Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Tiešraide: "Dinamo" - "Barys" 2:3 (spēle galā)

Tiešraide: "Dinamo" - "Barys" 2:3 (spēle galā)
Guntis Galviņš
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Rīgas "Dinamo" izcīnījis trīs uzvaras pēc kārtas, bet šovakar pretī stāsies Astanas "Barys", kas ieņem 6. vietu Austrumu konferencē un turpina cīņu par labāku vietu pirms izslēgšanas spēlēm. Mājinieku vārtos Jānis Kalniņš, aizsardzībā kopā Guntis Galviņš un Oskars Cibuļskis, bet kā 13. uzbrucējs pieteikts Kaspars Saulietis.

Rīgas "Dinamo" – Astanas "Barys"

Vārti: 13:09 Starčenko (Šalapovs, vair.) 0:1, 27:24 Indrašis (Jerofejevs, Bičevskis) 1:1, 35:11 Douss (Bočenskis, vair.) 1:2, 45:54 Boids (Douss) 1:3, 58:45 Dārziņš (Galviņš, Cibuļskis) 2:3
Soda minūtes: 4:4
Vārtsargi: Jānis Kalniņš – Kevins Pulēns

60` Spēle beigusies, tāpat kā beigusies "Dinamo" uzvaru sērija, kas ilga trīs spēles.

59` Vārti! "Dinamo" panāk 2:3 Pagalam nomāktajā atmosfērā "Dinamo" nomaina vārtsargu pret papildu uzbrucēju, un Lauris Dārziņš izmantoja iespēju, ar precīzu metienu pārspējot Pulēnu. Laika atspēlēties gan vairs nav daudz.

53' Rīgas "Dinamo" aizskrien pretuzbrukumā, Tims Sestito piespēlē pa kreisi, bet Filipa Toluzakova mestā ripa lido vairākus metrus garām tālajam stūrim. Mirkli iepriekš metiena pozīcijā izlauzās Miķelis Rēdlihs, tomēr pretinieks paspēja metienu bloķēt, ripu novirzot garām vārtiem.

46' Atkal iedzeļ Astanas "Barys" vadošais virknējums, kas dubulto pārsvaru - 3:1. Naidžels Douss atdod piespēli no labā stūra, bet vārtu priekšā nepieskatīts ir Dastins Boids, kurš ar vienu pieskārienu trāpa tālajā devītniekā, neatstājot Jānim Kalniņam cerības. Boidam precīzs metiens otro maču pēc kārtas.

44' Georgs Golovkovs met no kreisās malas, bet netrāpa tuvajā devītniekā. Māris Bičevskis mēģina no labās malas, bet arī aizmet garām devītniekam. Atkal ceturtās maiņas aizsākto spiedienu turpina pirmais virknējums, tomēr šoreiz bez rezultāta.

41' Sākusies noslēdzošā trešdaļa. Rīgas "Dinamo" divas reizes spēlējis mazākumā, un abos gadījumos pretinieki ir guvuši vārtus. Otrajā trešdaļā rīdzinieki bija pārāki gan metienos (10:9), gan iemetienos (10:9). Pēdējās 20 minūtēs jāglābjas, lai varētu turpināt uzvaru sēriju.

40' Noslēgusies otrā trešdaļa, kuras beigās Astanas "Barys" bija lieliskas iespējas dubultot pārsvaru. Brendons Bočenskis viegli tika līdz vārtu priekšai, bet nepārcēla ripu pāri Jāņa Kalniņa kājsargam, un rīdzinieku vārtsargs arī liedza Korijam Trivino realizēt izgājienu vienatnē.

36' Astanas "Barys" realizē vēl vienu vairākumu un atgriežas vadībā - 2:1. Atkal un atkal tiek izlaistas cauri piespēles uz vārtu priekšu, un par to liek samaksāt Naidžels Douss. Viesu labākā snaipera pirmo metienu atvaira Jānis Kalniņš, bet viņš uzreiz tiek pie vēl vienas iespējas, no neērtā satvēriena trāpot zem pārliktņa un izceļoties 35. reizi sezonā.

35' Pēc neizmantotā vairākuma rīdziniekiem nākas strādāt aizsardzības zonā. Astanas "Barys" izveido vairākus momentus, taču met pāri vārtiem. Tomēr spiediens beidzas ar Ralfa Freiberga noraidījumu un palikšanu mazākumā.

33' Vairākums bezzobains, iespēja izvirzīties vadībā zaudēta. Pirmo kombināciju ar metienu no kreisās malas noslēdz Filips Toluzakovs, taču turpinājumā pat precīzas piespēles rada nepārvaramas problēmas. Iniciatīvu mēģina uzņemties Miks Indrašis, bet viņa mēģinājumi beidzas ar ripas nonākšanu Rīgas "Dinamo" aizsardzības zonā.

31' Laukuma saimnieku ceturtais virknējums rāda arvien labāku sniegumu. Atkal izdodas izdarīt spiedienu pretinieku vārtiem, un šoreiz tas beidzas ar klupināšanu laukuma stūrī pret Georgu Golovkovu un skaitlisko vairākumu Rīgas "Dinamo".

28' Rīgas "Dinamo" izdara ilgstošu spiedienu un panāk 1:1. Ceturtās maiņas aizsākto uzbrukumu, kas iespieda pretiniekus zonā, turpina pirmais virknējums. Aleksandrs Jerofejevs nogādā ripu līdz zilajai līnijai, no tās met Māris Bičevskis, bet vārtu priekšā pirmais pie atlēkušās ripas ir Miks Indrašis. Viņš kļūst par otro rīdzinieku spēlētāju, kurš sezonā guvis deviņus vārtus.

23' Mika Indraša metiens no labās malas lido garām tālajam stūrim. Ripa lido tik spēcīgi, ka gar apmali aizlido līdz pretinieku līderim Naidželam Dousam, tomēr viņa izgājienu vienatnē pret Jāni Kalniņu iztraucē Oskara Cibuļska apņēmība.

21' Sākusies otrā trešdaļa. Pirmajās 20 minūtēs Astanas "Barys" izdarīja par trim metieniem vairāk (9:6), tāpat viesi bija labāki iemetienos (11:7) un spēka paņēmienos (5:1). Rīgas "Dinamo" sastāvā vienīgo spēka paņēmienu aiz saviem vārtiem izdarīja Tims Sestito.

20' Noslēgusies pirmā trešdaļa, pēc kuras Rīgas "Dinamo" atrodas iedzinējos ar 0:1. Sāncenši vienīgos vārtus guva vairākumā, tomēr arī vienādos sastāvos Astanas "Barys" hokejisti bija labāki, vairākas reizes aizķeroties rīdzinieku zonā. Tikmēr mājiniekiem bija problēmas ar momentu izveidošanu.

14' Astanas "Barys" realizē vairākumu un panāk 1:0. Mājinieki aizskrien pretuzbrukumā, tomēr Gunārs Skvorcovs pēc Ginta Meijas piespēles nepieliek punktu, un nākamajā uzbrukumā nākas par to atcerēties. Jānis Kalniņš atvaira metienu no tuvas distances, Tims Sestito atlēkušo ripu grib izmest no zonas, bet trāpa pretiniekam, seko piespēle un Romāna Starčenko metiens tukšos vārtos.

12' Rīdziniekiem vairāki momenti pēc metieniem no distances - Guntis Galviņš, Tims Sestito un Uvis Balinskis apdraud sāncenšu vārtus, bet trūkst precizitātes. Pēcāk pēdējais no viņiem nopelna pārkāpumu aizsardzības zonā par bloķēšanu un atstāj komandu mazākumā.

6' Laukuma saimnieki uzbrūk bīstami, no kreisās malas met Filips Toluzakovs, Lauris Dārziņš, vārtu priekšā par atlēkušajām ripām cīnās Māris Bičevskis, tomēr pielikt punktu rīdziniekiem neizdodas. Astanas "Barys" spēlē pilnā sastāvā.

4' Astanas "Barys" pirmā momenta izveidošanai nepieciešama tikai pusminūte, tomēr turpinājumā abām komandām ir problēmas ar ieiešanu zonā. Taču mačs rit bez pārtraukumiem, līdz pie savas zilās līnijas tiek nogāzts Uvis Balinskis, Rīigas "Dinamo" tiekot pie pirmā vairākuma.

1' Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā virsroku ņem Dastins Boids, Astanas "Barys" pirmās maiņas centra uzbrucējs.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jānis Kalniņš (Jakubs Sedlāčeks); Guntis Galviņš – Oskars Cibuļskis, Uvis Balinskis – Ralfs Freibergs, Kristaps Zīle – Aleksandrs Jerofejevs, Jēkabs Rēdlihs; Lauris Dārziņš – Māris Bičevskis – Miks Indrašis, Filips Toluzakovs – Tims Sestito – Koltons Gilīss, Gunārs Skvorcovs – Gints Meija – Miķelis Rēdlihs, Roberts Lipsbergs – Georgs Golovkovs – Edgars Kulda, Kaspars Saulietis.


