Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Ankipāns: ''Netikām galā ar pretinieka vairākumu''

Otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Rīgas ''Dinamo'' komanda, kas aizraujošā spēlē parādīja raksturu, taču papildlaikā ar 3:4 atzina Mika Indraša pārstāvētās Maskavas ''Dynamo'' vienības pārākumu. Tagad rīdziniekiem priekšā trīs izbraukuma spēļu sērija.
SPORTACENTRS.COM piedāvā pēcspēles komentārus.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-11-21 07:21, pirms 4 gadiem
Sportacentra darbonīši! Tiešām nespējat noņemt šito spamu?
, 2019-11-21 08:07, pirms 4 gadiem
Ankipāns iet uz rekordu 300 zaudētas spēles KHLā un titulu gada sliktākais treneris
, 2019-11-21 14:18, pirms 4 gadiem
Maz darbiņu ir palicis.
Tātad:
1.jāpasaka paldies Zīlem....Bērziņam....Pavlovam.....un vēl pāris daiļslidotājiem
2.jaizsniedz goda raksti A.Ābolam...Ģ.Ankipānam un jāļauj savas treneru gaitas turpināt citā komandā...ja tāda iespēja būs
3.jāpalūdz Skudra lai sakārto komandu
4.jauzaicina komandā A.Kulda...jāatgriež Dzierkals...Bukarti un vēl daži labi spēlētāji,kurus nepamatoti izraidīja patreiz pie "kloķiem"esošais treneru korpuss.
5.jāpalūdz Hartlijs...lai palīdz ar padomu
Ja tas tiks darīts...sezona ir saglābjama un ir reālas iespējas cīnīties par play of.Visas citas izdarības ieskaitot patreizējo treneru pļāpāšanu masu medijos ir jaizbeidz un jāsāk nopietns darbs ar komandu.Iespēja ir...atliek to realizēt
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.