Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Sējējs un Jēkabs Rēdlihs vienisprātis: "Spēlējām briesmīgi"

Sējējs un Jēkabs Rēdlihs vienisprātis: "Spēlējām briesmīgi"
Jēkabs Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Rīgas "Dinamo" piedzīvoja jau desmito zaudējumu šajā Kontinentālās hokeja līgas sezonā, un gan komandas galvenais treneris Normunds Sējējs, gan aizsargs Jēkabs Rēdlihs pēc mača skarbi izteicās par demonstrēto sniegumu.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs: "Spēle mūsu izpildījumā pavisam neizdevās. Noskaņojām komandu uz aktīvu spēli, bet mūsu aktivitāte izpaudās tikai noraidījumos. No mūsu puses spēle bija šausmīga. Neko nevar uzvarēt, ja negūst vārtus un nelien uz vārtiem."

Toljati "Lada" galvenais treneris Artis Ābols: "Ļoti svarīga uzvara, jo tik kautrīgi un nepārliecinoši sākām šo spēli. Laicīgi guvām vārtus un izvirzījāmies vadībā ar 2:0. Otrajā trešdaļā paši sev radījām problēmas un labi, ka rīdzinieki neguva vārtus, kad metiens trāpīja pa stabu, un mēs spējām palielināt pārsvaru, realizējot vairākumu. Labāk tāda uzvara nekā tad, kad spēlē labi, bet paliec bez punktiem. Galveno uzdevumu izpildījām – izcīnījām trīs punktus."

Rīgas "Dinamo" aizsargs Jēkabs Rēdlihs: "Bez vārdiem – pat nav komentāru par šo spēli. Briesmīgi. Ja gribam izcīnīt punktus, ir jāmaina savs sniegums par 180 grādiem. Aizsardzībā ir jāspēlē žostka, bet uzbrukumā ir jālien uz vārtiem. Laukumā sevi jāatdod par 110 procentiem. Metienu bija vairāk, bet tie ir jārealizē. Ir jābūt agresīviem, neko nevajag atļaut pretiniekam.

Gilīsa noraidījums līdz spēles beigām bija solis atpakaļ. Lai arī bijām iedzinējos, norunājām, ka visu aizmirstam – ejam un gūstam vārtus. Tad šāds noraidījums, un piecas minūtes mazākumā nepalīdz gūt rezultātu. Ir jāpilda treneru uzdevumi. Vieni gūti vārti neatrisinās mūsu problēmas. Trenera uzdevumi ir jāizpilda par 100 procentiem, nevis daļa no tā. Kā arī laukumā jāspēlē pārliecinoši, nevis pašpārliecināti.”

Izmantotie resursi:
Активность хоккеистов "Динамо" в матче с...
ХК "Лада" в матче с рижским "Динамо" было важно...
J.Rēdlihs: Trenera uzdevumi ir jāizpilda par...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-09-25 21:41, pirms 8 gadiem
Kada jēga tam,ko saki Sejej. Mēs visi to labi saprotam. Bet mēs nesaprotam kāpēc neatkapies? ?????
, 2016-09-25 21:47, pirms 8 gadiem
januseks88 rakstīja: Kada jēga tam,ko saki Sejej. Mēs visi to labi saprotam. Bet mēs nesaprotam kāpēc neatkapies? ?????
kas tu traks vieglu naudu gar degunu palaist garām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-09-25 21:55, pirms 8 gadiem
Te spīd pēc trenera maiņas un kādaiem papildinājumiem un atskaitītajiem spēlētājiem.
, 2016-09-25 21:59, pirms 8 gadiem
Man tas Sējēja purns sāk ļoti kaitināt gandrīz kā Lipmaņa!
, 2016-09-25 22:02, pirms 8 gadiem
Viss ir super, čekisti grimst bez neadekvātām kustībām
, 2016-09-25 22:06, pirms 8 gadiem
"Kā arī laukumā jāspēlē pārliecinoši, nevis pašpārliecināti.”
šitie mudaki vēl ir arī pašpārliecināti pēc šāda sezonas sākuma?
nu a ko - nauda ripo, dzīve izdevusies, pie sāniem girla, jauns vāģis garāžā.
bet hokejs to nepiedod, tā lūk, zoniņi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-09-25 22:17, pirms 8 gadiem
nu jā , briesmīgi, ka uzbrucēji nevar iemest, bett...... Ja pareizi saskatīju tiešraidē Kr.Rēdlihs pie visiem 4 goliem bija laukumā, un no sorry, tas čalis pozicionāli laizh baigo luni, ir arī labas epizodes, bet apskatam +/- . Otrs, no nemociet to mazo vaartu viirinju, dodiet vinjam aizbraukt pie Zilākalna Martas, kādu svecīti dievnīcā nolikt, galīgi garām čalis šosezon, jo laikam vinjam liekas ka ir Nr.1 un aamen.
, 2016-09-25 22:48, pirms 8 gadiem
ar šādu sastāvu un budžetu bija jācīnās min par 6.vietu (pat ja ne paši baigi stipri, tad jo konkurenti tādi paši..)

