Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Tiešraide: "Avangard" - "Dinamo" 3:1 (spēle noslēgusies)

Tiešraide: "Avangard" - "Dinamo" 3:1 (spēle noslēgusies)
Lūkass Lesio
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" šodien ar dueli izbraukumā pret Omskas "Avangard" sāk desmito sezonu, un komandas mērķis ir skaidrs – pirmo reizi četru gadu laikā sasniegt izslēgšanas spēles. Rīdzinieku vārtu drošība uzticēta kanādietim Džastinam Pītersam, savukārt pirmajā aizsargu pārī ir divi debitanti.

Omskas "Avangard" – Rīgas "Dinamo"

Vārti: 38:40 Indrašis (Galjardi, Kristo, vair.) 0:1, 44:52 Everberjs (Gustafsons, Sundstrems, vair.) 1:1, 45:55 Pjanovs 2:1, 46:43 Everberjs (Gaļimovs) 3:1
Soda minūtes: 8:10
Vārtsargi: Dominiks Furhs – Džastins Pīterss (no 24:14 līdz 25:31 un no 37:41 līdz 38:40 Jānis Kalniņš)

60' Pēdējie mazākumi izturēti, taču tas vairs nav svarīgi. Rīgas "Dinamo" sezonu sāk ar smagu noslēdzošo trešdaļu un zaudējumu izbraukumā pret Omskas "Avangard".

57' Viens noraidījums izturēts, bet Aleksandrs Jerofejevs tūdaļ nopelna vēl vienu, iegrūžot pretinieku apmalē. Neveiksmīgs mačs trešā pāra aizsargam, un galvenajam trenerim Sandim Ozoliņam jādomā, kā mainīt situāciju.

54' Rīgas "Dinamo" paliek skaitliskajā mazākumā, jo komandas pieredzējušākais spēlētājs Krišjānis Rēdlihs mājinieku uzbrukumu aptur tikai ar sitienu pa pretinieka rokām.

47' Omskas "Avangard" gūst trešos vārtus divu minūšu laikā un dubulto pārsvaru – 3:1. Rīdzinieki iekrīt aizsardzībā, pa labo malu izraujas Deniss Everberjs, kurš trāpa tālajā stūrī.

46' Omskas "Avangard" īsā laika posmā gūst vēl vienus vārtus un izvirzās vadībā ar 2:1. Rīdziniekiem iemetienā stājas Miks Indrašis, bet viņam pretī dodas Valentīns Pjanovs, kurš izmanto situāciju un gūst vārtus pa taisno no iemetiena, trāpot tuvajā stūrī. Džastinam Pītersam dārgi maksā neuzmanība.

45' Omskas "Avangard" realizē vairākumu un izlīdzina rezultātu – 1:1. No labās malas met Jūhans Sundstrems, atlēkusī ripa nokrīt vārtu priekšā, un pirmais pie tās ir Deniss Everberjs, kurš gūst savus pirmos vārtus Kontinentālajā hokeja līgā.

44' Vairākuma pašās beigās iespēja gan Tīdžejam Galjardi, gan Denijam Kristo, tomēr dubultot pārsvaru rīdziniekiem neizdodas. Omskas "Avangard" jau pilnā sastāvā atbild ar pretuzbrukumu un bīstamu metienu, kuru atvaira Pīterss, bet nākamajā mājinieku uzbrukumā noteikumus pārkāpj Aleksandrs Jerofejevs.

41' Sākusies noslēdzošā trešdaļa, un Rīgas "Dinamo" no pirmās uzvaras sezonā šķir tikai 20 minūtes. Džastina Pītersa un Jāņa Kalniņa duets ticis galā ar visiem 27 laukuma saimnieku metieniem. Turklāt trešdaļa sākusies ar divu minūšu vairākumu.

40' Pēc divām trešdaļām Rīgas "Dinamo" atrodas vadībā ar vienu vārtu pārsvaru, pateicoties Mika Indraša realizētajam vairākumam. Turklāt komanda iepriecina ne tikai ar rezultātu, bet arī sniegumu.

