Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Video: "Dinamo" sezonu noslēdz ar sakāvi un septiņiem ielaistiem vārtiem

Rolands Eliņš
Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" septītās sezonas pēdējā spēlē pirmo deviņu minūšu laikā divas reizes realizēja vairākumu, izceļoties Mikam Indrašim un Gintam Meijam, tomēr turpinājumā ielaida septiņas ripas pēc kārtas un ar 2:7 atzina Mitišču "Atlant" pārākumu, finišējot 12. vietā Rietumu konferencē. Video: TVPlay
Vērtējums:

  -1 [+] [-]

, 2015-02-25 09:25, pirms 9 gadiem
Aizsardzība nu ļoooti augstā līmenī. liekas ka spēli salauza 2 gols, kad pukarc bija ieņēmis labāko vietu lai noskatītos kā pretinieki iemet.

     [+] [-]

, 2015-02-25 09:44, pirms 9 gadiem
Vins bija ienemis aizsarga vietu kurs acim redzot bija devies citas darisanas!
[quote omamma]
Aizsardzība nu ļoooti augstā līmenī. liekas ka spēli salauza 2 gols, kad pukarc bija ieņēmis labāko vietu lai noskatītos kā pretinieki iemet.

     [+] [-]

, 2015-02-25 09:46, pirms 9 gadiem
Šī sezona pilnīgi precīzi A.Ābolam ir pēdējā Rīgas Dinamo galv.trenera amatā.Visā sezonas gaita viņš mainīja spēlētājus virknējumos kā kārtis pokerā.Rezultāts sakarīgs.Pie tam spēlētāju sastāvs un meistarības līmenis bija atbilstošs lai grupā izcīnītu vismaz 5 vietu.Sanāca čiks un velti iztērēta alga spēlētājiem.
Komandas sponsoriem jāpārskata Sējēja vājais darbs.....jāpasaka paldies komandas perspektīvajiem spēlētājiem K Rēdliham O Cibuļskim G Meijam R Bukartam A Džeriņam un vēl dažiem špīleriem,kuri skaisti slidoja un gurķojās aizsardzībā.
Mediķi to sauc par ķeizargriezienu!
Zinot ka Amerikas kontinentā par vēl mazāku samaksu spēlē patiesi ļoti perspektīvi spēlētāji....ir jādara viss lai viņi atgrieztos un izveidotu komandu no jauna.Ja komandā izveidos divas labas uzbrucēju maiņas...tad pārējās divas ir jaatvēl jaunajiem,kuri grib un var cīnīteis un sevi pierādīt.
Paskatīsimies kādu darbu atradīs patreizējais treneru korpuss.....un izskatās ka augstāk par republikas līmeni nekas nesanāks.VĒRTĒJUMS....STABILS DIVINIEKS

     [+] [-]

, 2015-02-25 12:15, pirms 9 gadiem
Ko cepās ? Gribējām tač Atlantam palīdzēt,bet....