Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: "Dinamo" - "Atlant" 4:2 (spēle beigusies)

Vārti: 1:16 Radulovs (Dibļenko, Gluhovs) 0:1, 15:10 Dārziņš (K.Rēdlihs, Cibuļskis, vair.) 1:1, 24:31 Skvorcovs 2:1, 39:53 Jurčina (Upītis) 3:1, 47:19 Hosa (Ščastļivijs, Genovejs, vair.) 4:1, 47:49 Nemecs, maz. 4:2.
Soda minūtes: 10:33.
Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks - Ate Engrēns (55:09-55:29; 58:22 - tukši vārti).

60': "Atlant" atgriežas pie ierastās taktikas - met no visām iespējamajām pozīcijām. "Dinamo" tikmēr netrāpa tukšos vārtos, taču tas ir arī viss. "Dinamo" uzvar ar 4:2!

 

 

58': Spēcīgs metiens Upītim, taču Engrēns ir vietā. "Atlant" vārtsargu kopumā grūti vainot par kādu no viesu neveiksmēm.

 

 

57': Ļoti daudz "Atlant" metienu, taču retais no tiem tiek līdz vārtiem. Pašaizliedzīgi spēlē aizsargi, pārliecinošs ir Sedlāčeks, tikmēr Artis Ābols paņem 30 sekunžu pārtraukumu nelielai atpūtai.

 

 

56': Bukarts atgriežas laukumā, bet Engrēns atgriežas vārtos.

 

 

56': Jau tagad viesi nomaina Engrēnu pret sesto laukuma spēlētāju. Nemecam kārtējais metiens pa vārtiem, taču viņa tautietis Sedlāčeks atkal uzvar čehu duelī.

 

 

56': Arī šis vairākums viesiem ne pārāk labi sekmējas. Tiesa, "Atlant" tiek līdz labiem metieniem no distances - vietā stabils ir Sedlāčeks.

 

 

54': "Dinamo" pēc mazākuma izturēšanas uzreiz metas uz Engrēna sargātajiem vārtiem, taču nevar īsti izšķirties par to, kurš izpildīs metienu. Tikmēr vēl vienu iespēju spēlēt vairākumā iegūst "Atlant".

 

 

52': "Dinamo" spēlē pietiekami asi (noteikumu robežās), "Atlant" ir jūtams neliels pagurums. Rīdzinieki ik pa brīdim mēģina aizmukt pretuzbrukumā.

 

 

51': Labi metieni Skvorcovam un Ščastļivijam, taču piecu minūšu vairākums "Dinamo" kopumā nav nācis par labu. Uzreiz pēc vairākuma beigām noraidīts tiek Gints Meija, "Atlant" laba iespēja turpināt cīņu par punktiem šajā spēlē.

 

 

50': Pēc zaudētajiem vārtiem rīdzinieki nedaudz piebremzē. Spēle izlīdzinās, "Dinamo" pat pamanās izpildīt pārmetienu.

 

 

 

48': Uzreiz atbildi sniedz viesi. Uzbrukumā raujas "Atlant" aizsargs Ondrejs Nemecs un panāk 2:4.

 

 

48': "Dinamo" vairākumu sāk ļoti pacietīgi, vairāk kā minūti neko neizveido, taču pacietība tiek atalgota. Pjotrs Ščastļivijs atdod piespēli Hosam. 4:1 un vēl vairāk nekā trīs minūtes vairākumā.

 

 

46': Spēle uzņem augstākos apgriezienus. Laukumā pirmo reizi šodien dodas Augstkalns, kurš ar lielisku spēka paņēmienu nogāž Radulovu. Viens no viesu līderiem sadusmojas un aizsardzībā izslēdz Džeriņu. Abi hokejisti dodas uz ģērbtuvēm - Džeriņam acīmredzot sekas pēc sitiena, Radulovam 5+20 soda minūtes.