39' Rīgas "Dinamo" realizē vairākumu un izvirzās vadībā ar 1:0! Denijs Kristo mēģina vienu un divas reizes, taču nesanāk – ripa atsitas pret vienu un otru stabu, taču nokrīt pie vārtu līnijas. Tomēr pirmais pie atlēkušās ripas ir Miks Indrašis, kurš gūst komandas pirmos vārtus sezonā.

37' Rīgas "Dinamo" tiek pie pirmā vairākuma. Tāla piespēle, Gints Meija mēģina lauzties uz priekšu pa labo malu, taču tiek neatļauti kavēts, un kapteinis nopelna divas vairākuma minūtes. Turklāt laukuma saimnieki kļūdās nomaiņas laikā, tādējādi tiekot pie vēl viena noraidījuma, un rīdziniekiem lielais vairākums.

32' Vēl viena lieliska iespēja Nikolajam Ļemtjugovam – Omskas "Avangard" uzbrucējs izdara metienu aizsarga aizsegā, tēmē tālajā stūrī, bet trāpa pa stabu. Atlēkusī ripa uzkrīt Džastinam Pītersam uz kājsarga un tur arī paliek. Rīdziniekiem izdodas izvairīties no nonākšanas iedzinējos.

26' Laukumā pavadījis tikai minūti, Jānis Kalniņš parūpējas par mača labāko momentu, un ar lielu pārliecību varam teikt, ka viņa atvairītais metiens tiks starp nedēļas labākajām epizodēm. Omskas "Avangard" ar piespēlēm sarauj Rīgas "Dinamo" aizsardzību, Iļjam Mihejeva priekšā tukši vārti, taču ripa nonāk Kalniņa cimdā. Pēc tam viņu nomaina Džastins Pīterss, kuram viss salabots.

25' Ievadā krietni pārliecinošāku sniegumu demonstrē laukuma saimnieki, un Džastinam Pītersam pāris sekunžu laikā divas reizes jāglābj pēc Nikolaja Ļemtjugova metieniem. Turklāt veiksme nav Rīgas "Dinamo" sabiedrotā – Pītersam problēmas ar ekipējumu, un viņu nomaina Jānis Kalniņš.

21' Sākusies otrā trešdaļa. Jācer, ka abas komandas turpinās demonstrēt tikpat uzbrūkošu hokeju, kā pirmajā trešdaļā. Lai gan ripa vārtos nepabija, kopā tika izdarīti 30 metieni un abiem vārtsargiem darba netrūka. Skaidrs, ka pirmie vārti būs īpaši svarīgi.

20' Noslēgusies pirmā trešdaļa. Tās ievadā nopietns pārsvars piederēja laukuma saimniekiem, taču turpinājumā Rīgas "Dinamo" izdevās pārņemt iniciatīvu un izveidot bīstamus momentus. Tiesa, pēdējās minūtēs Omskas "Avangard" atkal izdarīja spiedienu.

17' Pašaizliedzīgi aizsardzībā darbojas Miķelis Rēdlihs, kurš metas bloķēt metienu, un ripa viņam trāpa pa galvu. Uzbrucējs paliek guļot uz ledus, bet laukumu viņš pamet medicīniskā personāla pavadībā un dodas taisnā ceļā uz ģērbtuvēm. Izskatās, ka Rēdliham spēle ir beigusies, turklāt ir bažas, ka savainojums varētu būt nopietns.

10' Vairākas teicamas iespējas Rīgas "Dinamo", tomēr klibo momentu realizācija. Uzbrukuma smailē nonāk Denijs Kristo, kura metiens tiek bloķēts, bet pie atlēkušās ripas tiek Tīdžejs Galjardi. Viņam šaurs leņķis, taču tukši vārti, bet neizdodas trāpīt pa ripu. Minūti vēlāk Miķelis Rēdlihs izcilā stilā tiek garām aizsargam un nonāk vienatnē pret vārtsargu, taču netrāpa.

