Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Robinsons: "Nedrīkst zaudēt pēdējās sekundēs"

Agris Suveizda

Robinsons: "Nedrīkst zaudēt pēdējās sekundēs"
Mets Robinsons (pa labi)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" šovakar Kontinentālajā hokeja līgā izšķirošos vārtus ielaida 37 sekundes līdz pamatlaika beigām un ar rezultātu 2:3 piekāpās Pētera Skudras vadītajam Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Kanādiešu aizsargs Mets Robinsons pēc mača atzina, ka tādas kļūdas galotnē vairs nedrīkst atkārtot.

"Nedrīkst zaudēt spēles pēdējās sekundēs. Šie zaudējumi ietekmē komandu. Mēs tikko zaudējām vērtīgus punktus, kuri mums ir ļoti nepieciešami. No šīm kļūdām ir jāmācās un tādas atkārtoti pieļaut nedrīkst," Rīgas "Dinamo" mājaslapā tika citēts 27 gadus vecais Mets Robinsons.

"Vai otrā trešdaļa mums izdevās vislabāk? Jā, mēs izlīdzinājām rezultātu, tas bija labi. Tā ir pozitīvā lieta, bet pēc šādiem periodiem ir jāņem punkti," teica Robinsons. "Neteiktu, ka [galotnē] mēs zaudējām koncentrēšanos. Ripa neveiksmīgi atleca un "Torpedo" nepalaida garām izdevību."

Tagad Rīgas "Dinamo", kas Rietumu konferencē ar 18 punktiem deviņās spēlēs ieņem trešo vietu, gaida smaga izbraukuma spēļu sērija. "Dinamo" vispirms dosies uz Habārovsku, bet pēc tam paredzētas spēles arī Vladivostokā, Novosibirskā un Novokuzņeckā. Robinsonu garais ceļojums gan nebiedē: "Jā, mums priekšā ir garš pārlidojums uz otru pasaules malu, bet tā tas šajā līgā ir. Tas noteikti nedrīkst būt attaisnojums sniegumam laukumā."

"Ir sevi jāsaņem rokās un jāspēlē tā, kā mēs spēlējām iepriekšējos mačus. Šis izbraukums man būs kaut kas jauns - pārlidot astoņu stundu laika starpību, bet man patīk spēlēt izbraukumā, tā kā nevaru sagaidīt nākamo maču," Robinsons turpināja.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

 +16 [+] [-]

, 2013-09-23 23:16, pirms 11 gadiem
Piektdien jāsāk jauna uzvaru sērija!

  +5 [+] [-]

, 2013-09-23 23:26, pirms 11 gadiem
krištianu rakstīja: Piektdien jāsāk jauna uzvaru sērija!
Tā arī notiks!

  +6 [+] [-]

, 2013-09-24 00:10, pirms 11 gadiem
Ir jāņem punkti arī Austrumos! Uz priekšu - ar apdomu, vēsu prātu un spēku! Un arī emocijas laist darbā, kad vajag! Lai varam priecāties pēc ikkatras spēles - par kvalitatīvu spēli un izcīnītām uzvarām!

  +4 [+] [-]

, 2013-09-24 07:38, pirms 11 gadiem
Ideali bus ja panemsim visus 12,bet bus labi ja vismaz 9 panemsim,jatpusas un jarauj talak Veiksmi izbraukuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja