Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ankipāns: "Atdevām visu, ko varējām, lai iekļūtu Gagarina kausā"

Ankipāns: "Atdevām visu, ko varējām, lai iekļūtu Gagarina kausā"
Ģirts Ankipāns. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv

LETA. Rīgas "Dinamo" hokejisti piektdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta noslēdzošajā mačā demonstrēja labu spēli, pauda rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar rezultātu 0:3 (0:0, 0:2, 0:1) zaudēja turnīra līderei Maskavas CSKA, piekto gadu pēc kārtas neiekļūstot Gagarina kausā.

"Paldies līdzjutējiem par neviltoto atbalstu visas sezonas gaitā, un paldies komandai par lielisko spēli. Spēlējām pret stipru komandu, esmu apmierināts ar spēli un pašatdevi, kādu rādīja mani hokejisti. Vienīgā atšķirība ir tā, ka neguvām vārtus, jo pretinieku vārtsargs Iļja Sorokins parādīja labu spēli. Šodien nav tā labākā noskaņojuma, bet vēlreiz pateicos komandai par rezultātu," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Tāpat viņš attiecās komentēt, ka rīdziniekiem izslēgšanas turnīrā būtu liegusi iekļūt citu komandu negodprātīga spēle pret "Dinamo" konkurentiem, par ko baumoja krievu mediji. "Varu atbildēt tikai par savu komandu un saviem spēlētājiem. Es pat neanalizēju tādu situāciju. Atdevām visu, ko varējām, lai iekļūtu izslēgšanas turnīrā," atzīmēja Ankipāns.

Lai iekļūtu Gagarina kausa izcīņā, rīdziniekiem šodien obligāti bija jāizcīna uzvara, turklāt jācer, ka zaudējumu jau pamatlaikā piedzīvos Maskavas apgabala "Vitjaz" vai "Soči". Rīdzinieki ar 62 punktiem 62 spēlēs regulāro čempionātu noslēdza Rietumu konferences devītajā vietā, kamēr CSKA ar 106 punktiem 62 cīņās bija labākā komanda pamatturnīrā.

Izmantotie resursi:
LETA


Slēpts komentārs: pernambucano
, 2019-02-22 23:36, pirms 5 gadiem
Ja nenoturēs šīs sezonas leģus un svētais Juris turpinās ar vismazāko budžetu līgā, tad nākamsszon mūs nesagaida nekas labs.. paldies Videlam, Miķelim, Laurim, Maijonem un Bilyalovam, ka bijām tuvu PO.. kamēr tādi vīri kā Daugava, Miks, Karsums, Kulda utt nespēlēs pašmāju klubā par novērtētu atalgojumu, tikmēr būsim tur, kur esam..
, 2019-02-22 23:46, pirms 5 gadiem
Mēs sakām parasti paldies rezultatīvākajiem un bieži aizmirstam melnā darba darītājus. Mums ir 6 labākais mazākums visā līgā. Par to arī jāsaka paldies Pavlovam , Meijam un citiem. Aizsardzība kopumā bija laba.
, 2019-02-23 00:05, pirms 5 gadiem
Nomainiet lūdzu Ankipānu ar izcilo, pieredzes bagāto brigādi. Komandā jāatstāj viena latviešu maiņa, ja grib rezultātu. Lai konkurētspējīgie bāleliņi labāk nemocās un atrāda sevi Čehijā vai Vācijā. Gudļeviskis ir sevi izsmēlis kā vārstargs arī šajā līmenī. Beidziet vienmēr glābt savējiem pakaļas un maksāt par nepilnīgu, paviršu darbu. Vai nākošgad mēs atkal redzēsim NHL topošās izcilības ar Dzierkalu priekšgalā, kurš nespēj izkonkurēt pat tādus spēlētājus kā Meiju, vai Džeriņu. Šajā līga latvieši lielākoties nav spējīgi konkurēt ar, kā treneris Ābols teica:'' Pragmatisko krievu hokeju''. Līga ir ļoti spēcīga un tajā ir iespējams sevi parādīt, pat uz NHL fona (Panarins, Toivonens, Tarasenko, Zaitsevs u.c). Uzvarētie mači šajā sezonā bija pateicoties diviem leģionāriem un krievu vārtu vīram. Darziņam ir jāsaprot, ka viņš vairs nevelk, neskatoties uz 40+ punktiem ko ieguva. Viņa spēle ir ļoti plezīra un ilgi tas neies cauri. Spēlē viņs tikai uz atsevišķiem momentiem, ko var teikt par daudziem latviešu spēlētājiem. Visbēdīgāk šajā komandā šogad izskatījās: Sotnieks, Gudļevskis, Rēdlihs, Gillies, Bērziņs, Ģēģeris, Zanetti, Shulenin, Lipsbergs, Mytinnen , Pavlovs un Meija. Laikam spēlētēji ir izvēlēti pēc principa, no sūdīgākajiem labākie. Vai tiešām šie spēlētāji nav aizvietojami ar labākiem? Ļoti žēl, ka šī komanda ar vairāku gadu pieredzi turpina darīt ierasto, bez rezultātiem. Hokejs latviešu izpildījumā ir neskatāms, paviršs, uz bortiem tendēts. Skatoties KHL komandas, visi ir spējīgi ieiet caur viduszonu, tomēr latviešiem tas vienmēr ir sagādājis problēmas. Atbildīgos mirkļos latvieši norok spēli, Sotnieka vajadzīga piespēle, jau nosegtajam Maione pret Severstal, pēdējas 3sek zaudētie vārti pret Minsku u.c Vai tā ir mandrāža ar ko profesionālie latviešu hokejisti mocās gadu gadiem, vai sakritība? Latviešu hokejisti nerespektē sevi, viņiem nav pašcieņas. Viņi spēlē, jo vajag, nav citas izvēles, viņi met, lai uzmestu (Ģēģera divi izgājieni 1-0 ar Severstal vārtsragu, kad ripa lido vēderā. Latviešu hokejistiem nav nekādas tehnikas,, metieni no zilās līnijas ir 'vaji un pa zemi. Cik ilgi tiks piekopti lētie plaukstas metieni Sotnieka izpildījumā, vai viņi neņem piemēru no spēlētājiem kā Majone, vai Viddels kurš kad met skatās uz vārtiem nevis ripu? Bet diemžēl, mēs esam kas esam. Latvieši ir cēlušies no zemniekiem un tikai ar smagu darbu ir spējīgi kaut ko sasniegt, bet ne visi viņu piekopj. Irbe pēc treniņiem individuāli skrēja krosus, Skrastiņs darba zirgs, Girgensons, Daugaviņs, Karsums, visi šie džeki ir rūdīti darbam un tapēc ir tur, kur jābūt. Dārziņs aizbrauca uz AkBars , patieca cik fiziski smagi un atgriezās drīz vien, pie vieglā Dinamo hokeja. Dinaaaamo! Dinaaamo! Dinaaamo! Dinaaamo!
