Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Dzierkals ir viens no talantīgākajiem Latvijas hokejistiem"

Andrejs Siliņš

Ankipāns: "Dzierkals ir viens no talantīgākajiem Latvijas hokejistiem"
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" treneris Ģirts Ankipāns ir apmierināts ar komandas demonstrēto spēli, bet ne ar rezultātu "Latvijas Dzelzceļa" kausa spēlē pret Jaroslavļas "Lokomotiv".

"Tā bija interesanta un dinamiska pārbaudes spēlē pret labu pretinieku. Ar spēli esmu apmierināts, bet ne ar rezultātu, tomēr pagaidām esam vēl treniņu procesā," pēc spēles preses konferencē sacīja Ankipāns. "Vairākumā izspēlējam dažādus variantus, bet šodien šajā elementā neveicās. Turpināsim pie tā strādāt. Sākumā kontrolējām ripu, pēc tam jau pretinieks paņēma spēli savās rokās."

Ar vienīgo precīzo metienu "Dinamo" sastāvā izcēlās otro spēli aizvadījušais Mārtiņš Dzierkals, kuram tas bija pirmais vārtu guvums savas jaunās komandas sastāvā.

"Dzierkals ir viens no talantīgākajiem Latvijas hokejistiem," atzina Ankipāns. "Ziņu viņa spējas un viņš ir ātrs hokejists, kurš var apspēlēt pretinieku. Esmu gandarīts, ka Dzierkals ir šeit."

Mačā pret "Lokomotiv" Rīgas komandas vārtus sargāja Kristers Gudļevskis, bet trešajā turnīra spēlē pret Kazaņas "Ak Bars" Ankipāns laukumā sūtīs krievu vārtsargu Maksimu Tretjaku. "Paskatīsimies, kā spēlēs Tretjaks. Viņš pārbaudes turnīrā Ņižņijnovgorodā nospēlēja labi pret Minskas komandu. Esam apmierināti ar to, ko redzam treniņos."

Savukārt "Lokomotiv" galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs mača laikā bija cerējis, ka spēlētāji demonstrēs lielāku atdevi, taču pēc viņa domām esot bijis pārāk daudz noraidījumu.

Rīgas "Dinamo" sestdien duelēsies ar "Ak Bars", bet turnīra noslēgumā svētdien būs mačs ar "Davos" hokejistiem no Šveices.

Izmantotie resursi:
LETA

  +8 [+] [-]

, 2018-08-22 23:59, pirms 6 gadiem
Balcers, Bļugers, Dzierkals, Balinskis, Zīle-viena ļoti laba maiņa mums aug izlasei.

  +5 [+] [-]

, 2018-08-23 03:53, pirms 6 gadiem
vēl jau ir E.Kulda, Ri.Bukarts, Ābols, Tralmaks, Razgals, Jaks, Čukste, Rubīns, Svars, Bindulis, kuri arī ir ļoti talantīgi ar lielām izaugsmes iespējām. +GK līnijā Grigals, Mitens, Voris ar laiku domāju varētu sākt elpot pakausī pārējiem

  -1 [+] [-]

, 2018-08-23 07:19, pirms 6 gadiem
Jauniešu vecumā jābēg no Dinamo sistēmas.Cik Dinamo viena pati izaudzinājusi izlases spēlētājus 10gadu laikā?Indrašis,Sotnieks kas vēl?Bukarts vec.un Džeriņš sāka spēlēt pēc aiziešanas no Dinamo,Meija palika un redzam cik tālu ticis.

     [+] [-]

, 2018-08-23 08:30, pirms 6 gadiem
Ankipāns ziņu viņa spējas

  +1 [+] [-]

, 2018-08-23 08:35, pirms 6 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: vēl jau ir E.Kulda, Ri.Bukarts, Ābols, Tralmaks, Razgals, Jaks, Čukste, Rubīns, Svars, Bindulis, kuri arī ir ļoti talantīgi ar lielām izaugsmes iespējām. +GK līnijā Grigals, Mitens, Voris ar laiku domāju varētu sākt elpot pakausī pārējiem
Piekrītu, bet par GK līniju izlasē jau nu dominēs Elvis, Gudis, Kalniņš un Punnenovs. Tādu situāciju, kur vismaz 2i no viņiem netiek, grūti iedomāties.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-23 08:59, pirms 6 gadiem
Jā ātrs, tehnisks, cīnītajs.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-23 09:11, pirms 6 gadiem
Ļoti lielīt negribas, vēl par agru, bet cīnītājs viņš ir!