 

 

45': Miķelis Rēdlihs varētu aizmukt izgājienā pret Engrēnu, taču viņu pamatīgi kavē kāds no viesu hokejistiem. Noraidījums gan neseko. Dārziņš tikmēr dodas uz ģērbtuvēm, savukārt "Atlant" paņem pusminūtes pārtraukumu.

 

 

44': Viesu aizsardzību atkal terorizē ceturtā maiņa. "Atlant" hokejisti pat trijatā netiek galā ar Skvorcovu.

 

 

 

42': Trešdaļas sākums ir notikumiem bagāts. Viens pret Engrēnu gandrīz izgāja Hosa (zaudē ripu), tikmēr savainojumu guva Lauris Dārziņš, kuram, šķiet, pa seju ir trāpījusi ripa.

 

 

41': Startē trešais periods.

 

 

 

40': Otrajā periodā Sedlāčekam un visai "Dinamo" aizsardzībai bija gana daudz darba. "Atlant" hokejisti izdarīja 20 metienus pa vārtiem, tikmēr "Dinamo" atbildēja tikai ar astoņiem mēģinājumiem, taču gūti divi vārti un divreiz trāpīts pa vārtu stabu.

 

 

40': "Atlant" pilnībā dominē vairākumā, izdara vairākus metienus, tomēr "Dinamo" kvartets iztur divas smagas minūtes. Kontrole pār ripu tiek iegūta jau tad, kad laukumā atgriežas Jurčina - slovāku aizsargs saņem lielisku piespēli no Upīša un nokļūst vienatnē pret Engrēnu. Septiņas sekundes līdz perioda beigām Jurčina panāk 3:1 ar izcilu metienu zem vārtu pārliktņa, un "Dinamo" var doties pārtraukumā ļoti labā noskaņojumā.

 

 

38': "Atlant" turpina spēlēt aktīvi un tiek atalgoti ar iespēju spēlēt vairākumā. Otro reizi šodien noraidīts Jurčina.

 

 

38': "Atlant" mazākumā spēlē ļoti aktīvi, un "Dinamo" praktiski neko nespēj izveidot. Viesi spēlē pilnā sastāvā.

 

 

36': Un vēlreiz nomināli ceturtā maiņa! Šoreiz izceļas Juris Upītis, kurš nopelna rīdziniekiem trešo vairākumu.

 

 

35': Ceturtā maiņa atkal lauž spēli - tagad jau vairāk un bīstamāk uzbrūk rīdzinieki. Laba iespēja Skvorcovam, pēc tam arī Dārziņam un Meijam, taču ripa vārtos neiet. Viesiem palīdz arī veiksme - Genovejs trāpa pa pārliktni.

 

 

32': "Atlant" veido vienu uzbrukumu pēc otra, un rīdzinieku aizsardzība ik pa brīdim ļauj izpildīt pa kādam metienam. Līdz vārtiem gan ripa ne vienmēr nonāk, rezultāts paliek nemainīgs.

 

 

30': "Dinamo" gandrīz izdodas noķert viesus pretuzbrukumā, taču Indraša piespēle ieķeras "Atlant" aizsarga kājās.

 

 

 

28': "Atlant" sarīko pamatīgu karuseli pie "Dinamo" vārtiem, tomēr Sedlāčeks ir nesatricināms.

 

 

 

27': Pēc neliela pārtraukuma ar vēl vienu lielisku metienu izceļas Dārziņš, taču no divu vārtu deficīta viesus glābj vārtu stabs.

 

 

26': Līdzīgi kā pirmajā periodā, arī šoreiz uzreiz pēc rīdzinieku vārtu guvuma "Atlant" atbild ar ļoti bīstamu epizodi pie Sedlāčeka vārtiem. Čehs veiksmīgi spēlē ar nūju un saglabā vadību mājiniekiem.

 

 

25': Ceturtajai maiņai pirmais uznāciens laukumā šajā periodā un uzreiz gūti vārti! "Dinamo" piecinieks iesēžas pretinieku zonā, un Skvorcovs ar precīzu metienu izvirza vadībā mājiniekus.

