Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Pret tuvāko konkurenti iespēja gūt piekto uzvaru pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pret tuvāko konkurenti iespēja gūt piekto uzvaru pēc kārtas
Tims Sestito
Foto: Dinamo Rīga

Rīgas "Dinamo" uzvarējis četrus mačus pēc kārtas un punktus paņēmis deviņās no pēdējām 11 spēlēm. Šovakar pulksten 18:00 duelis ar Zagrebas "Medveščak", kas ir tuvākā konkurente Rietumu konferencē – komandas šķir vairs tikai seši punkti.

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" pirmās trīs uzvaras izcīnīja savā laukumā, ar Jāni Kalniņu vārtos pret Habarovskas "Amur" un Vladivostokas "Admiral" ielaižot divas ripas, bet pret Kazaņas "Ak Bars" 24 gadus vecais debitants aizvadīja pirmo sauso spēli sezonā, atvairot 24 metienus.

Panākumu sērija turpinājās arī izbraukumā, pirms divām dienām ar 2:1 pēcspēles metienos pieveicot Bratislavas "Slovan". Neskatoties uz Kalniņa uzvarām, galvenais treneris Normunds Sējējs deva priekšroku Jakubam Sedlāčekam, un viņš kļūdījās jau ceturtajā minūtē, komandai nonākot iedzinējos.

Tomēr čehu vārtsargs, kurš Rīgas "Dinamo" pārstāv ceturto gadu, reabilitējās, mača laikā atvairot 33 no 34 metieniem, un Sedlāčeks bija lielisks arī bullīšos. Pirmo metienu tvēris cimdā, turpinājumā viņš divas reizes izmantoja nūju un metās pretiniekam kājās, nemaz neļaujot izdarīt metienu.

Savukārt rīdziniekiem panākumu pēcspēles metienos nodrošināja amerikāņu aizsargs Patriks Mulens, kurš pēc vairākām māņu kustībām viegli izslidināja ripu starp laukuma saimnieku vārtsarga kājsargiem. Pirms tam Gints Meija trāpīja pa stabu, tomēr tieši kapteiņa piespēle pamatlaikā izlīdzinājumu ļāva panākt Timam Sestito, kurš izcēlās pirmo reizi kopš 21. oktobra.

Rīgas "Dinamo", kas izbraukumā devās bez rezultatīvākā aizsarga Gunta Galviņa un rezultatīvākā uzbrucēja Koltona Gilīsa, mājās paliekot arī kanādietim Džastinam Šagam, pieveica Bratislavas "Slovan", kas Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 12. vietu, bet šovakar duelis pret Zagrebas "Medveščak", kas ir 13. pozīcijā.

Horvātijas komanda, kas ielaidusi par 18 vārtiem vairāk nekā rīdzinieki, sakrājusi arī par sešiem punktiem vairāk, tomēr pēdējos astoņos mačos izcīnījusi tikai vienu uzvaru – otrdien ar 4:1 savā laukumā pārspēts Minskas "Dinamo". Labāko sniegumu Zagrebas "Medveščak" rāda tieši mājās – ik maču iegūti 1,83 punkti, kamēr izbraukumā vidēji izdevies izcīnīt vien 0,68 punktus.

Pret Minskas "Dinamo" ar diviem vārtiem un vienu piespēli izcēlās kanādietis Fransiss Parē, kurš uz Kontinentālo hokeja līgu pārcēlās 2013. gadā, bet pirms tam cīnījās Somijā un Amerikas Hokeja līgā. Iepriekšējos sešos mačos gan viņš bija sakrājis tikai vienu piespēli. Ar 17 punktiem Parē ir Zagrebas "Medveščak" otrais rezultatīvākais spēlētājs, priekšā palaižot tikai Kolbiju Genoveju, kura kontā ir 18 punkti.

Komandas labākais snaiperis ir Aleksandrs Žirū, kurš sāncenšu vārtsargus pārspējis 11 reizes. Divas reizes par Amerikas Hokeja līgas labāko vārtu guvēju kļuvušais uzbrucējs Eiropā debitēja tieši Rīgas "Dinamo" kreklā, komandu pārstāvot pirms četriem gadiem un 47 spēlēs gūstot 16 vārtus. Pēcāk kanādietis devās uz Šveici, kur spēlēja līdz šai sezonai.

Jāizceļ, ka no leģionāriem veidotais Zagrebas "Medveščak" šajā sezonā izmēģinājis piecus vārtsargus. Niko Hovinens atgriezies Somijā, Denijs Teilors pievienojies Novosibirskas "Sibir", Maikls Gārnets laukumā devies vienu reizi, ielaižot trīs ripas, Sergejs Gaidučenko aizvadījis pusotru maču, bet pirmais numurs Drū Makintairs atvairījis 90,3% metienu un vidēji ielaidis 2,94 ripas.