, 2017-01-26 19:21, pirms 7 gadiem
Kāpēc neredzam nevienu rakstu par u-20 hokejistiem, kas Kanādā ar maukām izpriecājās nummuriņos un zaļo kumārija? Puikas ņem piemēru no elkiem dinamiešiem! protams sc savu mūžu nerakstiis par goda viiriem hokejistiem neko sliktu. Nozhelojamais kantoris un tik pat nozhelojami kretini hokejisti. Ar ko shis staasts atshkjiras no Tagad vai Nekad atskaites? U-20 atkritumi turnira laikaa ne tikai leeja acis, het papildus kumaarija, un pisa kuces un izlidoja uz b grupu, viss kartibaa! Paraugi sportaaa
, 2017-01-26 19:25, pirms 7 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Kāpēc neredzam nevienu rakstu par u-20 hokejistiem, kas Kanādā ar maukām izpriecājās nummuriņos un zaļo kumārija? Puikas ņem piemēru no elkiem dinamiešiem! protams sc savu mūžu nerakstiis par goda viiriem hokejistiem neko sliktu. Nozhelojamais kantoris un tik pat nozhelojami kretini hokejisti. Ar ko shis staasts atshkjiras no Tagad vai Nekad atskaites? U-20 atkritumi turnira laikaa ne tikai leeja acis, het papildus kumaarija, un pisa kuces un izlidoja uz b grupu, viss kartibaa! Paraugi sportaaa
No kurienes Tev tāda info?
, 2017-01-26 19:26, pirms 7 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Kāpēc neredzam nevienu rakstu par u-20 hokejistiem, kas Kanādā ar maukām izpriecājās nummuriņos un zaļo kumārija? Puikas ņem piemēru no elkiem dinamiešiem! protams sc savu mūžu nerakstiis par goda viiriem hokejistiem neko sliktu. Nozhelojamais kantoris un tik pat nozhelojami kretini hokejisti. Ar ko shis staasts atshkjiras no Tagad vai Nekad atskaites? U-20 atkritumi turnira laikaa ne tikai leeja acis, het papildus kumaarija, un pisa kuces un izlidoja uz b grupu, viss kartibaa! Paraugi sportaaa
Tu biji kuce, ja jau visu labi zini?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-01-26 19:31, pirms 7 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: No kurienes Tev tāda info?
Overtime TV. Un visi dinamo pakaljas laizitaji vel neticeja man kad stastiju ka tie izbraukumos dara to pashu. Skatos u-20 njemushi piemeru no vecajiem, izcili! zvaigznes!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-01-26 19:36, pirms 7 gadiem
Labāk uzslēdzat sieviešu basi un paskataties uz nr.13 pretiniecēm! Nezināju ka mēdz būt tik resnas basketbolistes😄
, 2017-01-26 19:38, pirms 7 gadiem
Mūsu lepnums, mūsu iedvesma.

Tikai Rīga, Tikai Dinamo..

Par lielu Latvijas hokeju.
, 2017-01-26 19:39, pirms 7 gadiem
Labi mūsu čaļi izspēlēja vairākumu, bet neizdevās iemest.
, 2017-01-26 19:41, pirms 7 gadiem
sākums viegli lasās, pirmie karstāko komentu autori sen jau noignorēti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Gudrais Jenots
Slēpts komentārs: Gudrais Jenots
, 2017-01-26 19:46, pirms 7 gadiem
Gudrais Jenots rakstīja: Piebalgas jubilejas aliņš plus pašcepti ķiploķu grauzdiņi un hokejs, kas var būt labāks par šo!
tikai florbols..
, 2017-01-26 19:49, pirms 7 gadiem
Fantastiski uzbrukumi no Dinamo puses vienādos sastāvos !
Slēpts komentārs: Gudrais Jenots
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-01-26 19:53, pirms 7 gadiem
Barys ir spēcīgāks pretinieks, bet tāpat ņemams. Cerēsim ka uzvarēsim šovakar.
, 2017-01-26 19:58, pirms 7 gadiem
Kādēļ tāds klusums pie Dinamo spēle šodien?
Vai patiešām visi skatas basi tagad?
, 2017-01-26 19:59, pirms 7 gadiem
A šitais kremļa projekts vēl eksistē?Biju pārliecināts,ka jau nogrimis nebūtībā,bet skat vēl dveš pēdējos elpas vilcienus.
, 2017-01-26 20:00, pirms 7 gadiem
Gudrais Jenots rakstīja: Barys ir spēcīgāks pretinieks, bet tāpat ņemams. Cerēsim ka uzvarēsim šovakar.
Reāli te visi spēcīgāki par pelaviem, izņemot kuzņu! Tā katru spēli un jau kuro gadu...
, 2017-01-26 20:04, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: Kādēļ tāds klusums pie Dinamo spēle šodien?
Vai patiešām visi skatas basi tagad?
Bet loģiski
, 2017-01-26 20:09, pirms 7 gadiem
Tādi ilgi un skaisti uzbrukumi no Dinamo Rīga puses pret "sesto vietu" komandām sen nebija redzēti. Skaists hokejs un interesanta spēle!

