Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Gilīss: ''No ''Dinamo'' vadības ir spiediens''

Krišs Upenieks

Gilīss: ''No ''Dinamo'' vadības ir spiediens''
Koltons Gilīss
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' uzbrucējs Koltons Gilīss pēc zaudējuma (1:2) pret Omskas ''Avangard'' neslēpa, ka kluba vadība izdarot spiedienu, lai komanda beidzot sākot iekrāt vairāk punktu.

''Jau ir vairākas spēles šosezon, kurās bijām pelnījuši vairāk. Šovakar spēlējām pret ļoti labu komandu. No mača ir jāpaņem labais – aizvadījām ļoti saturīgu spēli, veidojām momentus, kontrolējām ripu. No vadības ir spiediens, lai mēs beidzot gūtu punktus. Un tas, protams, ir saprotams. Mēs cenšamies iet uz priekšu. Ir elementi, kuri ir uzlabojušies, bet vēl nav uzvaru, kas ir pats svarīgākais,'' tā pēc cīņas rīdzinieku leģionārs Koltons Gilīss.

''Statistikas rādītājos šodien parādam labu sniegumu, bet ne galvenajā – vārtu guvumos. Viņi šodien aizstāvējās ļoti labi. Izdarījām ļoti daudz metienus, bet ceļš uz vārtiem viņiem bija slēgts. Tā ir lieta, pie kā mums vēl jāpiestrādā – pie uzbrukuma noslēguma fāzes. It kā jau visu darām pareizi – metam uz vārtiem, cīnāmies par ripām.

Guvu vārtus un bija iespēja izcelties atkārtoti. Nedaudz viņam [''Avangard'' vārtsargam] paveicās. Jūtos slikti, jo komandas biedri atdeva lieliskas piespēles. Ir žēl, ka neizdevās realizēt otru iespēju, tas, iespējams, būtu spēles pagrieziena punkts,'' turpināja uzbrucējs.

25. septembrī Rīgas ''Dinamo'' viesosies Toljati pie Arta Ābola un Edgara Masaļska ''Lada''. Mača sākums pulksten 16:00.

Izmantotie resursi:
Gilīss: žēl, ka neizdevās realizēt otru iespēju...

  +3 [+] [-]

, 2016-09-22 11:27, pirms 8 gadiem
no keponiem arī!

  -1 [+] [-]

, 2016-09-22 11:35, pirms 8 gadiem
Nākamais izbraukums būs ok, pret Ladu un Ņeftehimik punkti nāk.

  +7 [+] [-]

