Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Naumovs: "Ar treneriem ir tāpat kā ar spēlētājiem - ne es pirmais tāds, ne pēdējais"

Jānis Celmiņš

Naumovs: "Ar treneriem ir tāpat kā ar spēlētājiem - ne es pirmais tāds, ne pēdējais"
Sergejs Naumovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Lai gan runas par šo tēmu klīda jau ilgāku laiku, Rīgas „Dinamo” komanda savā oficiālajā mājas lapā tikai šodien pavēstījusi, ka uz vienu sezonu noslēgts līgums ar somu vārtsargu treneri Miku Tarvainenu. Līdz ar to šobrīd bez darba ir līdzšinējais komandas vārtsargu treneris Sergejs Naumovs, kurš gan izsaka cerību, ka ilgi šādā statusā ilgi nenākšoties dzīvot – varianti esot!

Līdzšinējais „Dinamo” vārtsargu treneris Sergejs Naumovs situāciju komentē pavisam īsi. „Tas ir bizness, kā ir, tā ir! Atceros, ka pēc sezonas man kāds prasīja, vai ir jāpagarina līgums ar Krisu Holtu, arī toreiz es atbildēju līdzīgi. Man nav nekādu emociju – ne labu, ne sliktu. Protams, būt un strādāt mājās ir patīkamāk, taču neko darīt, jāmeklē kas jauns. Ar treneriem ir tāpat kā ar spēlētājiem. Ne es esmu pirmais tāds, ne pēdējais,” pauž treneris, pagaidām gan nevēloties publiski komentēt, kāpēc, viņaprāt, līgums nav ticis pagarināts.

„Būs jābrauc strādāt kaut kur citur,” nosaka Naumovs, ar konkrētu klubu nosaukšanu pagaidām neaizraujoties, taču nenoliedzot, ka piedāvājumi ir. Vai Naumovs varētu strādāt kādā no Kontinentālās hokeja līgas klubiem?

Arī uz šo jautājumu treneris pagaidām nevēlas atbildēt. „Varianti ir daudzi, dažādi un no dažādām līgām. Kad varianti kļūs arī par faktiem, visi par to uzzinās,” drošs ir Namovs, kurš no 5. līdz 14. jūlijam kopā ar leģendāro PSRS izlases vārtsargu Vladislavu Tretjaku vadīs Starptautiskas hokeja vārtsargu skolas nodarbības. „Līdz šīs nometnes sākumam skaidrībai par nākotni jau vajadzētu būt”, cerību izsaka Naumovs.

Lūgts komentēt Mikaela Telkvista atgriešanos Rīgā, Naumovs pauž, ka tā ir laba izvēle. „Mārim Jučeram blakus ir nepieciešams pieredzējis vārtsargs, un Telkvists tāds ir. No viņa var daudz mācīties un iegūt. Vēl vakar runāju ar Telkvistu un teicu, lai viņš palīdz Mārim. Viņš bija viens no labākajiem kandidātiem un uzskatu, ka ir izdarīta pareizā izvēle. ”

  +2 [+] [-]

, 2012-06-26 17:10, pirms 12 gadiem
Uzrakstījāt tieši tā kā Sergejs teica, ka tik daudz kļūdu!?

 +18 [+] [-]

, 2012-06-26 17:26, pirms 12 gadiem
Tas,ka bez darba nepaliks ir skaidrs! Lai veicas atrast to labaako variantu!

 +10 [+] [-]

, 2012-06-26 17:27, pirms 12 gadiem
atklaats paliek jautaajums- vai Juceram tiks veltiita tikpatliela uzmaniiba kaa Telly no jaunaa trenera puses?

  +3 [+] [-]

, 2012-06-26 18:43, pirms 12 gadiem
Mjāāāāāāāāāāāāāāāāāā. Savickis, Kalvītis un co.

 +10 [+] [-]

, 2012-06-26 18:51, pirms 12 gadiem
Chris Holt ‏@holtergeist31

"Tough break for Sergei ..One of the best coaches I've had..What's going on over there... Never thought I'd see the day Latvians get replaced"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-06-26 21:13, pirms 12 gadiem
Īsti nesaprotu, pat kādēļ tāda maiņa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-27 12:28, pirms 12 gadiem
Jučeram tiešām šis var nākt par sliktu

     [+] [-]

, 2012-06-27 12:36, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: RD valdē strādā čūskas
manuprāt, Tavā teikumā 3. vārds ir lieks