, 2019-02-23 00:23, pirms 5 gadiem
Par tām sazvērestības teorijām dzirdot pretīgi paliek, Avtomobilist izdarija visu lai Dinamo tiktu play off!

Spēles Bratislavā un Minskā.. tur palika Dinamo play off un paši ir vainīgi.
, 2019-02-23 00:31, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Ja nenoturēs šīs sezonas leģus un svētais Juris turpinās ar vismazāko budžetu līgā, tad nākamsszon mūs nesagaida nekas labs.. paldies Videlam, Miķelim, Laurim, Maijonem un Bilyalovam, ka bijām tuvu PO.. kamēr tādi vīri kā Daugava, Miks, Karsums, Kulda utt nespēlēs pašmāju klubā par novērtētu atalgojumu, tikmēr būsim tur, kur esam..
Ja viņi spēlēs Dinamo viņi tikai degradēsies, labi ka viņi ir prom un notur kkādu savu līmeni!
, 2019-02-23 00:32, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Mēs sakām parasti paldies rezultatīvākajiem un bieži aizmirstam melnā darba darītājus. Mums ir 6 labākais mazākums visā līgā. Par to arī jāsaka paldies Pavlovam , Meijam un citiem. Aizsardzība kopumā bija laba.
Melno darbu latvietis vienmēr ir piepratis bet visas puķes parasti noplūc mūsu viesstrādnieki (viesi) un tā ir ne tikai sportā
, 2019-02-23 00:37, pirms 5 gadiem
kristapstabu rakstīja: Nomainiet lūdzu Ankipānu ar izcilo, pieredzes bagāto brigādi. Komandā jāatstāj viena latviešu maiņa, ja grib rezultātu. Lai konkurētspējīgie bāleliņi labāk nemocās un atrāda sevi Čehijā vai Vācijā. Gudļeviskis ir sevi izsmēlis kā vārstargs arī šajā līmenī. Beidziet vienmēr glābt savējiem pakaļas un maksāt par nepilnīgu, paviršu darbu. Vai nākošgad mēs atkal redzēsim NHL topošās izcilības ar Dzierkalu priekšgalā, kurš nespēj izkonkurēt pat tādus spēlētājus kā Meiju, vai Džeriņu. Šajā līga latvieši lielākoties nav spējīgi konkurēt ar, kā treneris Ābols teica:'' Pragmatisko krievu hokeju''. Līga ir ļoti spēcīga un tajā ir iespējams sevi parādīt, pat uz NHL fona (Panarins, Toivonens, Tarasenko, Zaitsevs u.c). Uzvarētie mači šajā sezonā bija pateicoties diviem leģionāriem un krievu vārtu vīram. Darziņam ir jāsaprot, ka viņš vairs nevelk, neskatoties uz 40+ punktiem ko ieguva. Viņa spēle ir ļoti plezīra un ilgi tas neies cauri. Spēlē viņs tikai uz atsevišķiem momentiem, ko var teikt par daudziem latviešu spēlētājiem. Visbēdīgāk šajā komandā šogad izskatījās: Sotnieks, Gudļevskis, Rēdlihs, Gillies, Bērziņs, Ģēģeris, Zanetti, Shulenin, Lipsbergs, Mytinnen , Pavlovs un Meija. Laikam spēlētēji ir izvēlēti pēc principa, no sūdīgākajiem labākie. Vai tiešām šie spēlētāji nav aizvietojami ar labākiem? Ļoti žēl, ka šī komanda ar vairāku gadu pieredzi turpina darīt ierasto, bez rezultātiem. Hokejs latviešu izpildījumā ir neskatāms, paviršs, uz bortiem tendēts. Skatoties KHL komandas, visi ir spējīgi ieiet caur viduszonu, tomēr latviešiem tas vienmēr ir sagādājis problēmas. Atbildīgos mirkļos latvieši norok spēli, Sotnieka vajadzīga piespēle, jau nosegtajam Maione pret Severstal, pēdējas 3sek zaudētie vārti pret Minsku u.c Vai tā ir mandrāža ar ko profesionālie latviešu hokejisti mocās gadu gadiem, vai sakritība? Latviešu hokejisti nerespektē sevi, viņiem nav pašcieņas. Viņi spēlē, jo vajag, nav citas izvēles, viņi met, lai uzmestu (Ģēģera divi izgājieni 1-0 ar Severstal vārtsragu, kad ripa lido vēderā. Latviešu hokejistiem nav nekādas tehnikas,, metieni no zilās līnijas ir 'vaji un pa zemi. Cik ilgi tiks piekopti lētie plaukstas metieni Sotnieka izpildījumā, vai viņi neņem piemēru no spēlētājiem kā Majone, vai Viddels kurš kad met skatās uz vārtiem nevis ripu? Bet diemžēl, mēs esam kas esam. Latvieši ir cēlušies no zemniekiem un tikai ar smagu darbu ir spējīgi kaut ko sasniegt, bet ne visi viņu piekopj. Irbe pēc treniņiem individuāli skrēja krosus, Skrastiņs darba zirgs, Girgensons, Daugaviņs, Karsums, visi šie džeki ir rūdīti darbam un tapēc ir tur, kur jābūt. Dārziņs aizbrauca uz AkBars , patieca cik fiziski smagi un atgriezās drīz vien, pie vieglā Dinamo hokeja. Dinaaaamo! Dinaaamo! Dinaaamo! Dinaaamo!
