Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Savickis izvairīgs par Hārtlija iespējamo pievienošanos "Dinamo"

Savickis izvairīgs par Hārtlija iespējamo pievienošanos "Dinamo"
Guntis Ulmanis un Juris Savickis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas “Dinamo” kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis izvairīgi komentē iespējamo Boba Hārtlija kļūšanu par Rīgas komandas galveno treneri. Lielākus jaunumus kluba vadītājs sola jau jaunnedēļ, kad būs notikusi kārtējā kluba padomes sēde.

Īsi pirms pasaules čempionāta (PČ) “Dinamo” klubs izplatīja informāciju, ka uzsāktas sarunas ar Bobu Hārtliju. Ja sākotnēji tika minēts, ka vienošanās varētu tikt panākta jau līdz PČ sākumam, tad vēl šodien “Dinamo” kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar portālu Sportacentrs.com situāciju komentēja izvairīgi. “Šobrīd nevēlos iztirzāt situāciju publiski. Tas ir kluba vadība un Hārtlija jautājums. Tuvākajās dienās notiks kluba padomes sēde, kurā viens no jautājumiem būs tieši šis. Saprotams, ka viņš ir augsta līmeņa speciālists,” saka Savickis, tādejādi cenšoties kliedēt izskanējušo informāciju, ka Hārtlijs jau atteicis “Dinamo” klubam.

Vienlaikus gan Savickis neslēpj, ka klubs paralēli runā arī ar citiem potenciālajiem komandas galvenā trenera amata kandidātiem. “Mūsu redzeslokā ir arī vairāki citi hokeja speciālisti. Jaunais ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns ir padarījis labu darbu, lai bez trenera komanda nepaliktu. Arī ar spēlētājiem sarunas notiek, pirmie līgumi varētu tikt parakstīti jau tuvākajā laikā,” neslēpj kluba vadītājs. “Finansiāli viss ir kārtībā,” īsi piebilst Savickis.

Kopš somu speciālista Kari Heikiles atlaišanas 2016. gada janvāra sākumā rīdzinieku galvenā trenera vietas izpildītāja un pēc tam arī pilnvērtīga galvenā trenera funkcijas pilda ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs. Aizvadītajā sezonā "Dinamo" ar 58 punktiem 60 spēlēs palika pēdējā vietā Rietumu konferencē un Kontinentālajā hokeja līgā apsteidza vienīgi Austrumu konferences vājāko vienību Novokuzņeckas "Metallurg", kura ieguva 40 punktus. Iepriekš "Dinamo" galvenā trenera amatā bijis arī slovāks Jūliuss Šuplers, soms Peka Rautakallio un pašreizējais Toljati "Lada" galvenais treneris un Latvijas izlases asistents Artis Ābols.


, 2017-05-25 11:51, pirms 7 gadiem
maybe vietiņa jau aizsista kādam savējam... Varētu jau G.Ulmani par treneri
, 2017-05-25 11:58, pirms 7 gadiem
Ko ta viņš tur izvairās, Ankipāns jau visu izpļurkstēja
Bobs Hārtlijs tomēr nebūs Rīgas «Dinamo»...
, 2017-05-25 11:59, pirms 7 gadiem
Lai tak ieceļ par galveno ''patieso KrHuLv patriotu un expertu'' Funi, un būs miers mājās.
, 2017-05-25 12:03, pirms 7 gadiem
Manuprāt, Hartlijam pilnīgi vajadzētu pietikt ar faktu, ka Savickis ir čekists, lai nebojātu rietumu trenera reputāciju un atteiktos no piedāvājuma. Es nedomāju arī, ka Hartlijam šī info varētu būt paslīdējusi garām. Tātad RD, visticamāk, būs cits treneris, kuram čekas darba devējs pieņemamāks.
, 2017-05-25 12:05, pirms 7 gadiem
Beigās paņems Ignatjevu
Vai arī Ankipāns atcerēsies pagājušā gada praksi, kad Sējējs menedžēja un trenēja.
, 2017-05-25 12:14, pirms 7 gadiem
Varbūt par šo čekistu Dinamo vajadzētu nerakstīt vispār apnicis lasīt rakstus par šo krievu klubu
, 2017-05-25 12:17, pirms 7 gadiem
taču Bobs jau iedeva kurvīti
, 2017-05-25 12:21, pirms 7 gadiem
Ja čekisti maksātu NHL kalibra algas, daudzi Rietumu speciālisti labprāt trenētu čekistu klubus. Bet nabadzīgs un skops čekists ir tikpat neinteresants darba devējs kā nabadzīgs un skops, sacīsim, pastalu meistars. Situācijā, kad Sējējs ir dārgs, Beresņevs vēl dārgāks, bet Hārtlijs tikai skumji pasmaida par piedāvājumu, protams, Savickim negribas ziņot neko.
, 2017-05-25 12:26, pirms 7 gadiem
KGB planpratins tak teica, ka bus Dinamo butu japarcel uz Pleskavu, tur tiem majas. Bet Hartliju gribam redzet LV trenera posteni. Un visi latviesu hokejisti varetu parcelties no Dinamo uz kadu Sveices klubu.
, 2017-05-25 12:26, pirms 7 gadiem
Žēl gan, bet laikam labāk lai viņš trenē LV izlasi, nevis Dinamo, jo par 90% pārliecināts, ka viņš negribētu strādāt ar komandu un izlasi