 

 

24': "Dinamo" uzbrūk pietiekami azartiski un ātri, taču problēmas rodas, līdz ko nākas atgriezties aizsardzībā. Vēl viens "Atlant" hokejistu metiens pa Sedlāčeka vārtiem, čehs ir vietā.

 

 

24': "Dinamo" vairākumā labi saspēlējas, spēcīgs metiens izdodas Hosam, taču ripa ceļu viesu vārtos neatrod. "Atlant" aizsargs Dibļenko iznāk no noraidīto soliņa un uzreiz bīstami uzmet pa Sedlāčeka vārtiem. Rezultāts nemainīgs.

 

 

21': Dārziņš ātrumā apsteidz pretinieku, apstājas pie laukuma malas un atdot lielisku piespēli Videlam. Zviedrs nonāk vienatnē pret Engrēnu, tomēr atpakaļ pagūst aizsargi. "Dinamo" vārtus negūst, taču spēlēs vairākumā.

 

 

21': Brīnumi nenotiek - "Atlant" 17 sekunžu laikā Sedlāčeku nepārspēj, un "Dinamo" atkal piecu spēlētāju sastāvā.

 

 

21': Spēle atsākas ar otro periodu. Rīdziniekiem vēl 17 sekundes mazākumā.

 

 

20': Ar grūtībām, taču rīdzinieki nosargā neizšķirtu pēc pirmā perioda. Kopumā pirmajās 20 minūtēs gan krietni vairāk uzbruka "Dinamo" (metieni 12 pret 5) - vairākas reizes viesus glāba vārtsargs Engrēns.

 

 

19': Brīnumainā kārtā ripa nenonāk "Dinamo" vārtos. Pie tālā vārtu stabiņa nepieskatīts paliek viesu aizsargs Mihails Tjuļapkins, kurš gan netrāpa pa ripu.

 

 

19': Videlam labs individuāls reids pretinieku zonā, taču bez rezultāta. Komandas vētraini uzbrūk, rezultātā otrais mazākums rīdziniekiem. Uz soliņu dodas slovāku milzis Jurčina.

 

 

16': Gandrīz uzreiz rīdziniekus soda Radulovs, nonākot pašā Sedlāčeka vārtu priekšā. Rezultāts paliek nemainīgs.

 

 

 

16': Dārziņš izlīdzina rezultātu! Izcils plaukstas metiens no tālākas distances, un Engrēns ir bezspēcīgs.

 

 

 

14': "Atlant" tālāk par saspēli gar zilo līniju un laukuma apmalēm īsti netiek, un Milans Jurčina izprovocē viesus uz noteikumu pārkāpumu. Divas minūtes Mihailam Gluhovam.

 

 

13': Pirmais mazākums arī rīdziniekiem. Divas minūtes Linusam Videlam.

 

 

 

12': Komandas cīnās par iniciatīvu, tomēr visi mēģinājumi uzbrukt pārsvarā apraujas laukuma vidusdaļā.

 

 

 

10': "Dinamo" atzīstami darbojas vairākumā, tomēr Engrēns un aizsardzība ir vietā. Pirmais rīdzinieku vairākums noslēdzies bez vārtu guvuma.

 

 

8': Teicama iespēja Miķelim Rēdliham. Latviešu uzbrucējs pēc Videla piespēles centās izlīdzināt rezultātu no vārtu priekšas, taču atkal glāba Engrēns.

 

 

8': Ar diezgan bīstamu uzbrukumu atbild arī "Atlant", taču jau nākamā epizode ir par labu rīdziniekiem. Pirmais noraidījums spēlē ir "Atlant" hokejistiem - uz soliņu dodas Radulovs.

 

 

6': "Dinamo" turpina aktīvi. No aizvārtes Engrēnu centās pārspēt Marcels Hosa, taču neveiksmīgi. Iniciatīva ir mājinieku pusē, taču "Atlant" veiksmīgi aizsargājas.

 

 

4': Rīdzinieki organizē vētrainus pretuzbrukumus. Divi labi metieni Dārziņam, taču vietā ir "Atlant" pamatvārtsargs Ate Engrēns.

 

 

2': Pirmais metiens pa vārtiem sasniedz savu mērķi - "Dinamo" vārtus. Pretuzbrukumā rezultātu atklāj Igors Radulovs.

 

 

1': Himnas ir izskanējušas, un spēle var sākties. Pirmajā iemetienā uzvar Linuss Videls.

 

 

 

0': Par mača nozīmi daudz nav jādomā. Viens no "Dinamo" treneriem Ģirts Ankipāns jau pirms mača atzīst - cīņa par "play-off" sākas tagad.

 

 

0': Interesantas izmaiņas Rīgas "Dinamo" sastāvā. Ārpus pieteikuma palicis Mārtiņš Cipulis, kurš šosezon ir izcēlies ar diviem vārtu guvumiem.

 

Rīgas "Dinamo": Jakubs Sedlāčeks (Edgars Masaļskis); Krišjānis Rēdlihs - Oskars Cibuļskis, Čejs Genovejs - Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks - Milans Jurčina, Edmunds Augstkalns; Lauris Dārziņš - Linuss Videls - Miķelis Rēdlihs, Marcels Hosa - Pjotrs Ščastļivijs - Gints Meija, Roberts Bukarts - Andris Džeriņš - Miks Indrašis, Kaspars Saulietis - Juris Upītis - Gunārs Skvorcovs.

1 2 3 87 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-23 19:16, pirms 10 gadiem
Prizma pagaidām vēl sausā, buksē, o, iemeta:
Latvijas Hokeja federācija
VEF arī pagaidām vēl turās, lai gan pirmās minūtes bija apjukuma pilnas:
VEF Riga - Strasbourg

     [+] [-]

, 2014-09-23 19:21, pirms 10 gadiem
Kādam vēl TV3PLAY.LV bremzē ?

  -1 [+] [-]

, 2014-09-23 19:22, pirms 10 gadiem
T/H rakstīja: Kādam vēl TV3PLAY.LV bremzē ?
Jā, man vispār neko nerāda....

     [+] [-]

, 2014-09-23 19:25, pirms 10 gadiem
Sub RD rakstīja: Jā, man vispār neko nerāda....
Man viss normāli....

  +1 [+] [-]

, 2014-09-23 19:26, pirms 10 gadiem
T/H rakstīja: Kādam vēl TV3PLAY.LV bremzē ?
Man arī no sākuma negāja bet tagad ir OK.

  -1 [+] [-]

, 2014-09-23 19:27, pirms 10 gadiem
Svarīga spēle!

  +3 [+] [-]

, 2014-09-23 19:27, pirms 10 gadiem
vismaz tā himna nav jādzird

  -3 [+] [-]

, 2014-09-23 19:27, pirms 10 gadiem
Normāli cūķi. Himnas laikā uzliek reklāmu

  +2 [+] [-]

, 2014-09-23 19:28, pirms 10 gadiem
KĀ MAN PATĪK,KAD KRIEVU HIMNAS LAIKĀ,TV6 LIEK REKLĀMAS

  -2 [+] [-]

, 2014-09-23 19:29, pirms 10 gadiem
3:2 :p

  -1 [+] [-]

, 2014-09-23 19:33, pirms 10 gadiem
paldies

  -2 [+] [-]

, 2014-09-23 19:33, pirms 10 gadiem
nu cmon

  -1 [+] [-]

, 2014-09-23 19:34, pirms 10 gadiem
Pēc 1.perioda Prizma zaudē Jūrmalai, hehe. Tiesa, rezultāts gana pieklājīgs

     [+] [-]

, 2014-09-23 19:34, pirms 10 gadiem
Latviešu stilā.