Tikai Rīga Tikai Dinamo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
, 2017-01-26 20:19, pirms 7 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Kāpēc neredzam nevienu rakstu par u-20 hokejistiem, kas Kanādā ar maukām izpriecājās nummuriņos un zaļo kumārija? Puikas ņem piemēru no elkiem dinamiešiem! protams sc savu mūžu nerakstiis par goda viiriem hokejistiem neko sliktu. Nozhelojamais kantoris un tik pat nozhelojami kretini hokejisti. Ar ko shis staasts atshkjiras no Tagad vai Nekad atskaites? U-20 atkritumi turnira laikaa ne tikai leeja acis, het papildus kumaarija, un pisa kuces un izlidoja uz b grupu, viss kartibaa! Paraugi sportaaa
Īstenais DR faniņ, Sifoniņ un bārda, prieks, ka esi vienmēr viens no pirmajiem komentāru sniedzējiem, perfekti pārzini spēles gaitu un komentē to......TAČU kautreiz iedziļinies tučtuč.....nesen bļāvi, ka DR pīpē un meidenes izmanto....tagad U20....opredelis pajol...
, 2017-01-26 20:21, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: Kādēļ tāds klusums pie Dinamo spēle šodien?
Vai patiešām visi skatas basi tagad?
Pilnīgi visi skatās TTT. DR vispār neviens šodien neskatās.
, 2017-01-26 20:26, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Pilnīgi visi skatās TTT. DR vispār neviens šodien neskatās.
TTT sākums katastrofāls- mīnus 15, pēc 1/2 30:30, komentē Anatolijs
, 2017-01-26 20:29, pirms 7 gadiem
Jurčiks/Ragana ap pl. 20 sāka uzkurināt Elektrum 0C
, 2017-01-26 20:32, pirms 7 gadiem
GGGGGGGGOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!
, 2017-01-26 20:32, pirms 7 gadiem
8 minūšu spiediens beidzot realizējās -INDRAŠIS-9 vārti sezonā.
, 2017-01-26 20:36, pirms 7 gadiem
Malacis Indrašis. Labs hokejists!
, 2017-01-26 20:36, pirms 7 gadiem
FRONT242 rakstīja: Īstenais DR faniņ, Sifoniņ un bārda, prieks, ka esi vienmēr viens no pirmajiem komentāru sniedzējiem, perfekti pārzini spēles un komentē to......TAČU kautreiz iedziļinies tučtuč.....nesen bļāvi, ka DR pīpē un meidenes izmanto....tagad U20....opredelis pajol...
tava smadzeņu kapacitāte nav tik augsta, lai spētu saprast, ka gan u20 gan tavi djinamovci dara vienu un to pashu. Ieslēdz overtime tv un paskaties, pamuljkji! Ja esi grushchiks tad nav brinums, ka tev nav nekadi sakari un neko vairaak par laapstu apkart nezini
, 2017-01-26 20:38, pirms 7 gadiem
Cerams ka Dinamo izmantos savas iespējas, pretēji šovakar atkal nervi beigti!
, 2017-01-26 20:39, pirms 7 gadiem
OTROS !!!! OTROS !!!!! OTROS !!!! ';
, 2017-01-26 20:44, pirms 7 gadiem
Pirmo reizi mazākumā šodien?
, 2017-01-26 20:44, pirms 7 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Overtime TV. Un visi dinamo pakaljas laizitaji vel neticeja man kad stastiju ka tie izbraukumos dara to pashu. Skatos u-20 njemushi piemeru no vecajiem, izcili! zvaigznes!
Jaunaakaja Overtime ?
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.