Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ševčenko: "KHL nopietni jāpadomā, vai "Dinamo" nav jāizlaiž sezona"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ševčenko: "KHL nopietni jāpadomā, vai "Dinamo" nav jāizlaiž sezona"
Juris Savickis. Foto: dinamoriga.lv

Krievijas medija apskatnieks Aleksejs Ševčenko turpina izvērtēt Rīgas "Dinamo", kas patlaban ir vienīgais KHL klubs bez galvenā trenera un starpsezonā nav paziņojis par līguma parakstīšanu vismaz ar kādu spēlētāju, jo nav skaidrības ar jaunās sezonas budžetu.

Publiskajā telpā parādījušies vairāku kandidātu uzvārdi, tomēr "Rīgas "Dinamo" nekādi nevar iecelt galveno treneri," norāda apskatnieks. "Tagad noskaidrojas, ka galvenais kandidāts (bet varbūt tā nav) ir Valērijs Kuļibaba, kurš strādājis vietējā čempionātā. Nebrīnieties, ja nākamais kandidāts būšu es!"

"Kādi avoti apgalvo, ka no Pētera Skudras kandidatūras atteikušies, jo viņam vajadzīgas daudzas spēlētāju pārejas. Bet tas ir smieklīgi. Ja viņš bija ar mieru strādāt klubā, tad lieliski saprata, ka ar komandas budžetu būtu labi savākt tādus, kuri māk stāvēt uz slidām. Kādi tur vēl transfēri? Bet "Dinamo" pasteidzās atrast iemeslu, kāpēc šis speciālists kļuva nevajadzīgs. Tā jau par katru var kaut ko izdomāt. Boriss Mironovs guva panākumus MHL līmeni, bet te ir KHL. Vjačeslavs Kozlovs ilgi dzīvoja ASV, bet te ir Eiropa. Žerārs Galāns nerunā latviski, bet Latvijā tā ir valsts valoda," prāto KHL hokeja eksperts.

"Kāda jēga runāt par kandidātiem uz galvenā trenera amatu, ja nav zināms budžeta apmērs? Bet sponsori no Krievijas vienkārši klusē nākotnes sakarā," saka Aleksejs Ševčenko. "Ja Rīgas klubam tomēr atradīs naudu, tad mēs redzēsim diezgan vāju komandu, kurai pat nosacītā Kontinentālajā kausā nebūtu cerības uz panākumiem. Nav saprotams, kāpēc KHL vajadzīgs tāds apkaunojums. Acīmredzami, ka budžeta nepietiks pat algu grīdas sasniegšanai. KHL nopietni jāpadomā, vai rīdziniekiem nevajadzētu izlaist šo turnīru. Kāpēc mums klubs, kas nebūtu favorīts pat Latvijas čempionātā?''

Izmantotie resursi:
Sport-Express / sport-express.ru

 +16 [+] [-]

, 2020-06-22 19:13, pirms 4 gadiem
Kāpēc mums klubs, kas nebūtu favorīts pat Latvijas čempionātā?


Šis tik turpina piesmiet Savicka Skanstes ielas projektu un "skaidrību tuvākajās dienās". Bet priecē, ka Ševčenko zina kaut ko par Latvijas čempionātu!

  +4 [+] [-]

, 2020-06-22 19:22, pirms 4 gadiem
nauda būs un ģinama riga būs.
viss notiek. iegūtas tiesības uz Troteru, Koļcovs pa pliko spēlēs, Kuļibaba trenēs un Paste menedžēs klubu savickija vadībā!

  +2 [+] [-]

, 2020-06-22 20:17, pirms 4 gadiem
Lai cik tas Sevcenko mani nebesītu, bet taisnība viņam ir....un ņakamā sezona KHL ir zem lielas jautājuma zīmes.... Paste var mēģināt vest ko var no vecajiem kadriem, bet jaunie un ātrie nav viņa ziņā...vienīgā cerība šosezon-savākt tos, kurus citi nav panēmuši, lai atkal maltos pa apakšu...

  -3 [+] [-]

, 2020-06-22 20:51, pirms 4 gadiem
Vai tiešām SC autoriem vienīgā nodarbošanās saistībā ar Dinamo ir kāda krieva rakstu pārpublicēšana?! Ja vēl tur kas jēdzīgs būtu, bet ir tikai dumjas spekulācijas. Sadziedājušies...

  +1 [+] [-]

, 2020-06-22 21:47, pirms 4 gadiem
Gan jau šādam politiskam projektam, kāda kapeika krieviem atradīsies.

     [+] [-]

, 2020-06-23 09:24, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: nauda būs un ģinama riga būs.
viss notiek. iegūtas tiesības uz Troteru, Koļcovs pa pliko spēlēs, Kuļibaba trenēs un Paste menedžēs klubu savickija vadībā!
Runā, ka Guņa pierunāšot arī Kerču un Semerjaku atgriezties, lai varētu izveidot pilnvērtīgu pirmo maiņu !

     [+] [-]

, 2020-06-23 12:51, pirms 4 gadiem
Savickis ar Gunču varētu varbūt palūgt naudu Daugavas Vanagiem? ...😎

     [+] [-]

, 2020-06-23 12:58, pirms 4 gadiem
Sprukts arī būtu vēl derīgs ...