Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Miķelis Rēdlihs lauzta žokļa dēļ "Dinamo" izbraukumu neturpinās

Miķelis Rēdlihs lauzta žokļa dēļ "Dinamo" izbraukumu neturpinās
Miķelis Rēdlihs atstāj laukumu pēc ripas trāpījuma pa seju
Foto: KHL

KHL komanda Rīgas „Dinamo” apstiprinājusi Miķeļa Rēdliha traumas nopietnību, pavēstot, ka viņam ir lauzts žoklis. Latviešu uzbrucējs attiecīgi nevarēs turpināt dalību Rīgas komandas izbraukuma sērijā, izlaidīs vismaz trīs nākamās spēlēs un atgriezīsies Rīgā.

Kontinentālās hokeja līgas jaunās sezonas pirmā spēle ļoti neveiksmīga izvērsās vienam no komandas līderiem, Latvijas izlases uzbrucējam Miķelim Rēdliham. Pirmās trešdaļas izskaņā viņš centās bloķēt pretinieka metienu, ko arī paveica, taču ripa trāpīja viņam pa seju.

Latviešu hokejists pēc saņemtā trieciena pa vaigu palika uz ledus, bet pēc tam laukumu atstāja tikai ar medicīniskā personāla palīdzību. Spēlē viņš vairs neatgriezās.

Un arī nākamajās spēlēs Rēdlihs nepiedalīsies, apstiprinājusi „Dinamo”. Pirmajās medicīniskajās pārbaudēs konstatēts, ka Rēdliham pēc ripas trāpījuma pa seju ir lauzts žoklis. Ar šo smago traumu Rēdlihs atgriezīsies Rīgā, atstājot pārējo komandu, kurai vēl paredzētas trīs izbraukuma spēles pēc kārtas. Precīzāka informācija par Rēdliha aptuveno atgriešanos ierindā pagaidām nav pieejama.

33 gadus vecais Rēdlihs šodien uzsāka savu astoto sezonu Rīgas „Dinamo” rindās. Aizvadītajā gadā viņš 50 mačos komandai palīdzēja ar 16 punktiem (9+7), bet kopumā 466 KHL spēlēs ir guvis 222 punktus. Šosezon Rēdlihs plāno sasniegt 100 gūto vārtu jubileju KHL mačos – pagaidām viņam 97 precīzi trāpījumi.

„Dinamo” tagad priekšā mačs pēc divām dienām pret „Sibir”, 26. augustā tikšanās ar „Barys”, bet 28. augustā – pret „Yugra”. Ar to tiks noslēgta sezonas pirmā izbraukuma sērija, un 31. augustā tiks aizvadīta sezonas pirmā spēle Rīgā, tiekoties ar „Spartak”.

Video ar Rēdliha pašaizliedzīgo mešanos ripas ceļā un neveiksmīgo noslēgumu

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...
TVPlay video portāls


Slēpts komentārs: Antons Upesdeglis
, 2017-08-22 19:13, pirms 7 gadiem
Veseļojies!
, 2017-08-22 19:14, pirms 7 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Varēs pievērsties kam jēdzīgākam, piemēram, deputāta pienākumiem.
Ты дурак?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-08-22 19:29, pirms 7 gadiem
Žēl Miķeli! Ceru ka nākošsezon vairs neturpinās spēlēt čekas klubā!!!😥
, 2017-08-22 19:30, pirms 7 gadiem
Jāveseļojas! Miķelis īsts vīrs!
Slēpts komentārs: mass143@inbox.lv
, 2017-08-22 19:49, pirms 7 gadiem
Turies Miķeli, novēlu drīzu atveseļošanos!!!
, 2017-08-22 19:53, pirms 7 gadiem
buus labi. pie taas situaacijas vareeja buut arii kas ljaunaaks.bet,nu turaas.iists viirs.
, 2017-08-22 19:55, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Jāveseļojas! Miķelis īsts vīrs!
Tiešām īsts vīrs, atšķirībā no tevīm, kurš noslēpies aiz monitora ģērē ādiņu.
, 2017-08-22 20:03, pirms 7 gadiem
jebaķ kas pa šķīlienu,,,, skats pēc tam bija briesmīgs... turies vecīt....
Slēpts komentārs: sportists-amatieris
, 2017-08-22 20:16, pirms 7 gadiem
Hoķi spēlē īsti veči, kas nebaidās zem ripām gulties! Veselību Miķelim!
, 2017-08-22 22:26, pirms 7 gadiem
Miķelis nekad nav bijis mīzējs un vienmēr kritis un cēlies par savu komandu ,vai tā būtu valsts izlase ,vai klubs ,kurā viņš spēlē! Tādēļ jānovēl drīzāku atveseļošanos un ātrāku atgriešanos ierindā ,jo bez Miķeļa ,tā jau pabālajai Dinamo, vieglas dienas nebūs!
, 2017-08-22 22:41, pirms 7 gadiem
Kreipāns komentējot savā laikā teica, ka civilizētā pasaulē, ja pastāv iespēja trāpīt pa galvu, uzbrucējs nemet pa vārtiem...
, 2017-08-22 23:37, pirms 7 gadiem
Tad jau, kā sacīt jāsaka, nav jēgas vispār mest no distances, jo tāda iespējas pastāv patstāvīgi Kaut ko jūs tur ar Anatoliju par daudz esat sagudrējušies.
, 2017-08-23 02:33, pirms 7 gadiem
Tā ir, kolhozs salauž pat pašus stiprākos. Dārziņš sabeigts, tagad Miķelis. Lai veseļojas, un cerams vēl ieraudzīsim spēlējot Čehija vai Somijā.
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.