7' Mazākums izturēts. Daudz no distances met zviedru aizsargs Ēriks Gustafsons, tāpat mājiniekiem vairākas iespējas mest tuvajā stūrī, bet Džastins Pīterss tam ir gatavs. Pēcāk uzbrukumā dodas Tīdžeja Galjardi un Oskara Batņas virknējumi, kuri izmando dažādus stilus – viena maiņa kombinē, otra met un laužas vārtu priekšas virzienā.

3' Cīņas ievadā divas lieliskas iespējas rodas Omskas "Avangard". Vārtu priekšā tiek aizmirsts Semjons Košeļevs, ar kura metienu galā tiek Džastins Pīterss. Pirmais pie atlēkušās ripas ir Iļja Mihejevs, bet rīdziniekus vēlreiz glābj vārtsargs. Tagad nāksies pasvīst mazākumā, jo aiz pretinieku vārtiem noteikumus pārkāpj Lūkass Lesio.

1' Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā uzvar laukuma saimnieki. Pagājušajā sezonā Omskas "Avangard" savāca 109 punktus, kas bija par 51 vairāk nekā rīdziniekiem. Tomēr Gagarina kausa izcīņā pretinieku komanda piedzīvoja zaudējumu jau otrajā kārtā.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Džastins Pīterss (Jānis Kalniņš); Nerijus Ališausks – Karls Stolerijs, Guntis Galviņš – Krišjānis Rēdlihs, Uvis Balinskis – Aleksandrs Jerofejevs, Kristaps Zīle; Koltons Gilīss – Brendons Makmilans – Gints Meija, Miks Indrašis – Tīdžejs Galjardi – Denijs Kristo, Lūkass Lesio – Māris Bičevskis – Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs – Oskars Batņa – Ņikita Jevpalovs, Emīls Ģēģeris.


, 2017-08-22 15:46, pirms 7 gadiem
Tiesraide seit - HokejaTV - Hokeja Tiesraides
, 2017-08-22 15:48, pirms 7 gadiem
Mēs visi korķējam vaļā aldarīšus priecīgās uzvaras priekšnojautu trīsās !
, 2017-08-22 15:49, pirms 7 gadiem
Pie Avangard skaļākajiem papildinājumiem ne vārda netika pieminēts par bijušo CSKA uzbrucēju Kugriševu, kas varētu būt vērtīgs papildinājums Avangard.
, 2017-08-22 15:50, pirms 7 gadiem
Šeit labāk, labākas kvalitātes - pēc gaumes!
Хоккей / прямые онлайн видео трансляции / LiveTV

Bet, nu, Tikai Rīga, Tikai Dinamo. Galvenais, lai laba aizsardzība un spēcīgs uzbrukums!
, 2017-08-22 15:51, pirms 7 gadiem
Sastāva interesantas izmaiņas, kāpēc nav Lessio-McMillan-Miķelis? Interesants lēmums
, 2017-08-22 15:52, pirms 7 gadiem
Troļļu sezonu varam pasludināt par atklātu.
, 2017-08-22 15:53, pirms 7 gadiem
vsb var kaut kur latviešu val redzēt?
, 2017-08-22 15:54, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Pie Avangard skaļākajiem papildinājumiem ne vārda netika pieminēts par bijušo CSKA uzbrucēju Kugriševu, kas varētu būt vērtīgs papildinājums Avangard.
Nav viņš viens no labākajiem, Everbergs, Petersons, Sundstrom, noteikti daudz labāki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-08-22 15:55, pirms 7 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Nav viņš viens no labākajiem, Everbergs, Petersons, Sundstrom, noteikti daudz labāki
Vai es teicu, ka labākais?? Es domāju, ka būs starp rezultatīvākajiem, bet, protams, varu arī kļūdīties

P.S. Kā izmērīji, ka daudz labāki?
, 2017-08-22 15:55, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: Pelaviem cietu draati!!!