izskatās, ka tuvojas laiks kad vietēji bāleliņi jānomaina pret lētiem leģionāriem, kuri vismaz pildīs trenera uzdevums
, 2016-09-25 22:52, pirms 8 gadiem
Paga, paga, piebremzējiet ar Sējēju. Viņu atlaiž kluba vadība, parasti, ja rezultāti neapmierina. Ja viņš ir pie stūres, tad kluba vadības plāns pildās.
, 2016-09-25 23:08, pirms 8 gadiem
januseks88 rakstīja: Kada jēga tam,ko saki Sejej. Mēs visi to labi saprotam. Bet mēs nesaprotam kāpēc neatkapies? ?????
Kas viņam ļaus atkāpties?
2 amati par vienu algu - treneris un menedžeris....
naudas trenerim nav...

tad nu jāspēlē ar tādu sastāvu un treneri kāds ir...
lai imitētu kaut kādas darbības... ik pa laiku kādu nosūta uz Liepāju...
, 2016-09-26 00:13, pirms 8 gadiem
Titinsh rakstīja: Te spīd pēc trenera maiņas un kādaiem papildinājumiem un atskaitītajiem spēlētājiem.
tā tam būtu jābūt, bet..
, 2016-09-26 00:19, pirms 8 gadiem
svētais starpsezonā solīja jaunos krievus luņu vietā, bet sezona sākās ar luņiem sastāvā, vienīgais krievs pat uz Ļepaju nosūtīts.
solītais armijas režīms arī laikam atcelts
, 2016-09-26 08:48, pirms 8 gadiem
Kāpēc briesmīgi?Jūs spēlējat kā parasti šosezon.
, 2016-09-26 09:14, pirms 8 gadiem
Ieliciet mani par treneri - es arii esmu speejiigs noveerteet, ka speele briesmiiga. Vai, varbuut, par speeleetaaju: Tajaa liimenii iemest, visticamaak, nevareeshu, 2iiti nopelniit nav probleemu (var sarunaat arii 5iiti), bet uz slidaam tureeshos godam . Vai ir veel kaadas prasmes, lai tiktu Dinamo komsndaa?

P.s. Kur ir Savicka soliitaa dziivoshana kopaa un rezhiims? Skaidrs ir viens, ka to aunu baru ar parastaam metodeem kontroleet nav iespeejams. Kameer bija Ozo, tikmeer vienmeer kapaajaam playoff, tagad jau otro sezonu paarliecinoshi esam gaismasgada attaalumaa no tiem. Jaabuut ir kkadai riiciibai. Suutat uz Liepaaju treneri, Indrashi, Krishjaani un Jerofejevu, nevis tos, kuri vispaar nespeelee, uztaisa par vainiigajiem (Par Toluzakovu man poxyi, vispaar nesaprotu, kaapeec taads bija vajadziigs )
, 2016-09-26 10:06, pirms 8 gadiem
Nost to Sējēju vienreiz taču, nu nekas viņam nesanāk tikai gremdē aizvien dziļāk visu Dināmo, vajag citu treneri un ieteicams kādu ārzemnieku kamēr vēl ir sezonas sākums un var vēl un play-off mērķēt jo kad paliks 10pēdējās ezonas spēles tad jau vairst nav jēgas neko mainīt!!!
, 2016-09-26 11:25, pirms 8 gadiem
rolands_haluta_107743 rakstīja: Nost to Sējēju vienreiz taču, nu nekas viņam nesanāk tikai gremdē aizvien dziļāk visu Dināmo, vajag citu treneri un ieteicams kādu ārzemnieku kamēr vēl ir sezonas sākums un var vēl un play-off mērķēt jo kad paliks 10pēdējās ezonas spēles tad jau vairst nav jēgas neko mainīt!!!
Da pietiktu kaut ar vieteejo, bet tam ir jaabuut hokeja fanaatikjim, kursh neraud par speeleetaaju kvalitaati vai liek Daarzinjam speeleet forchekingu, bet izmantojot esosho speeleetaaju trumpjus, taktiski apspeelee pretinieku. Nebuus Dinamo mums Dacjuki, Umarki, Boidi, Dawsi vai Bochenski. Ir tie, kas ir, bet vinji raaali par 50-60 % speelee
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.