Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Golovkovs par savainojumu, Sējēja zvanu un "Dinamo" attieksmi

21 gadu vecais centra uzbrucējs Georgs Golovkovs pēc trim Ziemeļamerikas junioros pavadītām sezonām tēmēja uz iekļūšanu Kontinentālās hokeja līgas klubā Rīgas "Dinamo", tomēr treknu svītru cerībām pārvilka nopietns savainojums, kura dēļ bez spēlēšanas nāksies iztikt vairākus mēnešus. Jau otrais 2016. gadā...

Pats sēdējis un drūmā noskaņojumā domājis, kuram vairs būs vajadzīgs, bet tad saņēmis galvenā trenera Normunda Sējēja zvanu, kurš paziņoja - komanda apmaksās operāciju, palīdzēs iziet rehabilitāciju un rēķinās ar Golovkova palīdzību sezonas otrajā pusē.

Sarunas ilgums: 47 minūtes

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-08-25 11:15, pirms 8 gadiem
21 gadu vecumā, ļoti sakarīgi runā!
Patīkami bij klausīties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-08-25 11:43, pirms 8 gadiem
A-Burts-DR73 rakstīja: Jautaajums zinosiem cilveekiem , vai Georgs ir bijusaa DR uzbruceeja Vladimira Golovkova deels vai radinieks?
Eliteprospects.com - Georgs Golovkovs

dēls
, 2016-08-25 11:47, pirms 8 gadiem
Super intervija, sakarīgs čalis lai izdodās !!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-08-25 12:00, pirms 8 gadiem
Cik sapratu bija plānots kā 3. maiņas centrs. žēl ka satraumējās.
, 2016-08-25 12:41, pirms 8 gadiem
Ja Sējējs (Savickis) turēs vārdu un tiešam visu,apmaksās,pēc tam dodot iespēju spēlēt -tad viena no pozitīvajām lietām, ko teikt par Dinamo..
, 2016-08-25 13:06, pirms 8 gadiem
A-Burts-DR73 rakstīja: Atceros, veel pavisam siiks biju, kaut kur 80. gadu saakumaa Vladimirs dabuja smagu traumu, iemetot banku, vecais teevs mans paardziivoja, suuds ar to golu, galvenais lai dziivs paliktu Smagi toreiz ietriecaas vaartu stabaa
Diemžēl Jurzinovam viņš nepatika un nācās viņam Iževskā spēlēt ,lai gan sovjetu junioros viņš bija pirmajā maiņā.
, 2016-08-25 13:19, pirms 8 gadiem
Brože, kā tu viņam vari prasīt par profesionālo hokeju, ja viņš nemaz profesionālis nav vēl?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-08-25 21:20, pirms 8 gadiem
visu cieņu, bet tomēr vajadzētu piedomāt par "kad" un "ka" lietošanu! brrr, ausīs griež tas "kad" situācijā, kad jāsaka "ka"
, 2016-08-26 04:08, pirms 8 gadiem
The one and the only rakstīja: visu cieņu, bet tomēr vajadzētu piedomāt par "kad" un "ka" lietošanu! brrr, ausīs griež tas "kad" situācijā, kad jāsaka "ka"
Teikumus sāc ar lielajiem burtiem, lūdzu!
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.