     [+] [-]

, 2018-08-23 09:18, pirms 6 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Piekrītu, bet par GK līniju izlasē jau nu dominēs Elvis, Gudis, Kalniņš un Punnenovs. Tādu situāciju, kur vismaz 2i no viņiem netiek, grūti iedomāties.
GK būs tā ka viņi netiks, jo vilks savas komandas play offos (nu labi, Gudijs šogad drošvien būs brīvs.. )

  +4 [+] [-]

, 2018-08-23 09:31, pirms 6 gadiem
Runājot par Gudiju, kopumā saku viņš ir labs uz 80% bet pastāv 20% ka var ielaist tādu ripu kuru varētu paņemt!

  -3 [+] [-]

, 2018-08-23 09:45, pirms 6 gadiem
Mums vissi ir uz 80% nau jauno Balderu Irbes Ozoliņa pat Īvanāns bija labāks par šiem

     [+] [-]

, 2018-08-23 10:09, pirms 6 gadiem
vozā rakstīja: Runājot par Gudiju, kopumā saku viņš ir labs uz 80% bet pastāv 20% ka var ielaist tādu ripu kuru varētu paņemt!
Tāds pats, kā masala. Var ielaist taureņus, var izvilkt maču.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-23 12:12, pirms 6 gadiem
Savā "metienā" neapšaubāmi ir viens no talatīgākajiem, bet tik pat labi arī TRTD rindās var to savu talantu nočakarēt līdz OHL līmenim...

  +2 [+] [-]

, 2018-08-23 12:16, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Balcers, Bļugers, Dzierkals, Balinskis, Zīle-viena ļoti laba maiņa mums aug izlasei.
Un kāpēc Balinskis Zīle varbūt Rubīns Čukste.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-23 12:19, pirms 6 gadiem
vozā rakstīja: Runājot par Gudiju, kopumā saku viņš ir labs uz 80% bet pastāv 20% ka var ielaist tādu ripu kuru varētu paņemt!
Jebkurš vārtsargs var ielaist ņemamu ripu svarīgi ,cik bieži tas notiek.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-23 12:53, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Un kāpēc Balinskis Zīle varbūt Rubīns Čukste.
Kuri no šiem nosauktajiem jau tagad stabili izlases spēlētāji? Nav jau izslēgts ka Rubīns, Čukste arī tādi būs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-08-23 13:49, pirms 6 gadiem
Galvenais lai Rīgā nenodzer to talantu.

     [+] [-]

, 2018-08-23 18:27, pirms 6 gadiem
LTG Līkuls rakstīja: Viņš savu talantu arī var nočakarēt jūrmalas smiltīs! Tas ka TRTD daudziem ir kā sarkana drāna bullimir skaidrs, bet ne ja pēkšņi Rīga būs viņa noriets, tikai tapēc ka tas ir Jura klubs kurš spēlē KHĻ. Jūs lielākā daļa vnk esat debīli idioti.
Paskaties spogulī pirms sāks kādus citus par debīliem idiotiem apsaukāt! TRTD ir vairāk norakusi potenciālos talatus nekā "izcēlusi". Labi, ka tādi Džera, Bukijs vecākais (arī jaunākais) salīdzinoši laicīgi aiztinās no TRTD katrs savā laikā, jo paliekot tādā TRTD viņi būtu sev kapitāli karjeru sačakarējuši un iespējams tagad pa OHL klubiem kā pusprofi spēlētu kamēr tagad Čehijā vismaz šiem džekiem ir sanācis to karjeu kaut cik "restartēt". Jācer arī, ka Bičevskim tur to pašu sanāks tagad izdarīt. Dzierkals ir tāds Saška Ņiživijs jaunībā ar Indraša "skila" potenciālu! Ja tie divi jaunie taktikas "ģēniji" (Olgalvis ar Jēpi) sajēgs, ka šis čalis nav jābāž 3-4 maiņā pie Pavlova vai Meijas, tad iespējams kaut kas tur var sanākt, ja ne.... tad TRTD iegūs kārtējo norakto talantu ar 5-10 punktiem pa sezonu un periodisku paspēlēšanu. Vaina nav šajos jaunajos (un arī bijušajos jaunajos) hokejistos, skilla viņiem ir pietiekami, bet vaina ir treneros-loxos, kas neprot šos spēlētājus pareizi izmantot! Tapēc arī tāds Bičevskis tagad "ārdās" Čehijā pārbaudenēs, jo neba nu tur Čehijas līgā tas līmenis tur būtu sūdīgs, tā ir Eiropas Top 5 līga. Tāpat čehu treneri pareizi mācēja izmantot Bukiju vecāko un arī Džeru, kur čaļi arī deva ārā rezultātu kamēr TRTD šos abus kadrus lāga izmantot neprata un viņi tur pie 10 punktiem pa sezonu vāca...