Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" ievieto Pujacu savainoto spēlētāju sarakstā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" ievieto Pujacu savainoto spēlētāju sarakstā
Georgijs Pujacs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" savainoto spēlētāju sarakstā ievietojis aizsargu Georgiju Pujacu, kurš laukumā nav devies kopš 15. septembra.

Pagājušajā ceturtdienā Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar 1:2 pagarinājumā piekāpās Minskas "Dinamo", taču nopelnīja tikai trešo punktu sezonā. Mačs priekšlaicīgi beidzās aizsargam Georgijam Pujacam, kurš laukumā pavadīja četras minūtes un 56 sekundes.

Šodien kļuvis zināms, ka Rīgas "Dinamo" 35 gadus veco Pujacu ievietojis savainoto spēlētāju sarakstā. Bez viņa tajā iekļauti vēl 57 spēlētāji no citām līgas vienībām. Pujacs šajā sezonā piedalījies septiņos mačos, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli, divām soda minūtēm, deviņiem metieniem un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Ar 11 mačos sakrātajiem sešiem punktiem Rīgas "Dinamo" atrodas ne tikai Rietumu konferences, bet arī visas līgas kopvērtējuma pēdējā vietā. Seši punkti ir arī Novokuzņeckas "Metallurg", taču izcīnītas vairāk uzvaras pamatlaikā. Savukārt rietumos priekšā esošajai Čerepovecas "Severstal" ir deviņi punkti.

Vakar rīdzinieki nometāja, taču zaudēja Omskas "Avangard", kas pašlaik ir Austrumu konferences spēcīgākā komanda – 1:2. Nākamie mači jāaizvada izbraukumā – svētdien pret Toljati "Lada", kuru pārstāv Edgars Masaļskis un Kristaps Sotnieks, bet trenē Artis Ābols, trešdien pret Ņižņekamskas "Neftekhimik" un piektdien pret Maskavas "Dynamo".

  -1 [+] [-]

, 2016-09-22 20:35, pirms 8 gadiem
Vismaz kaut kādas labas ziņas.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-22 21:04, pirms 8 gadiem
tur jāievieto visa komanda, bet jāsāk ar vadībi

  -1 [+] [-]

, 2016-09-22 21:45, pirms 8 gadiem
Likās jau dīvaini, ka Pujacs sēž malā, tomēr 3 pāra aizsargs stabils viņš DR ir!

     [+] [-]

, 2016-09-22 21:46, pirms 8 gadiem
a ko dod šī ievietošana sarakstā?

  -1 [+] [-]

, 2016-09-22 22:35, pirms 8 gadiem
raivis77 rakstīja: Likās jau dīvaini, ka Pujacs sēž malā, tomēr 3 pāra aizsargs stabils viņš DR ir!
Nezinu gan.Aizsargs kas uz sevi neko nevar uzņemties, bieži izdara nesparotamas rīcības...labāk lai spēlē Sevčenko vai Jēkabs!