Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Rīgas "Dinamo" vasarā trenēsies Liepājā un startēs divos turnīros

Rīgas "Dinamo" vasarā trenēsies Liepājā un startēs divos turnīros
Ģirts Ankipāns un Rīgas "Dinamo"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo", gatavojoties nākamajai sezonai, aizvadīs deviņas pārbaudes spēles.

Vasarā Rīgas "Dinamo" piedalīsies divos pārbaudes turnīros - Krievijas pilsētā Ņižņijnovgorodā un tradicionālajā "Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņā" "Arēnā Rīga". 2018./19. gada KHL sezona sāksies 1. septembrī, bet Rīgas "Dinamo" komanda gatavošanos jaunajai sezonai sāks jūlijā, vispirms veicot medicīniskās pārbaudes, kā arī trenējoties Piņķos, savukārt pēc tam aizvadīs treniņnometni Liepājas Olimpiskajā centrā. Tās ir izmaiņas salīdzinājumā ar iepriekšējām vasarām, kad Latvijas komandas treniņnometne risinājās Valmierā.

No 5. līdz 11. augustam rīdzinieki piedalīsies hokeja turnīrā Ņižņijnovgorodā ar nosaukumu “Gubernatora kauss 2018”, kurā bez mūsu hokejistiem spēlēs arī mājinieki Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kā arī Maskavas "Dynamo" ar bijušo vienības spēlētāju Miku Indraši ierindā, Jekaterinburgas "Avtomobilist", Maskavas "Spartak" un Minskas "Dynamo". Visas komandas aizvadīs viena apļa turnīru, kopā katra nospēlējot 5 mačus.

Savukārt no 21. līdz 26. augustam "Arēnā Rīga" norisināsies tradicionālais starptautiskais hokeja turnīrs “Latvijas Dzelzceļa kauss 2018". Turnīrā šogad piedalīsies piecas komandas Rīgas "Dinamo", Jaroslavļas "Lokomotiv", Kazaņas "Ak Bars", Minskas "Dynamo" un pirmo reizi arī Šveices spēcīgākās līgas NLA komanda "Davos". Visas komandas aizvadīs viena apļa turnīru, kopā katra aizvadot četras spēles.

Rīgas un Davosas komandām izveidojušās draudzīgas saiknes, jo Rīgas "Dinamo" uz Davosu bija devusies gan pērnā gada mijā uz Špenglera kausa izcīņu, gan arī tur piedalījās pārbaudes turnīrā Phjončhanas olimpisko spēļu laikā.

Nākamā Rīgas "Dinamo" komandai būs jau 11. sezona. Vienība jau piesaistījusi kanādiešu uzbrucēju Kevinu Klārku un šajā pašā pozīcijā spēlējošo zviedru Līnusu Videlu, kā arī aizsargu Dmitriju Šuļeņinu un itāliešu izcelsmes kanādiešu aizsargu Metjū Majoni.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...


