Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Rezultāts neinteresē. Necenšamies būt pārbaudes spēļu čempioni"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Skudra: "Rezultāts neinteresē. Necenšamies būt pārbaudes spēļu čempioni"
Pēterus Skudra un Rīgas "Dinamo". Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" pirms jaunās sezonas aizvadījis divas pārbaudes spēles pret Somijas pēc spēka otrās līgas vadošajām komandām. Abos mačos piedzīvoti zaudējumi - vispirms bullīšos, bet šodien pagarinājumā. Galvenais treneris Pēteris Skudra gaida savu pirmo uzvaru pie "Dinamo" stūres, taču šobrīd viņu rezultāts neuztrauc, speciālists pauda intervijā "Dinamo" mājaslapā.

Kā var novērtēt pirmās pārbaudes spēles?
Spēles bija diezgan atšķirīgas. Otrajā spēlē bilde laukumā bija labāka. Šobrīd mēs vairāk koncentrējamies uz to, kā izskatās mūsu jaunie hokejisti, kuri dos sastāva dziļumu. Un kurš vispār šeit var vai nevar būt. Tas trijnieks, kurš mums šobrīd ir, ar Indraši, Dārziņu un Rēdlihu, mēs viņus neskatāmies. Viņi atjauno savu ķīmiju.

Ir grupa jauno hokejistu, no kuriem mums ir jāsaprot, ar kuriem mēs varam rēķināties. Tas ir mūsu galvenais mērķis. Diemžēl dažādu iemeslu dēļ mēs nevarēsim nospēlēt nevienu pārbaudes spēli optimālajā sastāvā. Pirmkārt, mēs gribam redzēt, ko jaunie hokejisti var parādīt. Spēles, kā jau minēju, bija atšķirīgas. Vakar bija lielāks haoss, šodien bijām organizētāki. Hokejs, viennozīmīgi ir vasarīgs. Ar katru dienu mēs kļūstam un mums ir jākļūst nedaudz labākiem.

Vai kāds no jaunajiem spēlētājiem bija atklājums, pozitīvi pārsteidza?
Diemžēl nē, godīgi sakot. Gribam redzēt no jaunajiem vairāk sakarīgu spēli. Šobrīd vairāk apbēdina situācija, kas ir starp jaunajiem hokejistiem. Gribu tomēr atzīmēt Jāni Jaku, kurš ir atgriezies no Ziemeļamerikas un pagaidām viņam ir pārbaudes līgums. Viņš tikai pāris dienas ir ar mums trenējies un nospēlējis divas spēles. Jānis izskatās ļoti solīdi. Taktiski ir savi jautājumi, bet viņš īpaši nav ar mums kopā trenējies. Tas ir pozitīvais moments, bet jaunajiem, kuriem tiek dota iespēja spēlēt šīs spēles, viennozīmīgi vajag rādīt kvalitatīvāku hokeju.

Pirmā spēle tika zaudēta pēcspēles metienos, bet otrā papildlaikā.
Rezultāts mūs pilnīgi neinteresē. Mēs necenšamies būt pirmssezonas čempioni. Esmu bijis pirmssezonas čempions kā arī zaudējis ļoti daudz pārbaudes spēles – tam nav nekāda sakara ar regulāro čempionātu. Tāpēc rezultāts mūs neinteresē. Negatīvais šajā ir tas, ka ir lietas, kur esam strādājuši taktiski, un mēs gribējām redzēt kaut ko sakarīgāku.

Bet, tajā pat laikā, mēs saprotam, ka tas darbs, ko vēlamies veikt pilnā sastāvā, šogad ir ļoti sarežģīts. Mēs laikam esam aizvadījuši vienu treniņu pilnā sastāvā. Dažādu iemeslu dēļ liela grupa hokejistu nav šobrīd Somijā. Kāds atbrauks uz divām spēlēm, bet kāds vispār vēl neatbrauks un paliek trenēties Rīgā. Mēs koncentrējamies uz to, ka ar katru dienu mūsu hokejam ir jākļūst sakarīgākam.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  +7 [+] [-]

, 2020-08-25 23:49, pirms 4 gadiem
Jā tā tam jābūt, beidzot adekvāts Treneris ar lielo burtu!
Lai Veicas!!!

  -3 [+] [-]

, 2020-08-25 23:55, pirms 4 gadiem
3. un 4. maiņas bija ļoti švakas, lai neteiktu vairāk... vienīgais, kurš šodien bija pamanāms bija Zabusovs...

Visvairāk besīja Ģēģeris, Bērziņš, Krastenbergs, Larionovs, Meija - (kas vairs nav jaunais), bet viņiem jābūt tuvākajām Dinamo rezervēm sevi pierādot, a šie spēlē tā itkā neko nevajadzētu.

Welcome Skudra in Dinamo!!!
Slēpts komentārs: ovečka

  +1 [+] [-]

, 2020-08-26 02:07, pirms 4 gadiem
ovečka rakstīja: Redzi tā varēja teikti pēc veiksmīgas sezonas ar vismaz tikšanu līdz 2. PO kārtai. Tagad tas viss izklausās nožēlojami. Jums jau visa iepriekšējā sezona bija pārbaudes spēles. Šobrīd uzvaras ir vajadzīgas kā ēst.
Teorijā pierādīts, ka sezona veicas labāk tiem, kas pārbaudes spēles necenšas uzvarēt vai arī neuzvar. Tā vismaz hokejā saka!

