Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Šehura: "Mācāmies uzvarēt smagākajā ceļā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šehura: "Mācāmies uzvarēt smagākajā ceļā"
Pols Šehura
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" vakar ar nepatīkamu zaudējumu noslēdza četru mājas spēļu sēriju - 2:3 pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo", izšķirošos vārtus ielaižot 35 sekundes pirms mača noslēguma. Sarunā ar portālu Sportacentrs.com kanādiešu centra uzbrucēji Pols Šehura un Kails Vilsons sacīja, ka šādi zaudējumi ir smagi, taču par to nedrīkst domāt pārāk ilgi - jāgatavojas nākamajiem mačiem.

"Neparādījām labāko sniegumu, taču atspēlējāmies un atgriezāmies spēlē. Grūti vēl kaut ko pateikt... Ielaidām vārtus pašās beigās un tas nekam neder, taču ir jāaizmirst par zaudējumu. Sajūtas ir sliktas (shitty), bet spēle ir noslēgusies un rezultāta labā nekas vairs nav darāms," sacīja Rīgas "Dinamo" centra uzbrucējs Pols Šehura. Lai gan viņš izdarīja divus metienus pa sāncenšu vārtiem, pārtrūka kanādieša gūto vārtu sērija - iepriekšējos trīs mačos Šehura izcēlās četras reizes.

"Jā, pozitīvi, ka otro spēli pēc kārtas guvām divus vārtus vairākumā, tāpat bija vēl vairāki momenti. Ir patīkami izcelties vairākumā, bet mums ir jāuzvar. Riebīgs zaudējums," pauda hokejists. "Beigās iespējas bija gan mums, gan viņiem, bet "Torpedo" pārņēma iniciatīvu. Mācāmies uzvarēt smagākajā ceļā. Labas komandas atrod veidu, kā uzvarēt tādos mačos. Ļoti nepatīkams veids, kā zaudēt."

"Smaga neveiksme. Atspēlējām divu vārtu deficītu, bet zaudējām grūtā situācijā. Taču jāturpina cīnīties - pēdējās spēles mums padevušās labas, tāpēc izbraukumā jātiek atpakaļ uz sliedēm," apņēmīgi sacīja Kails Vilsons. 16 minūtes un 49 sekundes laukumā pavadījušais uzbrucējs rezultatīvi piespēlēja "Dinamo" pirmajā vārtu guvumā, palīdzot pirmo reizi sezonā izcelties kapteinim Sandim Ozoliņam.

"Pieturēju ripu aiz vārtiem, līdz Ozo paveica lielisku darbu, atbrīvojoties vārtu priekšā. Atradu viņu un uzliku ripu uz nūjas. Ozo turpināja cīnīties un iebakstīja ripu sāncenšu vārtos, lieliska izspēle viņa izpildījumā," komandas biedru slavēja kanādietis. "Mūsu vairākumā ir gan kāpumi, gan kritumi. Arī iepriekšējā mačā guvām divus vārtus, tāpēc ceru, ka varam turpināt tādā pat garā. Divi vārti vairākumā ļoti palīdz."

Lai gan "Torpedo" nopelnīja 20 soda minūtes, kamēr mājiniekiem tika piešķirts tikai viens noraidījums, pēc mača "Dinamo" rindās bija pamats neapmierinātībai. Tomēr Vilsons nesteidzās kritizēt soģus: "Tiesneši pieņem lēmumu, kad piešķirt un kad nepiešķirt piecu minūšu noraidījumu. Tas ir viņu darbs. Iespējams, gadīsies situācija, kurā mēs izdarīsim spēka paņēmienu un mums neiedos piecas minūtes. Tā ir mača sastāvdaļa."

  +3 [+] [-]

, 2013-09-24 07:43, pirms 11 gadiem
"Shitty"
Ja,no tadam kludam ir jamacas,bet labi ka atspelejas,cerams ka nakamreiz ari atspelesies un tad ari uzvares,bet protams labak ir iemest pirmajiem un uzvaret

  +4 [+] [-]

, 2013-09-24 07:50, pirms 11 gadiem
Smagais ceļš mums tikai sākas.

  +4 [+] [-]

, 2013-09-24 11:52, pirms 11 gadiem
Galvenais lai komanda neielien kaut kadā psiholoģiskā bedrē, tad būs vāks.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-24 12:03, pirms 11 gadiem
Mūsu nākamajiem 4 pretiniekiem kopā pašlaik ir mazāk uzvaru pamatlaikā nekā "Dinamo". Jāņem daudz punktus Tālajos Austrumos !!!

  -1 [+] [-]

, 2013-09-24 15:55, pirms 11 gadiem
B*in, man ir nelāga nojauta par sezonas turpinājumu, bet tad jau redzēs. Cerams, ka kārtējo reizi kļūdos.