Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Biļalova veiksmīgā spēle mums nav pārsteigums"

Rolands Eliņš

Ankipāns: "Biļalova veiksmīgā spēle mums nav pārsteigums"
Ģirts Ankipāns. Foto: Annija Meikšāne/F64

LETA. Rīgas "Dinamo" hokejisti otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit" uzvarēja pelnīti, jo to gribēja vairāk par pretiniekiem, pēc mača sacīja Latvijas kluba galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Pēc pagājušās spēles, kur neveiksmīgi aizvadījām pirmo periodu, bet otrajā un trešajā periodā bijām labāki, to sniegumu pārnesām uz šo maču. Uzvarējām pelnīti, jo gribējām to vairāk. Protams, vārtsargs labi stāvēja, kā arī mazākumā bloķējām metienus, sacīja Ģirts Ankipāns.

Par labāko Rīgas "Dinamo" rindās šajā mačā tika atzīts vārtsargs Timurs Biļalovs, kurš atvairīja 43 no 44 viesu metieniem.

"Mums ir divi spēcīgi vārtsargi. Zinājām, ka Biļalovs ir labs vārtsargs, tā kā viņa veiksmīgā spēle mums nav pārsteigums," norādīja Ankipāns.

Tāpat treneris sacīja, ka pēc traumu sadziedēšanas drīzumā ierindā gaidāmi uzbrucēji Gints Meija un Brendons Makmilens, kuri varētu spēlēt jau kādā no nākamajām divām mājas spēlēm, kamēr aizsargs Uvis Balinskis tik drīz uz ledus vēl nedosies.

Savukārt "Jokerit" galvenais treneris Lauri Marjameki, kurš iepriekš bija Somijas izlases galvenais treneris, norādīja, ka viņa vadītā komanda nav spējusi nospēlēt vienā līmenī.

"Sākām labi, bet otrajā periodā mūsu spēle pasliktinājās. Nespējām gūt vārtus, arī rīdzinieku vārtsargs lieliski nospēlēja. Nebijām pelnījuši uzvarēt," sacīja soms.

Tāpat viņš slavēja Kalniņu, kurš šajā spēlē atvairīja 26 no 28 metieniem.

"Esam ļoti priecīgi, ka Jānis mums pievienojies. Arī vārtsargu treneris ar viņu veic lielisku darbu. Mums ir divi labi vārtsargi. Šodien viņš nospēlēja labi," latvieti uzteica Marjameki.

Šo sezonu Latvijas klubs ir sācis atzīstami, jo desmit spēlēs ir izcīnītas sešas uzvaras, kas ar 13 punktiem ļauj ieņemt piekto vietu Rietumu konferencē, bet "Jokerit" ar 15 punktiem desmit mačos ir Rietumu konferences līdere. Helsinku klubam šis bija vien trešais zaudējums šajā sezonā.

Rīdzinieki otrdien turpināja četru mājas spēļu sēriju, jo pirms tam svētdien Latvijas galvaspilsētā viesojās Latvijas hokeja uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak", kas ar 3:1 izcīnīja uzvaru. Savukārt ceturtdien "Dinamo" būs spēle ar "Soči" komandu, bet sestdien ar Astanas "Baris" no Kazahstānas.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2018-09-26 00:17, pirms 6 gadiem
Nu ja nav " pārsteigums", ko tad Gudļevski pirmajā izbraukumā lika vārtos divas dienas pēc kārtas? Tad atkal mājās pret Severstaļ , kur varēja redzēt , ka vecis vēl nav atguvies no izbraukuma.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-26 01:01, pirms 6 gadiem
Gudļevskis tāpat nr 1!

  -1 [+] [-]

, 2018-09-26 11:36, pirms 6 gadiem
Skatoties uz Gudļevski, liekās ka puisis vēl nevar sarast ar domu,ka aiz okeāna karjera beigusies, vismaz pagaidām, psiholoģiski viņs nav gatavs. Vēl aiz muguras Beļalovs un nav tālu Tretjaks, Gudijam jāsaved kārtībā galva un tad tā lieta aizies.

  -2 [+] [-]

, 2018-09-26 11:50, pirms 6 gadiem
Cerams nakamaja spele neizliks to mataino, bet atstas sito GK

  +1 [+] [-]

, 2018-09-26 14:24, pirms 6 gadiem
Pagaidām aizstāvu Gudļevski. Šosezon kopumā ir labs. Bija viena vāja spēle pret Spartak plus vēl viens viegls metiens pret Amur. Redzēsim kā būs tālāk. Gribētos lai tagad uzsvaru liek uz Biļalovu un tad varēs redzēt kurš ir labāks ilgākā laika posmā. Bažas rada tas ka Gudļevskis nekad nav bijis stabils. Ceru ka KHL izdosies.