     [+] [-]

, 2020-08-26 06:08, pirms 4 gadiem
Bet ko var gribēt, ja Bērziņam un Ģēģerim 13 punkti 3 sezonu laikā KHL

  -3 [+] [-]

, 2020-08-26 08:23, pirms 4 gadiem
Džonnijs rakstīja: Teorijā pierādīts, ka sezona veicas labāk tiem, kas pārbaudes spēles necenšas uzvarēt vai arī neuzvar. Tā vismaz hokejā saka!
praksē - zeme plakana, ripa apaļa, spēle sākas 0:0 un beidzas ar ģinamo zāģi

     [+] [-]

, 2020-08-26 08:31, pirms 4 gadiem
Taisnība jau viņam ir, galvenais ir uzvarēt sezonas spēlēs, taču pastāv daži riski - viens ir tas, ka komanda ir savākta teju pēdējā brīdī, un var nākties meklēt savstarpējo sapratni sezonas gaitā, otrs tas, ka tik īsā laikā fizisko ielikt nav iespējams, kas nozīmē, ka līdz sezonas beigām var spēlētāji neizvilkt. Tomēr, kā zināms, šis nav sporta projekts, katram šeit savi uzdevumi - jurim jāatstrādā saimnieka nauda, nodarbojoties ar propagandu, Pēterim jāatgādina par sevi, lai tiktu pie nākamā līguma kādā krievu klubā, spēlētājiem - kam naudiņa jānopelna, kam jāmēģina uzsākt profesionālā karjera, kam jāmēģina restartēt sava karjera.

  -1 [+] [-]

, 2020-08-26 08:41, pirms 4 gadiem
Tāpat jaunie tur ir tikai lai trenētos, līgumus ar viņiem neslēgs.

  -3 [+] [-]

, 2020-08-26 08:50, pirms 4 gadiem
just me rakstīja: Tāpat jaunie tur ir tikai lai trenētos, līgumus ar viņiem neslēgs.
Ģēģeris, Bērziņš, Larionovs..cik saprotu jau ar līgumiem ir...

  -3 [+] [-]

, 2020-08-26 10:27, pirms 4 gadiem
Džonnijs rakstīja: Teorijā pierādīts, ka sezona veicas labāk tiem, kas pārbaudes spēles necenšas uzvarēt vai arī neuzvar. Tā vismaz hokejā saka!
Tagad par katru cenu ir jāatgūst kk respekts fanu acīs. Protams, tur spēlējot pārbaudenes pret KHL top komandām varētu kk ņerkstēt par pārbaudes spēlēm nevis pret somu 2. līgu. Zaudēt olimpam, tad ar stāstītu par kk pārbaudes spēlēm? Ģinamam pārbaudes spēles no sezonas ne ar ko neatšķiras.

     [+] [-]

, 2020-08-26 11:07, pirms 4 gadiem
Man, personīgi, galīgi neinteresē pārbaudes spēļu rezultāti...
Ne tie iet kādā ieskaitē, ne dod kādas priekšrocības, plus sastāvs nekad nav optimāls un vispār galvenā doma nav uzvarēt bet sagatavot komandu sezonai.

     [+] [-]

, 2020-08-26 11:20, pirms 4 gadiem
Dzierkals ļoti labi izskatījās abās spēlēs, no jaunajiem izcelt var tikai Zabusovu. Mičels izskatījās švaks, iespējams, ka fiziskais slikts. Jaks bija labs, izskatās, ka iedos līgumu. Pareizi Skudra saka, iepriekš ar Ankeponu pirmssezona vienmēr bija ļoti laba, bet pēctam viss izjuka.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-26 12:20, pirms 4 gadiem
Par spīti visam (Covid, neziņa ilgu laiku par to, vai RD vispār jaunajā sezonā spēlēs) personogi es ticu un ceru, ka Petjkam to puzli izdosies salikt un jau sezonas laikā izskatīsimies cienīgi. Pat neatkarīgi no tā, iekļūsim play off vai nē. Un kā jau te gaišākie prāti saka - pārbaudes spēlēm nudien nav nekāda pievienotā vērtība.Vēl jo vairāk tādēļ, ka kaut vai sastāvs šobrīd nav un nevar būt optimālais. Bet soli pa solim gan jau uzņemsim to formu, lai sākoties sezonai varētu teikt - ir ok. Lai veicas, RD!

     [+] [-]

, 2020-08-26 16:49, pirms 4 gadiem
heh rakstīja: Man, personīgi, galīgi neinteresē pārbaudes spēļu rezultāti...
Ne tie iet kādā ieskaitē, ne dod kādas priekšrocības, plus sastāvs nekad nav optimāls un vispār galvenā doma nav uzvarēt bet sagatavot komandu sezonai.
Gatavo jau cik sezonas. Moš kādu spēli uzvarēt labāk?

     [+] [-]

, 2020-08-26 16:51, pirms 4 gadiem
marksliv rakstīja: Gatavo jau cik sezonas. Moš kādu spēli uzvarēt labāk?
kāpēc?

     [+] [-]

, 2020-08-26 16:59, pirms 4 gadiem
čempionāta laikā būs tāda pati atbilde " rezultāts neinteresē ".