, 2016-09-22 11:55, pirms 8 gadiem
Gilis smuki visu pasaka, ka Avangard perfekti aizstāvējās- "Izdarījām ļoti daudz metienus, bet ceļš uz vārtiem viņiem bija slēgts. " Tieši tā - Avangard izvēlējās perfekto aizsardzības taktiku pēdējā periodā, jo zināja cik daudz spēka atlicis pēc četriem izbraukumiem septiņās dienās. Līdz ar to izskatījās, ka dinamo ir Kanādas all star komanda pret Japānu Lai gan tā bija avangard taktika spēlēt tīri no aizsardzības, jo spēku bija palicis maz pēc daudzajiem izbraukumiem Bet ar to pietika, lai paņemtu kārtējos trīs punktus. Bet rižaņu fani jau, protams, uzskata, ka tas ir milzīgs dinamo nopelns, ka dinamo ir kā ceļa rullis lai gan patiesībā viss tikai uz pretinieku noguruma fona, ko atzina arī avangard treneris.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-22 12:09, pirms 8 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Gilis smuki visu pasaka, ka Avangard perfekti aizstāvējās- "Izdarījām ļoti daudz metienus, bet ceļš uz vārtiem viņiem bija slēgts. " Tieši tā - Avangard izvēlējās perfekto aizsardzības taktiku pēdējā periodā, jo zināja cik daudz spēka atlicis pēc četriem izbraukumiem septiņās dienās. Līdz ar to izskatījās, ka dinamo ir Kanādas all star komanda pret Japānu Lai gan tā bija avangard taktika spēlēt tīri no aizsardzības, jo spēku bija palicis maz pēc daudzajiem izbraukumiem Bet ar to pietika, lai paņemtu kārtējos trīs punktus. Bet rižaņu fani jau, protams, uzskata, ka tas ir milzīgs dinamo nopelns, ka dinamo ir kā ceļa rullis lai gan patiesībā viss tikai uz pretinieku noguruma fona, ko atzina arī avangard treneris.
Tevi basis vairs neinteresē?
Ieskatījos pēdējos 20 rakstos par basketbolu, tu neesi atstājis nevienu komentāru, bet pie pēdējiem 5 par Dinamo, trijos esi atzīmējies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-09-22 12:31, pirms 8 gadiem
checkers rakstīja: Tevi basis vairs neinteresē?
Ieskatījos pēdējos 20 rakstos par basketbolu, tu neesi atstājis nevienu komentāru, bet pie pēdējiem 5 par Dinamo, trijos esi atzīmējies.
Kā jau pārējie gudrinieki Apbrīnoju šo indivīdu neslēpto interesi par Dinamo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-09-22 14:21, pirms 8 gadiem
Kāds vēl spiediens,ja atkritumi savākti..uzvaras neredzēt

  +2 [+] [-]

, 2016-09-22 15:24, pirms 8 gadiem
Daudzus esmu sapratis, ka viņi ir muļķīši, citiem patīk tēlot muļķi.
Sifonu/bārdu vēl neesmu sapratis. Ilgu laiku domāju ka viņš tēlo tādu, bet laikam tomēr otrs variants. Pēdējā laikā tādas muļķības dod vaļā.
Ja DR būtu tāda taktika, kad pretnieks divas reizes vairāk nomētā, ka pēdējā trešdaļā no zonas netiek ārā.. DR tādas spēles ir bijušas un arī uzvaras tā bijušas , bet nekad neesmu aizdomājies ka tā ir perfekta aizsardzība, ja pretnieks izdara 41 metienu pa vārtiem.
Laikam jau pamatīgi tomēr grauž DR labā spēle vakar, ka nevar nomierināties.

     [+] [-]

, 2016-09-22 15:30, pirms 8 gadiem
Protams ka komandas vadībai, treneriem, spēlētājiem interesē vispirms punkti, bet tie nenāk klāt. Spiedienam ir jābūt uz komandu. No 9 zaudējumiem tieši par vakardienas būtu vismazāk ko pārmest, citos zaudējumos gan var domāt ko vajadzēja darīt savādāk.
Atkārtošos-komanda var būtiski uzlabot sniegumu, ja:
1) Jauns labs treneris
2) 1-2 labi uzbrucēji nāk klāt.
3) Ideālā variantā labs pirmais vārtsargs (bet esmu diezgan pārliecināts, ka par to komandas vadība nedomā, jo ir 2 normāli vārtsargi un īsts labs pirmais vārtsargs maksā ļoti lielu naudu).
Tā kā par jaunu ļoti labu vārtsargu tikai ieminējos bet neceru uz tādu.
Vakardienas spēle deva labas cerības par nākotni, bet domāju, ka tik labi komanda nevar ilgi spēlēt. Tādas spēles var 2-3 pēc kārtas. Vakardienas spēle tomēr nav DR līmenis, mēs kopumā tik labi kopumā nevaram nospēlēt ilgstoši, jo neesam tāda līmeņa komanda.

     [+] [-]

, 2016-09-23 08:39, pirms 8 gadiem
Vislabāk ģināmo sniegumu uzlabos tā deportēšana uz dzimto roģinu, kur arī tam vieta, ne Rīgā, ne Latvijā!
Mums vajag savu čempionātu attīstīt, nevis kolhoza!