Savāra sūdus un pēc tam cenšas kaut ko glābt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-09-23 19:35, pirms 10 gadiem
jēli idarasi un brīnas kāpēc nav ļaužu tribīnēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-09-23 19:38, pirms 10 gadiem
LABS, bla! Saulieti teju nones ar jaudīgu spēka paņēmienu, bet neviens nevar par komandas biedru iestāties! Komanda atradusies, pelnījuši zaudēt!

     [+] [-]

, 2014-09-23 19:39, pirms 10 gadiem
Sen tik daudz skatītāju nav bijuši! Sākuši jau dalīt bezmaksas biļetes LDz ofisā un Aldara rūpnīcā? Baigi agri, ko darīs, kad arī šiem apniks? Kurš tad nāks? Skolnieki ar plakātiem par to, ka Ozo labākais?

     [+] [-]

, 2014-09-23 19:42, pirms 10 gadiem
MārisKrauze rakstīja: Uzmetot aci tribīnēm ir redzams, nevis tas, ka cilvēkiem tomēr RD kautko nozīmē, bet gan tas, ka daļa ir nozombēti keponi, daļa cilvēki ar alkoholisma problēmām, daļa ir skolēni ar brīvbiļetēm un pārējie protams ir kremļa apmaksātie fani.
atkal jāpelna naudiņa propogandējot šeit Sportacentram klikus vaig zem raksta?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-09-23 19:43, pirms 10 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Sen tik daudz skatītāju nav bijuši! Sākuši jau dalīt bezmaksas biļetes LDz ofisā un Aldara rūpnīcā? Baigi agri, ko darīs, kad arī šiem apniks? Kurš tad nāks? Skolnieki ar plakātiem par to, ka Ozo labākais?
Tikko runāju ar džeku, kuri ņem fanu sektora biļetes. 8.50EUR Domāju, ka vismaz 3x pārvērtēta cena. 3EUR pašlaik būtu optimāli.

     [+] [-]

, 2014-09-23 19:43, pirms 10 gadiem
Vidals kautko sarījies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-09-23 19:44, pirms 10 gadiem
Leonards Raiļans rakstīja: KĀ MAN PATĪK,KAD KRIEVU HIMNAS LAIKĀ,TV6 LIEK REKLĀMAS
Tikko kad Krievijas himnas laikā ielika reklāmu tu priecājies, kad Latvijas komandas vārtos iemeta ripu tu arī priecājies.

Tu izliecies vai tiešām esi pilnīgs kretīn$ ?!

  +6 [+] [-]

, 2014-09-23 19:47, pirms 10 gadiem
vai nu man rādās, vai tikko tribīnēs redzēju Ingūnu Sudrabu sēžam kopā ar Ušakovu un Ždanoku!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2014-09-23 19:50, pirms 10 gadiem
tu vienkārši esi d*bls
MārisKrauze rakstīja: Uzmetot aci tribīnēm ir redzams, nevis tas, ka cilvēkiem tomēr RD kautko nozīmē, bet gan tas, ka daļa ir nozombēti keponi, daļa cilvēki ar alkoholisma problēmām, daļa ir skolēni ar brīvbiļetēm un pārējie protams ir kremļa apmaksātie fani.

     [+] [-]

, 2014-09-23 19:52, pirms 10 gadiem
MārisKrauze rakstīja: Nedaudz ierēcu par TV6 kepkām- Vugulu un Zaharovu, abi tik pārliecinoši kepko jau kuru sezonu, dažkārt pat brīnos vai kāda pelēkā smadzeņu šūna ir palikusi, ja jūs gribat saprast, kas ir īsta tumsonība, paklausieties šos divus cilvēkus.
ja jau tu pats klausies(jau kuro sezonu, kā pats saki) tad pats esi vien tajā pašā līmenī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-23 19:55, pirms 10 gadiem
Dārzs!

  +2 [+] [-]

, 2014-09-23 19:56, pirms 10 gadiem
GOOOOLS 1-1 LAURIS DĀRZIŅŠ!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 87 komentāri