Ko tu pīpē? Kādēļ tad tie Daugaviņi un Karsumi nespēlē Rīgā?
, 2019-02-23 01:26, pirms 5 gadiem
kristapstabu rakstīja: Nomainiet lūdzu Ankipānu ar izcilo, pieredzes bagāto brigādi. Komandā jāatstāj viena latviešu maiņa, ja grib rezultātu. Lai konkurētspējīgie bāleliņi labāk nemocās un atrāda sevi Čehijā vai Vācijā. Gudļeviskis ir sevi izsmēlis kā vārstargs arī šajā līmenī. Beidziet vienmēr glābt savējiem pakaļas un maksāt par nepilnīgu, paviršu darbu. Vai nākošgad mēs atkal redzēsim NHL topošās izcilības ar Dzierkalu priekšgalā, kurš nespēj izkonkurēt pat tādus spēlētājus kā Meiju, vai Džeriņu. Šajā līga latvieši lielākoties nav spējīgi konkurēt ar, kā treneris Ābols teica:'' Pragmatisko krievu hokeju''. Līga ir ļoti spēcīga un tajā ir iespējams sevi parādīt, pat uz NHL fona (Panarins, Toivonens, Tarasenko, Zaitsevs u.c). Uzvarētie mači šajā sezonā bija pateicoties diviem leģionāriem un krievu vārtu vīram. Darziņam ir jāsaprot, ka viņš vairs nevelk, neskatoties uz 40+ punktiem ko ieguva. Viņa spēle ir ļoti plezīra un ilgi tas neies cauri. Spēlē viņs tikai uz atsevišķiem momentiem, ko var teikt par daudziem latviešu spēlētājiem. Visbēdīgāk šajā komandā šogad izskatījās: Sotnieks, Gudļevskis, Rēdlihs, Gillies, Bērziņs, Ģēģeris, Zanetti, Shulenin, Lipsbergs, Mytinnen , Pavlovs un Meija. Laikam spēlētēji ir izvēlēti pēc principa, no sūdīgākajiem labākie. Vai tiešām šie spēlētāji nav aizvietojami ar labākiem? Ļoti žēl, ka šī komanda ar vairāku gadu pieredzi turpina darīt ierasto, bez rezultātiem. Hokejs latviešu izpildījumā ir neskatāms, paviršs, uz bortiem tendēts. Skatoties KHL komandas, visi ir spējīgi ieiet caur viduszonu, tomēr latviešiem tas vienmēr ir sagādājis problēmas. Atbildīgos mirkļos latvieši norok spēli, Sotnieka vajadzīga piespēle, jau nosegtajam Maione pret Severstal, pēdējas 3sek zaudētie vārti pret Minsku u.c Vai tā ir mandrāža ar ko profesionālie latviešu hokejisti mocās gadu gadiem, vai sakritība? Latviešu hokejisti nerespektē sevi, viņiem nav pašcieņas. Viņi spēlē, jo vajag, nav citas izvēles, viņi met, lai uzmestu (Ģēģera divi izgājieni 1-0 ar Severstal vārtsragu, kad ripa lido vēderā. Latviešu hokejistiem nav nekādas tehnikas,, metieni no zilās līnijas ir 'vaji un pa zemi. Cik ilgi tiks piekopti lētie plaukstas metieni Sotnieka izpildījumā, vai viņi neņem piemēru no spēlētājiem kā Majone, vai Viddels kurš kad met skatās uz vārtiem nevis ripu? Bet diemžēl, mēs esam kas esam. Latvieši ir cēlušies no zemniekiem un tikai ar smagu darbu ir spējīgi kaut ko sasniegt, bet ne visi viņu piekopj. Irbe pēc treniņiem individuāli skrēja krosus, Skrastiņs darba zirgs, Girgensons, Daugaviņs, Karsums, visi šie džeki ir rūdīti darbam un tapēc ir tur, kur jābūt. Dārziņs aizbrauca uz AkBars , patieca cik fiziski smagi un atgriezās drīz vien, pie vieglā Dinamo hokeja. Dinaaaamo! Dinaaamo! Dinaaamo! Dinaaamo!
Tu gan neesi pārāk gudrs.. Pateikt, ka Dārziņam sūdīga saezona.. nja, tad ko lai saka par pārējiem strēlniekiem?
, 2019-02-23 01:36, pirms 5 gadiem
kristapstabu rakstīja: Nomainiet lūdzu Ankipānu ar izcilo, pieredzes bagāto brigādi. Komandā jāatstāj viena latviešu maiņa, ja grib rezultātu. Lai konkurētspējīgie bāleliņi labāk nemocās un atrāda sevi Čehijā vai Vācijā. Gudļeviskis ir sevi izsmēlis kā vārstargs arī šajā līmenī. Beidziet vienmēr glābt savējiem pakaļas un maksāt par nepilnīgu, paviršu darbu. Vai nākošgad mēs atkal redzēsim NHL topošās izcilības ar Dzierkalu priekšgalā, kurš nespēj izkonkurēt pat tādus spēlētājus kā Meiju, vai Džeriņu. Šajā līga latvieši lielākoties nav spējīgi konkurēt ar, kā treneris Ābols teica:'' Pragmatisko krievu hokeju''. Līga ir ļoti spēcīga un tajā ir iespējams sevi parādīt, pat uz NHL fona (Panarins, Toivonens, Tarasenko, Zaitsevs u.c). Uzvarētie mači šajā sezonā bija pateicoties diviem leģionāriem un krievu vārtu vīram. Darziņam ir jāsaprot, ka viņš vairs nevelk, neskatoties uz 40+ punktiem ko ieguva. Viņa spēle ir ļoti plezīra un ilgi tas neies cauri. Spēlē viņs tikai uz atsevišķiem momentiem, ko var teikt par daudziem latviešu spēlētājiem. Visbēdīgāk šajā komandā šogad izskatījās: Sotnieks, Gudļevskis, Rēdlihs, Gillies, Bērziņs, Ģēģeris, Zanetti, Shulenin, Lipsbergs, Mytinnen , Pavlovs un Meija. Laikam spēlētēji ir izvēlēti pēc principa, no sūdīgākajiem labākie. Vai tiešām šie spēlētāji nav aizvietojami ar labākiem? Ļoti žēl, ka šī komanda ar vairāku gadu pieredzi turpina darīt ierasto, bez rezultātiem. Hokejs latviešu izpildījumā ir neskatāms, paviršs, uz bortiem tendēts. Skatoties KHL komandas, visi ir spējīgi ieiet caur viduszonu, tomēr latviešiem tas vienmēr ir sagādājis problēmas. Atbildīgos mirkļos latvieši norok spēli, Sotnieka vajadzīga piespēle, jau nosegtajam Maione pret Severstal, pēdējas 3sek zaudētie vārti pret Minsku u.c Vai tā ir mandrāža ar ko profesionālie latviešu hokejisti mocās gadu gadiem, vai sakritība? Latviešu hokejisti nerespektē sevi, viņiem nav pašcieņas. Viņi spēlē, jo vajag, nav citas izvēles, viņi met, lai uzmestu (Ģēģera divi izgājieni 1-0 ar Severstal vārtsragu, kad ripa lido vēderā. Latviešu hokejistiem nav nekādas tehnikas,, metieni no zilās līnijas ir 'vaji un pa zemi. Cik ilgi tiks piekopti lētie plaukstas metieni Sotnieka izpildījumā, vai viņi neņem piemēru no spēlētājiem kā Majone, vai Viddels kurš kad met skatās uz vārtiem nevis ripu? Bet diemžēl, mēs esam kas esam. Latvieši ir cēlušies no zemniekiem un tikai ar smagu darbu ir spējīgi kaut ko sasniegt, bet ne visi viņu piekopj. Irbe pēc treniņiem individuāli skrēja krosus, Skrastiņs darba zirgs, Girgensons, Daugaviņs, Karsums, visi šie džeki ir rūdīti darbam un tapēc ir tur, kur jābūt. Dārziņs aizbrauca uz AkBars , patieca cik fiziski smagi un atgriezās drīz vien, pie vieglā Dinamo hokeja. Dinaaaamo! Dinaaamo! Dinaaamo! Dinaaamo!
Pirmkārt, smieklīgi, ka stāsti, ka Dārziņš spēlē momentiem labi, ja viņs ir aizvadījis karjeras labāko sezonu. Otrkārt tas pats Dārziņš RD atgriezās pēc posma Traktor, kur ļoti traucēja traumas. Treškārt, lielai daļai RD jauno, tajā skaitā Dzierkalam fārma neesamības dēļ regulāri liek spēlēt 4. maiņā - tehniskam hokejistam ir grūti parādīt, ko dižu ja viņam blakus ir kapļi. Ja vēl pretī iziet pretienieku kapļu maiņa - tur arī paliek tā meistarība un iespējas augt. Nepiekrītu, ka bēdīgi izskatījās Meija un Pavlovs. Viņu pamatdarbs Rd ir līdzīgs kā Girgensonam Bufalo un tas tika paveikts labi. Rd mazākums ir līgas top8. Arī vainot Gudļevski pie zaudējumiem ir garām - Ja komanda negūst vārtus vai gūst vienus ir grūti uzvarēt. Turklāt sezonas sākumā tieši Gudļevskis palīdzeja veikt labo startu, lai varētu sapņot par PO līdz sezonas beigām.
Komandā vajag 1 lv maiņu un pārējos leģus? Paskaties uz Minsku, uz Slovan (ķīniešus un senāk MDV pieminēt nav pat vērts) un paskaties, ko dod ja lielākā komandas daļa ir leģionāri. Turklāt RD vismaz vārdos vienmēr ir "rūpejies par izlases pienesumu" Tiko kā komanda kļūs Par Rīgas Minskas Dinamo, šāds attaisnojums pazudīs. +kad Ģēģeri un Razgali nespēlē tiek bļauts, ka marinē jaunos. Kad tiek pie spēles laika bļauj, ka siltumnīca. Ja grib, lai komanda sastāv no labiem latviešiem un labiem leģionāriem - tur vajag naudu, kuras RD nav.
, 2019-02-23 05:07, pirms 5 gadiem
Tur nu Ankipāns liekuļo!Visu visās spēlēs gan neatdeva! Un tieši dēļ tām spēlēm arī neiekļuva!
, 2019-02-23 07:38, pirms 5 gadiem
kristapstabu rakstīja: Nomainiet lūdzu Ankipānu ar izcilo, pieredzes bagāto brigādi. Komandā jāatstāj viena latviešu maiņa, ja grib rezultātu. Lai konkurētspējīgie bāleliņi labāk nemocās un atrāda sevi Čehijā vai Vācijā. Gudļeviskis ir sevi izsmēlis kā vārstargs arī šajā līmenī. Beidziet vienmēr glābt savējiem pakaļas un maksāt par nepilnīgu, paviršu darbu. Vai nākošgad mēs atkal redzēsim NHL topošās izcilības ar Dzierkalu priekšgalā, kurš nespēj izkonkurēt pat tādus spēlētājus kā Meiju, vai Džeriņu. Šajā līga latvieši lielākoties nav spējīgi konkurēt ar, kā treneris Ābols teica:'' Pragmatisko krievu hokeju''. Līga ir ļoti spēcīga un tajā ir iespējams sevi parādīt, pat uz NHL fona (Panarins, Toivonens, Tarasenko, Zaitsevs u.c). Uzvarētie mači šajā sezonā bija pateicoties diviem leģionāriem un krievu vārtu vīram. Darziņam ir jāsaprot, ka viņš vairs nevelk, neskatoties uz 40+ punktiem ko ieguva. Viņa spēle ir ļoti plezīra un ilgi tas neies cauri. Spēlē viņs tikai uz atsevišķiem momentiem, ko var teikt par daudziem latviešu spēlētājiem. Visbēdīgāk šajā komandā šogad izskatījās: Sotnieks, Gudļevskis, Rēdlihs, Gillies, Bērziņs, Ģēģeris, Zanetti, Shulenin, Lipsbergs, Mytinnen , Pavlovs un Meija. Laikam spēlētēji ir izvēlēti pēc principa, no sūdīgākajiem labākie. Vai tiešām šie spēlētāji nav aizvietojami ar labākiem? Ļoti žēl, ka šī komanda ar vairāku gadu pieredzi turpina darīt ierasto, bez rezultātiem. Hokejs latviešu izpildījumā ir neskatāms, paviršs, uz bortiem tendēts. Skatoties KHL komandas, visi ir spējīgi ieiet caur viduszonu, tomēr latviešiem tas vienmēr ir sagādājis problēmas. Atbildīgos mirkļos latvieši norok spēli, Sotnieka vajadzīga piespēle, jau nosegtajam Maione pret Severstal, pēdējas 3sek zaudētie vārti pret Minsku u.c Vai tā ir mandrāža ar ko profesionālie latviešu hokejisti mocās gadu gadiem, vai sakritība? Latviešu hokejisti nerespektē sevi, viņiem nav pašcieņas. Viņi spēlē, jo vajag, nav citas izvēles, viņi met, lai uzmestu (Ģēģera divi izgājieni 1-0 ar Severstal vārtsragu, kad ripa lido vēderā. Latviešu hokejistiem nav nekādas tehnikas,, metieni no zilās līnijas ir 'vaji un pa zemi. Cik ilgi tiks piekopti lētie plaukstas metieni Sotnieka izpildījumā, vai viņi neņem piemēru no spēlētājiem kā Majone, vai Viddels kurš kad met skatās uz vārtiem nevis ripu? Bet diemžēl, mēs esam kas esam. Latvieši ir cēlušies no zemniekiem un tikai ar smagu darbu ir spējīgi kaut ko sasniegt, bet ne visi viņu piekopj. Irbe pēc treniņiem individuāli skrēja krosus, Skrastiņs darba zirgs, Girgensons, Daugaviņs, Karsums, visi šie džeki ir rūdīti darbam un tapēc ir tur, kur jābūt. Dārziņs aizbrauca uz AkBars , patieca cik fiziski smagi un atgriezās drīz vien, pie vieglā Dinamo hokeja. Dinaaaamo! Dinaaamo! Dinaaamo! Dinaaamo!
Kāpēc tā ienīsti latviešus? Nelaimīga laulība ar cittautieti? Uzmet aci +/- koeficientam! Majone līderis negatīvā nozīmē!
, 2019-02-23 09:59, pirms 5 gadiem
Esi vecis, Ankipān, atkāpies, tad tu tiešam būsi visu atdevis.
Atzīsties, ka dažas spēles tika zaudētas tieši tevis nepareizo lēmumu dēļ.
Uzdevums nav izpildīts ,dod vietu citiem.
, 2019-02-23 10:11, pirms 5 gadiem
Paliek uz nulles un saka ka atdeva visu, cik t.. jābūt lai pateiktu ko tādu!!
Slēpts komentārs: FUNS
, 2019-02-23 10:17, pirms 5 gadiem
kristapstabu rakstīja: Nomainiet lūdzu Ankipānu ar izcilo, pieredzes bagāto brigādi. Komandā jāatstāj viena latviešu maiņa, ja grib rezultātu. Lai konkurētspējīgie bāleliņi labāk nemocās un atrāda sevi Čehijā vai Vācijā. Gudļeviskis ir sevi izsmēlis kā vārstargs arī šajā līmenī. Beidziet vienmēr glābt savējiem pakaļas un maksāt par nepilnīgu, paviršu darbu. Vai nākošgad mēs atkal redzēsim NHL topošās izcilības ar Dzierkalu priekšgalā, kurš nespēj izkonkurēt pat tādus spēlētājus kā Meiju, vai Džeriņu. Šajā līga latvieši lielākoties nav spējīgi konkurēt ar, kā treneris Ābols teica:'' Pragmatisko krievu hokeju''. Līga ir ļoti spēcīga un tajā ir iespējams sevi parādīt, pat uz NHL fona (Panarins, Toivonens, Tarasenko, Zaitsevs u.c). Uzvarētie mači šajā sezonā bija pateicoties diviem leģionāriem un krievu vārtu vīram. Darziņam ir jāsaprot, ka viņš vairs nevelk, neskatoties uz 40+ punktiem ko ieguva. Viņa spēle ir ļoti plezīra un ilgi tas neies cauri. Spēlē viņs tikai uz atsevišķiem momentiem, ko var teikt par daudziem latviešu spēlētājiem. Visbēdīgāk šajā komandā šogad izskatījās: Sotnieks, Gudļevskis, Rēdlihs, Gillies, Bērziņs, Ģēģeris, Zanetti, Shulenin, Lipsbergs, Mytinnen , Pavlovs un Meija. Laikam spēlētēji ir izvēlēti pēc principa, no sūdīgākajiem labākie. Vai tiešām šie spēlētāji nav aizvietojami ar labākiem? Ļoti žēl, ka šī komanda ar vairāku gadu pieredzi turpina darīt ierasto, bez rezultātiem. Hokejs latviešu izpildījumā ir neskatāms, paviršs, uz bortiem tendēts. Skatoties KHL komandas, visi ir spējīgi ieiet caur viduszonu, tomēr latviešiem tas vienmēr ir sagādājis problēmas. Atbildīgos mirkļos latvieši norok spēli, Sotnieka vajadzīga piespēle, jau nosegtajam Maione pret Severstal, pēdējas 3sek zaudētie vārti pret Minsku u.c Vai tā ir mandrāža ar ko profesionālie latviešu hokejisti mocās gadu gadiem, vai sakritība? Latviešu hokejisti nerespektē sevi, viņiem nav pašcieņas. Viņi spēlē, jo vajag, nav citas izvēles, viņi met, lai uzmestu (Ģēģera divi izgājieni 1-0 ar Severstal vārtsragu, kad ripa lido vēderā. Latviešu hokejistiem nav nekādas tehnikas,, metieni no zilās līnijas ir 'vaji un pa zemi. Cik ilgi tiks piekopti lētie plaukstas metieni Sotnieka izpildījumā, vai viņi neņem piemēru no spēlētājiem kā Majone, vai Viddels kurš kad met skatās uz vārtiem nevis ripu? Bet diemžēl, mēs esam kas esam. Latvieši ir cēlušies no zemniekiem un tikai ar smagu darbu ir spējīgi kaut ko sasniegt, bet ne visi viņu piekopj. Irbe pēc treniņiem individuāli skrēja krosus, Skrastiņs darba zirgs, Girgensons, Daugaviņs, Karsums, visi šie džeki ir rūdīti darbam un tapēc ir tur, kur jābūt. Dārziņs aizbrauca uz AkBars , patieca cik fiziski smagi un atgriezās drīz vien, pie vieglā Dinamo hokeja. Dinaaaamo! Dinaaamo! Dinaaamo! Dinaaamo!
Dagaviņam 13 vārti, Karsumam 9 sezonā. Miķelim 7, Dārziņam 18, Džeriņam 11. Neredzu lielu starpību starp Miķeli un Karsumu vārtu guvumos. Tu pat nezini ka hokejisti ir dažādi ampluā. Tik nezinošs hokeja skatītājs reti gadās. Kā var salīdzināt Girgensonu un Dārziņu fiziskā spēlē. Tas būtu tas pats ka es kritizētu Girgensonu , ka viņš nav tik tehnisks kā Dārziņš.
, 2019-02-23 10:54, pirms 5 gadiem
Nestāsti, Ģirt! Jūs nokāsāt 2019.gadā tādas spēles, kurās vajadzēja uzvarēt, un kas būtu jums devušas vietu play off.
, 2019-02-23 10:54, pirms 5 gadiem
Kristaps tabu pareizi raksta...normāla kritika...protams,ka normāli nav atslidot sezonu saņemot labu algu...Meijas,Pavlovi un tiem līdzīgie...
Kā var nekritizēt komandu,kura netiek pleiofos vairākus gadus...Nekur tā pasaulē nenotiek. Fani kritizē,ja spēlē sūdīgi un nēsā uz rokām,ja tie uzvar...nekādu vidusceļu nav!!! Šogad kārtejo reizi Dinamo spēlēja slikti,ar dažiem izņēmumiem.(spēlētājiem).
Normālā valstī treneris sen būtu atlaists.
Baltkrievijā baķka piedraudēja ar 500 dolāru algu....tur vēl būs represijas..pasaki Meijam par 500 zaļajiem,tad vinš un pārejie ""talanti"" sāks normāli spēlēt...bet tā...dzīvo pa māju,alga laba darot to ,ko īsti nemāk...
Mums nenotiek nekas...tāpēc ,ka savickis un pārejie čekisti zīmēties grib sabiedrībā...redz mūsu bizness ir hokejs...Paši neiegulda principā neko,cer tikai uz krievu naudu..
Vienmēr atcerēšos kā par mūsu ērgļiem pateica Hossa....vinš pēc spēlēm palika uz ledus un meta no sava punkta pa vārtim 150-200 reizes, kamēr bāleliņi savos jaunajos džipos brauca pie sievām uz klubiem.....tie ir viņa vārdi...
, 2019-02-23 11:25, pirms 5 gadiem
cesinieks777 rakstīja: Kristaps tabu pareizi raksta...normāla kritika...protams,ka normāli nav atslidot sezonu saņemot labu algu...Meijas,Pavlovi un tiem līdzīgie...
Kā var nekritizēt komandu,kura netiek pleiofos vairākus gadus...Nekur tā pasaulē nenotiek. Fani kritizē,ja spēlē sūdīgi un nēsā uz rokām,ja tie uzvar...nekādu vidusceļu nav!!! Šogad kārtejo reizi Dinamo spēlēja slikti,ar dažiem izņēmumiem.(spēlētājiem).
Normālā valstī treneris sen būtu atlaists.
Baltkrievijā baķka piedraudēja ar 500 dolāru algu....tur vēl būs represijas..pasaki Meijam par 500 zaļajiem,tad vinš un pārejie ""talanti"" sāks normāli spēlēt...bet tā...dzīvo pa māju,alga laba darot to ,ko īsti nemāk...
Mums nenotiek nekas...tāpēc ,ka savickis un pārejie čekisti zīmēties grib sabiedrībā...redz mūsu bizness ir hokejs...Paši neiegulda principā neko,cer tikai uz krievu naudu..
Vienmēr atcerēšos kā par mūsu ērgļiem pateica Hossa....vinš pēc spēlēm palika uz ledus un meta no sava punkta pa vārtim 150-200 reizes, kamēr bāleliņi savos jaunajos džipos brauca pie sievām uz klubiem.....tie ir viņa vārdi...
emmmmm .... ja nepaņem Gagarina kausu, tad komanda jāizformē?! mazlietiņ palasi ko kristapstabu raksta, nevis brauc pa vecajām čekistu sliedēm .... neviens nesaka, ka Dinamo bija izcili, bet pārmest spēlētājiem par profesionālu attieksmi .... ūja ....
, 2019-02-23 12:05, pirms 5 gadiem
moskis rakstīja: emmmmm .... ja nepaņem Gagarina kausu, tad komanda jāizformē?! mazlietiņ palasi ko kristapstabu raksta, nevis brauc pa vecajām čekistu sliedēm .... neviens nesaka, ka Dinamo bija izcili, bet pārmest spēlētājiem par profesionālu attieksmi .... ūja ....
Protams...jācīnās par Gagarimu un jāņem tas....nevar ? tad represijas un trenera maiņu...!!!
Te nav olimpiskās spēles...galvenais piedalīties....!!! tā lūk...
Jā jāizformē ...liela daļa,nevis visa....mūžīgi perspektīvos...
Ja,nē,tad tā viņi katru gadu cīnīsies par tikšanu pleiofos...
ir tāds teiciens,ka labāk gadu braukt,nekā 10 braukt...
, 2019-02-23 12:08, pirms 5 gadiem
paldies par sezonu, reāli šosezon kapājām, protams bija jāņem pēdējās izbraukuma spēles pret līgas vājākajām vienībām, tad arī būtu plejofi. Bet no malas jau visiem viegli spriedelēt. Veiksmi nākamgad, Majoni un Videlu noturat!
, 2019-02-23 12:25, pirms 5 gadiem
Nu Ankipān,ko lej..!?Vajadzēja visu sezonu kapāt,kā vakar pēdējā trešdaļā(tā tiešām bija ļoti laba),tad bez problēmām tiktu play off!Bet tā daudzās spēlēs bija ļoti nebaudāms hokejs,ļoti nevienmērīga sezona..
, 2019-02-23 12:27, pirms 5 gadiem
Nu Dārziņš un Džerinš droši vien nopelnīja jaunus līgumus,tikai kur viņi bija lielā daļā sezonas..Džeriņš vispār tāds nekāds..Bet nu lai veicas izlasē!!!
, 2019-02-23 12:52, pirms 5 gadiem
Attistitas hokeja valstis ja komandai neiet tiek mainits treneris.Jo menedzeris ir izvelejies sastavu un treneri un ir parliecinats par to.Treneru maina dara brinumus.labs piemers ir Maskavas Dinamo kas tomer pec trenera mainas mainija speli un tika playoff,turpretim DR menedzeris un treneris un ari atteju tiritajs ir viena persona visuvarenais Ankipans.ka tad vins var sevi atlaist no amata absurds,,,,,,,!!!!!!!!!!!te jau ari ir akis komandas nevaresana un negribesana.
, 2019-02-23 13:40, pirms 5 gadiem
cesinieks777 rakstīja: Protams...jācīnās par Gagarimu un jāņem tas....nevar ? tad represijas un trenera maiņu...!!!
