Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

K. Rēdlihs: "Pirmajā trešdaļā ledus kvalitāte bija katastrofāla"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

K. Rēdlihs: "Pirmajā trešdaļā ledus kvalitāte bija katastrofāla"
Krišjānis Rēdlihs
Foto: medvescak.com

Vakar pārtrūka Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" četru uzvaru sērija, viesos ar 0:1 piekāpjoties Zagrebas "Medveščak", kas ir tuvākā konkurente. Neizdevās izmantot nevienu no pieciem vairākumiem, un aizsargs Krišjānis Rēdlihs norādīja, ka hallē ledus kvalitāte bijusi zem katras kritikas.

Rīgas "Dinamo" vienīgos vārtus ielaida 11. minūtē, kad nācās samaksāt par neizmantotajiem pretuzbrukumiem, kuri noslēdzās ar neprecīziem metieniem. Edvīns Hedberjs netika pie metiena no labās malas, līdz izlēma izmest loku pie zilās līnijas un raidīt plaukstas metienu no distances, pārspējot nosegto Jāni Kalniņu.

"Pirmajā trešdaļā ledus kvalitāte bija katastrofāla. Protams, tas abām komandām ir vienāds, bet spēlēt bija grūti," sacīja Rīgas "Dinamo" pieredzējušākais aizsargs Krišjānis Rēdlihs, kurš vakar laukumā pavadīja 21 minūti un 56 sekundes, kas bija otrais ilgākais laiks komandā. "Arī treniņos ledus kvalitāte bija slikta, bet spēlē bija vēl trakāk."

"Runājot par spēli, vēlējāmies aizvadīt maču kā Liepājā, jo arī šeit ir mazais laukums. Diemžēl cerēto rezultātu iegūt neizdevās," turpināja Rēdlihs. Rīgas "Dinamo" Kurzemē aizvadīja divus mačus, abos svinot uzvaru, abos gūstot pirmos vārtus dueļa ievadā un abos ielaižot tikai divas ripas. "Abas komandas rādīja līdzīgu sniegumu, cik nu ledus kvalitāte ļāva. Domāju, brīžiem pat laukumā izskatījāmies labāk. Iespējas gūt vārtus bija, bet diemžēl neizdevās izmantot."

Savukārt nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs "Arēnā Rīga", kur ceturtdien uzņems Minskas "Dinamo", sākot septiņu mājas maču sēriju, no kuriem divi gan tiks aizvadīti Tallinā un vēl divas spēles notiks Piņķos, kur komanda trenējas. "Uz priekšu jāraugās pozitīvi. Atgriezīsimies mājās un savu līdzjutēju priekšā centīsimies parādīt labāko sniegumu," noslēdza Rēdlihs, kurš šajā sezonā 27 spēlēs izcēlies ar vieniem vārtiem un piecām piespēlēm.

"Kad Edijs guva vārtus, sev pateicu, ka mums ar to pietiks, lai izcīnītu uzvaru," sacīja pirmo sauso spēli sezonā aizvadījušais kanādiešu vārtsargs Maikls Gārnets. Viņš arī slavēja Zagrebas "Medveščak" līdzjutējus. "Vārtsargi nav pieraduši, ka par viņiem līksmo. Radās sajūta, it kā es būtu guvis vārtus vai kaut kas uz to pusi.'

"Bija smaga spēle, ripa lēkāja pa ledu. Apzinos, ka no malas hokejs neizskatījās pārāk labs, taču mēs tikām pie trim punktiem, un tas arī bija mūsu vienīgais mērķis," norādīja zviedrs Hedberjs. Viņam piebalsoja arī laukuma saimnieku galvenais treneris Gordijs Dvaiers: "Abām komandām bija problēmas ar momentu izmantošanu. Spēli neviens neatcerēsies kā kaut ko lielisku, bet fani mums palīdzēja tikt pie trim punktiem."

Izmatotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...
Klub hokeja na ledu Medveščak Zagreb

     [+] [-]

, 2016-11-20 12:42, pirms 7 gadiem
Tagad majas japaņem vismaz 16punkti no 21...

     [+] [-]

, 2016-11-20 13:02, pirms 7 gadiem
loti loti optimistiska prognoze..pat parak...

  +4 [+] [-]

, 2016-11-20 14:59, pirms 7 gadiem
sebis rakstīja: Tagad majas japaņem vismaz 16punkti no 21...
Ja, spēlētu visas Liepāja, kam tādam varētu pat noticēt

     [+] [-]

, 2016-11-20 15:15, pirms 7 gadiem
Varbūt nākamreiz uz dīķa jāuzrauj!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-11-21 11:18, pirms 7 gadiem
atkal olas traucēja

     [+] [-]

, 2016-12-10 10:14, pirms 7 gadiem
Sliktam dejotājam...... es domāju ka mums spēlētāji ir slikti