, 2018-05-22 17:11, pirms 6 gadiem
tas čals kam 2 sezonas maksā algu par nespēlēšanu ir prom? Bij tāds paliela auguma baļķis, neatceros kā sauca.
, 2018-05-22 17:14, pirms 6 gadiem
Giliiss domāji Bans?
, 2018-05-22 17:14, pirms 6 gadiem
Ja tas tad jā aktīvs līgums nav ar viņu noslēgts.
, 2018-05-22 17:15, pirms 6 gadiem
Laba ideja uzaicināt Davos, varetu arī kādus somus vai zviedrus uzaicināt..
, 2018-05-22 17:22, pirms 6 gadiem
Hokejs Latvijas faniem nekad nebeidzās. Beidzās DR sezona sākās izlase, beidzās izlase sākās DR. Vēl 2 mēneši un jau DR sāk gatavoties. Tagad gaidām ziņas par sastāvu. Brāļi Bukarti? Sotnieks? Ābols jaunākais? Ābols vecākais ??? un citi.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
, 2018-05-22 17:28, pirms 6 gadiem
jā fuņa, Ābols vecākais toč būs sastāvā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-22 17:43, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: tas čals kam 2 sezonas maksā algu par nespēlēšanu ir prom? Bij tāds paliela auguma baļķis, neatceros kā sauca.
Tas čalis īstenībā bija pat diezgan jēdzīgs un ar pareizo attieksmi, tikai nabags dikti traumēts izrādījās. Tīri cilvēcīgi žēl viņu.
, 2018-05-22 17:57, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Hokejs Latvijas faniem nekad nebeidzās. Beidzās DR sezona sākās izlase, beidzās izlase sākās DR. Vēl 2 mēneši un jau DR sāk gatavoties. Tagad gaidām ziņas par sastāvu. Brāļi Bukarti? Sotnieks? Ābols jaunākais? Ābols vecākais ??? un citi.
No jaunākā Ābola novāciet savus līkos pirkstus- tas čalis ir ļoti perspektīvs. Viņa tēvs to arī saprot, tāpēc tur puiku pa gabalu no krievu hokeja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-22 18:14, pirms 6 gadiem
artems_bruuveris_103200933901113 rakstīja: aabols vecakais taads diezgan suurs vecis, nav gan dzimis Chelabinskaa BET no hokeja ari kko saprot!!! gan jau jaunakajam ieskaidros ka tie alusvederi Arenaa un mazas pie tribinem nav hokeja griesti
Nu ja, pats gan par treneri piestrādājis, bet kur gan citur viņš par saviem pakalpojumiem dabūtu tādu naudu. Bet kamēr dēls perspektīvs, tikmēr ni, ni. Tas tāpat kā ogļracis laiž savu dēlu augstskolā, lai tam nenāktos staigāt tēva ceļus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-22 18:29, pirms 6 gadiem
artems_bruuveris_103200933901113 rakstīja: Bocmanis priecigs, vina milakais klubs bus Lepajaa
Izskatās, ka jau aizskrēja uz krogu atzīmēt tīkamos jaunumus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-22 21:08, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: jā fuņa, Ābols vecākais toč būs sastāvā
Pat šeit tev patīk tēlot muļķīti. Turpini tādā pašā garā. Visi kas gribēja saprata.
, 2018-05-22 21:10, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jā, Fuņka, varēsi beidzot ķerties pie tiešiem pienākumiem, kā jau Savicka krancim pienākas.
Apgaismo, kuri ir mani tiešie pienākumi. Nekādas instrukcija snesaņemu. Man jau šķiet ka mani darba devēji ir Banss un tu. Vienīgie kuri cenšas skaidrot kas man ir jādara.
, 2018-05-22 21:11, pirms 6 gadiem
artems_bruuveris_103200933901113 rakstīja: Ja funis ir krancis, tu esi kuce
Kuce ir gudrāka. Nevajag Namejam tādas uzslavas.
, 2018-05-22 21:40, pirms 6 gadiem
Gan jau, ka Ro. Bukarts būs atpakaļ, vismaz tāds iespaids radās pēc Sporta studijas intervijas. Cerot, ka pēc izlases snieguma cilvēki atkal sāks atbalstīt Dinamo utt. Diez vai tik vēlīga attieksme pret DR ir tāpat vien, atceroties, kā beidzās viņu attiecības.
, 2018-05-22 21:52, pirms 6 gadiem
SakuKoivu rakstīja: No jaunākā Ābola novāciet savus līkos pirkstus- tas čalis ir ļoti perspektīvs. Viņa tēvs to arī saprot, tāpēc tur puiku pa gabalu no krievu hokeja.
Perspektīvs puisis, tātad DR lielas iespējas progresēt. Ceru ka spēlēs pie mums.
, 2018-05-22 22:13, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: tas čals kam 2 sezonas maksā algu par nespēlēšanu ir prom? Bij tāds paliela auguma baļķis, neatceros kā sauca.
Gilliss ir diezgan spēcīgs čekeris, var arī bietē kādam iedot ja vajag , arī vienīgais kurš atradās stabili priekšā vārtsargiem un nosedza redzamību, varbūt viņš nebija tik rezultatīvs kā Indrašis vai Dārziņš, bet savu darbu viņš darija godam Tikai traumas dēļ tika nočekarēta sezona. Bet ceru ka viņam būs līgums ar Dinamo, jebkurā gadijumā par pavlopu labāks
, 2018-05-23 09:49, pirms 6 gadiem
Zep4ix rakstīja: Gilliss ir diezgan spēcīgs čekeris, var arī bietē kādam iedot ja vajag , arī vienīgais kurš atradās stabili priekšā vārtsargiem un nosedza redzamību, varbūt viņš nebija tik rezultatīvs kā Indrašis vai Dārziņš, bet savu darbu viņš darija godam Tikai traumas dēļ tika nočekarēta sezona. Bet ceru ka viņam būs līgums ar Dinamo, jebkurā gadijumā par pavlopu labāks
un tā viņš atpūtās vismaz 1,5 sezonas garumā, lai iet uz Tavu klubu, ja tāds ir..
, 2018-05-23 16:05, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Perspektīvs puisis, tātad DR lielas iespējas progresēt. Ceru ka spēlēs pie mums.
Kā pieredze liecina, DR nevienam nav iespējas progresēt. Tikai regresēt. Nezinu kāpēc tā, varbūt nobūris kāds. Jurčiks piemēram
, 2018-05-23 16:59, pirms 6 gadiem
Ivars starā, beidzot varēs klātienē vērot savu mīļāko klubo!
, 2018-05-23 20:29, pirms 6 gadiem
Nevajag aiztikt tos kas spēē ārzemēs,vajag ņemt' kadrus no LV ČĒMPJA un MHL.Lai čaļi velkas klāt Ģinams vīriem.Gagarinu lai krievi paši izspēlē,mums tajā laikā jāgatovajas PČ.jĀIZIET nometne pie Boba jāuzspēllē pret Eiropas blicēm pārbaudes mači,vienam otram jāapārstē savainojumii.Nav mums vajadzīgi pavasarī nomocīti spēllētāji.
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.