Te nav olimpiskās spēles...galvenais piedalīties....!!! tā lūk...
Jā jāizformē ...liela daļa,nevis visa....mūžīgi perspektīvos...
Ja,nē,tad tā viņi katru gadu cīnīsies par tikšanu pleiofos...
ir tāds teiciens,ka labāk gadu braukt,nekā 10 braukt...
ierunājās dīvāna sporta "eksperts"
, 2019-02-23 13:49, pirms 5 gadiem
moskis rakstīja: ierunājās dīvāna sporta "eksperts"
Sapratu ākst...nenolaidīšos tik zemu lai tev stāstītu sporta nianses...
kādiem mērķiem jābūt sportistam gan indiduāli,gan komandu sportā.
Un tagad ej zāģē tālāk dēļus gaterī,lai vakarā iznāk plastmasas alum ko izdzert lasot ko onkuļi runā...
, 2019-02-23 14:06, pirms 5 gadiem
cienītais, beidziet troļļot .... ne jūs mani zināt, ne jūs zināt, kas ir sports vispār + meklējiet lielo letiņu čemodānu, lai iepirktu NHL kalibra spēlētājus/trenerus

P.s. olimpiskā devīze skan "mazliet" savādāk, kas kardināli maina tās jēgu
, 2019-02-23 14:26, pirms 5 gadiem
Sezonu par veiksmigu uzskatit isti nevar, ja komanda nav iekluvusi play off. Bet! Pietruka pavisam maz, divu punktu jeb vienas uzvaras tiesa. Varam tagad tikai spriedelet un filozofet, kur tos 2 punktus pasejam. Minska? Bratislava? Ntajas 1 punkta speles, kas potenciali vareja parvesties par 2 punktiem? Plus vel jau ntie neieskatitie goli... Kaut gan tiesasana butu atseviska tema. Viens gan ir skaidrs - komanda atskiriba no dazam ieprieksejam sezonam soreiz tiesam bija ka komanda un paldies vinai par to! Veiksmi nakamaja sezona!
, 2019-02-23 15:43, pirms 5 gadiem
Vajadzēja ņemt Minsku un Slovan viesos,tad nebūtu Ģirtam tagad jāžēlojas !!!
, 2019-02-23 15:59, pirms 5 gadiem
Neraizejies busot vel putina kauss, tur gan tiks
, 2019-02-23 17:32, pirms 5 gadiem
Par lielu Ankipānu, par maziem fuņiem.
, 2019-02-23 17:37, pirms 5 gadiem
Rādās ka katrs saprot ka komandai ir nepieciešams labs galvenais treneris...lai spētu saniegt rezultātu!
Ir jāatlaiž visi komandas treneri...menedžeri un citi "fīrmaņi",kuri nepilda savas funkcijas.
Vajag aizsūtīt izlūku uz KHL vadošajām komandām,lai apskatās kā hokeja saimniecība jāsakārto,lai būtu cienīgi rezultāti.
Beidzot no spēlēšanas komandā ir jāatbrīvo mūžīgi perspektīvie....kuri pat nespēj iedot precīzu piespēli nerunājot par precīziem metieniem uz vārtiem.Daiļslidotājiem jāpāriet uz atbilstoū vietu.Zem jebkuras kritikas ir aizsargi,kuri neredz kam no savas zonas jāiedod piespēli.Ir apriebusies Ališauska...Zīles...Sotnieka..Balinska un vēl citu talantu ripas atmešana gar bortu neredzot ka tur nav neviena savējā.Ja uzbrucējs neredz kur vārtos stāv vārtsargs un kur jāmet ripa-tad jācer ka republikas mačos viņu kāda komanda var paņemt tikai bezizejas situācijā.
Pilnīgs sviests
, 2019-02-23 20:48, pirms 5 gadiem
Savickis slikti sūkā saviem saimniekiem Kremlī, tāpēc ar sportu vien nepietiek.
, 2019-02-23 21:52, pirms 5 gadiem
livs rakstīja: Rādās ka katrs saprot ka komandai ir nepieciešams labs galvenais treneris...lai spētu saniegt rezultātu!
Ir jāatlaiž visi komandas treneri...menedžeri un citi "fīrmaņi",kuri nepilda savas funkcijas.
Vajag aizsūtīt izlūku uz KHL vadošajām komandām,lai apskatās kā hokeja saimniecība jāsakārto,lai būtu cienīgi rezultāti.
Beidzot no spēlēšanas komandā ir jāatbrīvo mūžīgi perspektīvie....kuri pat nespēj iedot precīzu piespēli nerunājot par precīziem metieniem uz vārtiem.Daiļslidotājiem jāpāriet uz atbilstoū vietu.Zem jebkuras kritikas ir aizsargi,kuri neredz kam no savas zonas jāiedod piespēli.Ir apriebusies Ališauska...Zīles...Sotnieka..Balinska un vēl citu talantu ripas atmešana gar bortu neredzot ka tur nav neviena savējā.Ja uzbrucējs neredz kur vārtos stāv vārtsargs un kur jāmet ripa-tad jācer ka republikas mačos viņu kāda komanda var paņemt tikai bezizejas situācijā.
Pilnīgs sviests
12 labākā aizsardzība līgā un kāds saka slikti. Nav ko piebilst.
, 2019-02-23 23:11, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: 12 labākā aizsardzība līgā un kāds saka slikti. Nav ko piebilst.
nu labi - ļoti viduvēji, un? tagad ir ko piebilst?
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.