Kā viens no kandidātiem laikam jau nu notiekti ir Ignatjevs, aizdomas ir par Jurzinovu, bet es nezinu, vai viņam ir darbs, ka tik vēl Šuplers neatnāk..
, 2017-05-25 12:27, pirms 7 gadiem
Es nesaprotu, kāpēc Nolanu neaicina, viņš tak kkādus jauniešus trenē, gan jau ka kādi 2k mēnesī sanāk, lai piemer viņam 100Eur un būs 2.1k mēnesī un Nolans laimīgs un Savickis ar
, 2017-05-25 12:34, pirms 7 gadiem
starkovu par treneri!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-25 12:37, pirms 7 gadiem
Ignatjevs ar Kerču ir bez darba. Ideāls variants...lēti lai sasniegtu 27.vietu, kā fuņš prognozē, ka nākošsezon būs viena vieta augstāk kopvērtējumā!
, 2017-05-25 12:38, pirms 7 gadiem
Hārtlijs nebūs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-25 12:40, pirms 7 gadiem
Kāds vēl izvairīgs.... Pirmkārt, Ankipāns vienam krievu žurnālistam pateica, ka Hārtlijs nebūs Dinamo treneris! Otrkārt, katram reāli, normāli ar galvu domājošam cilvēkam bij skaidrs , ka Hārtlijs netrenēs tādu klubu kā Dinamo, tāds treneris un tāds klubs nelīmējas kopā! Tikai , laikam, tādam naivam cilvēkam kā Savickim un vel dažiem naivuļiem bij tādas cerības.
, 2017-05-25 12:41, pirms 7 gadiem
Vajadzētu ar likumu aizliegt, teikumā kur Hartlijs, pieminēt Dinamo un savicki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-25 12:42, pirms 7 gadiem
HMB-PJANKAA!!! rakstīja: Gribeju kepkaam pazinot ka rit maucu uz paakiem, PJANKA! analize nebus lidz 7dienas velam vakaram
ok, tad sc varu nenākt, atpūtīšos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-25 12:43, pirms 7 gadiem
arhivsx rakstīja: He he. Bet tikko parādās kāds raksts, tā tu, kepka, uzreiz esi klāt! Tāpat kā Namejs
Vai ta tas ko raksta pie RD? Svēti solījās nerādīties un esot vecis ar mugurkaulu, solījumus pildot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-25 12:45, pirms 7 gadiem
HMB-PJANKAA!!! rakstīja: Puche joprojam bus Gjinamas studija???

Recigi jau ir, vienu vakara overtime sak Svetais juris ir mulkis un nejega, nakamaja dienaa ar sorokinu abi smaida MTG studijaa un slave Pelavus
Cik dzirdēju Puče arī pievērsies slieku audzēšanai, Sorokins, laikam, ievilcis biznesā un hokeja studija kā papildus darbiņš, ja maksā , tad jārunā viskkas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-25 12:47, pirms 7 gadiem
arhivsx rakstīja: kā tad!
Drīz svinēšot nerakstīšanas gada jubileju! Neesi ielūgts?
, 2017-05-25 12:47, pirms 7 gadiem
Nevis lai komanda paliek bez trenera, bet galvenais, lai treneris nepaliek bez komandas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-25 12:52, pirms 7 gadiem
Tambijevs, Miļūns, Vasiļjevs, Jurzinovs jr., Krikunovs, Bisenieks, Paste, Laviņš, Smirnovs, Šuplers, Ignatjevs, Beļavskis un vēl citu ekspertu jūra ar kuriem nevar iekļūt P/O un nemaksā algu jūnijā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.