Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Ozoliņš: "Sākumā gribējām pareizi izdarīt visu, tāpēc sanāca nedaudz stīvi"

Ozoliņš: "Sākumā gribējām pareizi izdarīt visu, tāpēc sanāca nedaudz stīvi"
Sandis Ozoliņš savā pirmajā KHL preses konferencē galvenā trenera amatā
Foto: Hawk.ru

Pēc KHL sezonas atklāšanas mača, kurā Rīgas „Dinamo” ar 1:3 zaudēja Omskas „Avangard”, debiju piedzīvojušais galvenais treneris Sandis Ozoliņš atzina, ka komanda sākumā centusies spēlēt pārāk pareizi, kas neļāvis atbrīcoties. Savukārt „Avangard” treneris Andrejs Skabelka pēcspēles preses konferencē slavēja Rīgas vārtsarga sniegumu.

„Pirmajā periodā spēlējām ar pārāk lielu atbildības nastu,” savā pirmajā KHL pēcspēles preses konferencē galvenā trenera statusā sacīja Sandis Ozoliņš. „Gribējām visu izdarīt pareizi, tāpēc sanāca visu darīt nedaudz stīvi. Otrajā periodā nospēlējām tā, kā vēlējāmies, izvirzījāmies vadībā, taču trešajā periodā trīs ielaistie vārti divu minūšu intervālā neļāva mums pašās beigās cīnīties par uzvaru.”

Ozoliņam tika vaicāts, kā viņš skaidrotu šo trīs vārtu zaudējumu tik īsā laika sprīdī. „Mums bija trīs noraidījumi,” paskaidroja Ozoliņš. „Zinājām, ka „Avangard” spēlēs agresīvi, nepratām precīzi nospēlēt šajās divās minūtēs.”

Savukārt „Avangard” galvenais treneris Andrejs Skabelka pauda atzinību par abu komandu parādīto sniegumu: „Man likās, ka bija labs hokejs. Pretinieks bija ātrs un nepiekāpīgs. Komandā ir spēcīgi leģionāri, spēcīgi vietējie spēlētāji. Mēs nopietni gatavojāmies sezonas sākumam, tas bija pirmais mačs.”

Skabelkas komanda tikai trešajā periodā guva savus pirmos vārtus, bet viņš noliedza, ka tas būtu veiksmes trūkuma dēļ. „Ko vispār nozīmē tāds vārds „paveikties”? Pretinieku vārtos stāvēja meistars, tas ir viņa nopelns, ka mums neizdevās iemest. Vārtsarga meistarība bija augstāka.”

„Pirmā trešdaļa neizdevās tāda, kā vēlējāmies,” pēc mača sacīja Skabelkas uzslavētais Džastins Pīterss, kurš citēts "Dinamo" mājaslapā. „Viņi kontrolēja ripu, veidoja bīstamus momentus. Brīžiem viņi vētraini uzbrukuma, bet mēs spējām atsisties. Pārtraukumā sakārtojām domas un tas bija arī redzams laukumā. Kontrolējām ripu daudz vairāk. Nereti iespiedām viņus aizsardzības zonā un guvām arī vārtus. Trešajā trešdaļā slikti nospēlējām divas minūtes, kad zaudējām vārtus. Nebijām pietiekami koncentrējušies. Protams, patīkamāk būtu sākt sezonu ar punktiem.”

Pīterss pilnu spēli neaizvadīja, jo ekipējuma problēmu dēļ veselas divas reizes uz brīdi bija spiests nomainīties pret Jāni Kalniņu. „Jā, tā bieži negadās,” paskaidroja Pīterss. „Pirmajā reizē man bija salūzis kājsargs, bet otrajā reizē, kad mani nomainīja Jānis, bija neliela problēma ar slidu. Jānis ir malacis. Jau pirmajā brīdī uz viņa vārtiem bija ļoti bīstams metiens. Jānis mūs turēja spēlē.”

„Omskā jutāmies labi. Visi apstākļi ir lieliski, kā arī komandā valda lieliska atmosfēra. Žēl, ka šodien neizdevās tikt pie punktiem. Centīsimies nākamajā mačā,” apņēmību pauda Pīterss.

Izmantotie resursi:
ХК "Авангард" | Новости | "Авангард"...
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...


, 2017-08-22 20:39, pirms 7 gadiem
Sāka jau labi bet tālāk klasika.
, 2017-08-22 20:56, pirms 7 gadiem
Daiļā Žaklīna skatījās spēli un teica, ka beigās nekā stīva nebija, viss bija mīksts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: chemist_dk
, 2017-08-22 22:26, pirms 7 gadiem
chemist_dk rakstīja: interesanti pēc cik DR spēlēm Ozo uzsēdīsies uz korķa? es dotu kādas 10
Tu jau laikam visu laiku sēdi uz korķa un tikai palaikam skrien izvemties!
, 2017-08-23 00:19, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Daiļā Žaklīna skatījās spēli un teica, ka beigās nekā stīva nebija, viss bija mīksts.
Labs ! Nu Tev tie pamatskolnieka joki super !

Tu joprojām pa fričiem ?
, 2017-08-23 07:04, pirms 7 gadiem
Tautas dievinātajā Rižskij Ģināmo klubā vispār kaut kas nenotiek stīvi un neveikli?
, 2017-08-23 08:27, pirms 7 gadiem
bēdz nu Sandīt -dēliņ...kur tu ieberzies...
, 2017-08-23 15:35, pirms 7 gadiem
sportacentrs sen jau jaklape ciet tikai troļļi komentaros...
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.