300eur uz AvanGvardi, ezz money

IESAKU
Pamatlaikā?
, 2017-08-22 15:55, pirms 7 gadiem
Maiņas nedaudz pārsteidz. 3 maiņā divi ātrie uzbrucēji plus progresējošais cīnītājs Bičevskis. Māris pēdējā laikā negaidīti pārsteidz ar labu cīņu pie bortiem. Viņš bieži uzvar pie bortiemnevis ar spēku bet ar viltību. Gribētos teikt ka ar pieredzi un gudrību cīnās pie bortiem, bet tā pieredze nav tik liela vēl uzkrāta. Katrā ziņā interesantas maiņas.
4 maiņā viens labs cīnītājs -Skvorcovs plus nezināmais Batņa plus tomēr vairāk cita stila (nevis 4 maiņas) spēlētājs Jevpalovs.
Šosezon vairāk vārtus gaidu ne tikai no pirmo 2-3 maiņu uzbrucējiem bet arī no 4 maiņas un aizsargiem. Nevar 4 maiņas hokejisti sezonā gūt tikai 0-2 vārtus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-08-22 15:57, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: jaa!!! 1,42

IESAKU tev arii!!!
Es dzīvajā laikam metīšu atkal - man tur labāk veicas Bet nu 300 ēriki ir nopietna summa ...
, 2017-08-22 15:58, pirms 7 gadiem
tanekosev rakstīja: Tiesraide seit - http://www.hokejatv.com/index/stream_1/0-79
Lai skatītos tur ir jāmaksā 10€? Labāk paskatīšos livetv.ru ja būss vai batmanstream
, 2017-08-22 15:58, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: eedu pelmeni ar krejumu
Mazulīšus?
, 2017-08-22 15:58, pirms 7 gadiem
var kaut kur dabūt LV valodā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-08-22 15:59, pirms 7 gadiem
cilveksmebele rakstīja: var kaut kur dabūt LV valodā?
Latvijas čempis vēl nav sācies.
, 2017-08-22 15:59, pirms 7 gadiem
Iedod kāds linku uz tiešraidi!
, 2017-08-22 15:59, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Vai es teicu, ka labākais?? Es domāju, ka būs starp rezultatīvākajiem, bet, protams, varu arī kļūdīties

P.S. Kā izmērīji, ka daudz labāki?
Nu pēc statiem jau lielākoties, domāju būs labs papildinājums
, 2017-08-22 15:59, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: tiesi taa, labakie prieks varishanas
Piekrītu.
, 2017-08-22 15:59, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: tiesi taa, labakie prieks varishanas
Es pelemenjus eedu tik eljljaa vaariitus ...
, 2017-08-22 16:00, pirms 7 gadiem
Labie komentētāji Prāmnieks(LAT) un Vuguļš(HVZ).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-08-22 16:01, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: Pelaviem cietu draati!!!

300eur uz AvanGvardi, ezz money

IESAKU
Akd ko mums tagad darīt... Neaplauzies
, 2017-08-22 16:02, pirms 7 gadiem
KRIEVIJAS himna - kepkām slieties augšā un dziedāt līdzi, maršs !
, 2017-08-22 16:03, pirms 7 gadiem
lai veiksme stāv klāt šosezon mūsējiem!
, 2017-08-22 16:03, pirms 7 gadiem
HMB-BIROJSSS!!! rakstīja: idioot, tos sauc par ceptiem
Nee, cepti ir savaadaak , uz pannas - es tieshi katlinjaa fritēju, pilnībā eļļā vāru !
, 2017-08-22 16:04, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Latvijas čempis vēl nav sācies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-08-22 16:05, pirms 7 gadiem
Iedod kādu labas kvalitātes linku, savādāk pilns ar nekalitatīviem kolhoza linkiem
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.