Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"TVPlay Sports" piedāvā "Dinamo" izbraukuma spēles ar SKA un Indraši

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"TVPlay Sports" piedāvā "Dinamo" izbraukuma spēles  ar SKA un Indraši
Lauris Dārziņš. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Sestdien, 26.janvārī, un pirmdien, 28.janvārī, TVPlay Sports pārraidīs Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas izbraukuma spēles ar Sanktpēterburgas SKA un Mika Indraša Maskavas Dynamo. TVPlay Sports piedāvā arī Pekinas Kunlun Red Star - Omskas Avangard un Magņitogorskas Metallurg - Jekaterinburgas Avtomobilist maču tiešraides.

Rīgas Dinamo šonedēļ pārspējusi Bratislavas Slovan un Minskas Dinamo, izcīnot divas uzvaras pēc kārtas. Tas KHL Rietumu konferences tabulā ļāvis Latvijas klubam "play off" zonai pietuvoties līdz viena punkta attālumam - rīdziniekiem šobrīd ir 52, Maskavas apgabala Vityaz 53 un HK Sochi 54 punkti. Nākamās divas spēles Rīgas Dinamo jāaizvada izbraukumā ar spēcīgajām Sanktpēterburgas SKA un Mika Indraša Maskavas Dynamo komandām.

Aivars Zahārovs, TVPlay Sports komentētājs, par Čerepovecas Severstal - Rīgas Dinamo spēli:
“Kamēr Rīgas Dinamo izmisīgi turpina cīnīties par tiesībām spēlēt Gagarina kausa izcīņā, SKA ne māzāk svarīgi ir gūt virsroku principiālā duelī ar CSKA par pirmo vietu Rietumu konferencē. Tas Sanktpēterburgas komandai dotu iespēju līdz pat konferences, bet varbūt pat Gagarina kausa izcīņas finālam iegūt mājas spēļu priekšrocības. Līdz ar to nekāda Dinamo nenovērtēšana no SKA spēlētāju puses nevar būt, turklāt Rīgas komandai šosezon jau vienreiz izdevies uzvarēt Sanktpēterburgas vienību viesos. Lai to paveiktu vēlreiz, Dinamo būs superdisciplinēti jāspēlē aizsardzībā, jāizmanto savas iespējas un steidzami jāuzlabo sniegums vairākumā.”

KHL spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:
• Sestdien, 26.janvārī, 08:50 Pekinas Kunlun Red Star - Omskas Avangard
• Sestdien, 26.janvārī, 15:50 Sanktpēterburgas SKA - Rīgas Dinamo
• Svētdien, 27.janvārī, 13:50 Magņitogorskas Metallurg - Jekaterinburgas Avtomobilist
• Pirmdien, 28.janvārī, 18:20 Maskavas Dynamo - Rīgas Dinamo

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2019-01-26 11:33, pirms 5 gadiem
Nau jēgas skatīties, šodien Dinamo zaudēs

  +1 [+] [-]

, 2019-01-26 14:56, pirms 5 gadiem
Vispār jau Sočiem ir 53 punkti un Vitjaz ir 7 vietā ar 56 punktiem

  +1 [+] [-]

, 2019-01-26 14:59, pirms 5 gadiem
Skatos un brīnos..... raksts galīgi aplams, ne te kāds sakars ar čerepovecas severstaļ, nedz punkti pareizi sarakstīti ? Raksta autoram vakar kodiens bijis ?