 gs, bet 21 it kā.....

     [+] [-]

, 2020-06-27 15:47, pirms 4 gadiem
Ha -ha... Vēl skaidrāk likt saprast, ka naudu Savickim nedos laikam nevar.Ja nu vienīgi sejā pasakot - pašol nakuj.
1 2 36 komentāri