Rīgas ”Dinamo” sastāvs izbraukumā Slovākijā un Horvātijā

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks, Jānis Kalniņš un Toms Tomovics.
Aizsargi: Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs , Patriks Malens, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Ralfs Freibergs, Jēkabs Rēdlihs un Uvis Balinskis.
Uzbrucēji: Tims Sestito, Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Pjotrs Ščastļivijs, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs , Māris Bičevskis, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda , Roberts Lipsbergs, Filips Toluzakovs.

1 2 3 4 5 6 199 komentāri

     [+] [-]

, 2016-11-19 10:25, pirms 7 gadiem
Mjeğveğağaks jau nu gan nebūs tas, kas liks Dinamiešiem nokāpt no uzvaru takas. Stabili 3 punkti letiņu krājkasē...vēlreiz visus ar 18. novembri!

  +4 [+] [-]

, 2016-11-19 10:53, pirms 7 gadiem
Jāuzvar!! Jasasmeļ izlietais ūdens un jāceļās tabulā

  +4 [+] [-]

, 2016-11-19 11:06, pirms 7 gadiem
Ļoti svarīga 6 punktu spēle. Ja RD turpinās uzņemto tempu un pašatdevi - viss būs OK.
Slēpts komentārs: Tapirs

  +5 [+] [-]

, 2016-11-19 11:17, pirms 7 gadiem
Tapirs rakstīja: Neesmu iedziļinājies, bet gan jau kāds sāks atkal murgot par sešu punktu vērto spēli, jo ar tuvākajiem konkurentiem.
Pagaidām komandas šķir seši punkti un tad ieteiktu apskatīties cik šķirs arī tad, ja Dinamo vinnēs. Būs jau 0, vai tomēr paliks trīs?
doma jau tada , ja zaudes , bus 9 pt starpa, ja vinnes , tad 3
tur ari rodas tie 6 pt.
|Ta ir tikai cina par priekspedejo vietu konference!
Slēpts komentārs: bārda un sifons

  +3 [+] [-]

, 2016-11-19 11:20, pirms 7 gadiem
Tapirs rakstīja: Neesmu iedziļinājies, bet gan jau kāds sāks atkal murgot par sešu punktu vērto spēli, jo ar tuvākajiem konkurentiem.
Pagaidām komandas šķir seši punkti un tad ieteiktu apskatīties cik šķirs arī tad, ja Dinamo vinnēs. Būs jau 0, vai tomēr paliks trīs?
Šī ir īstā sešpunktu spēle. Uzvar Medveščak - starpība būs 9 punkti, uzvar DR starpība 3 punkti.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-19 11:33, pirms 7 gadiem
Aizraujoši lasīt, kā kaut kāds salašņa, kurš pats savu palamu nošpikojis no krievu raidījuma Naša Russia, vaino citus krieviskumā!

  -1 [+] [-]

, 2016-11-19 11:36, pirms 7 gadiem
Iesaku izņemt baļķi no sava dobuma un tikai tad sākt lūkot pēc citu skabargām!

  -1 [+] [-]

, 2016-11-19 11:47, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Aizraujoši lasīt, kā kaut kāds salašņa, kurš pats savu palamu nošpikojis no krievu raidījuma Naša Russia, vaino citus krieviskumā!
Tā ir, ka nav pretargumentu, tipiskais krievu stils pārmesties uzbrukumā izvairoties no atbildes. putina skola redzama kā uz delnas!

  -4 [+] [-]

, 2016-11-19 11:50, pirms 7 gadiem
Kungi, kā jums liekas, būs Dinamo nākamgad vai nē? Kuluāros runā, ka amerikāņi pamatīgi krievus turot aiz olām un neļaujot elpot, ka uzkrājumi drīz būs cauri un krievi būs spiesti drakoniski samazināt izdevumus. Cik augstu viņu ģeopolitisko interešu sarakstā ir Динамо Рига? Cik ilgi krievi būs ar mieru uzturēt tik vāji apmeklētu komandu?

     [+] [-]

, 2016-11-19 11:58, pirms 7 gadiem
Ceru uz uzvaru.. Šogad tikai tagad esmu sācis skatīties Dinamo. Nu var redzēt arī hokeju un cīņas sparu, nevis to kas bija sezonas pirmajā pusē. 👍

     [+] [-]

, 2016-11-19 12:02, pirms 7 gadiem
Patīk palasīt arī tos komentārus. Tikai kādreiz man liekas ka tie klauni bija interesantāki. Tagad vairs grūti saprast kas, kam tur dir,š virsū 😒 viens itkā par Latviju, bet tajā pašā laikā runa krieviski "ģinama" vai tiešām grūti pateikt "Dinamo" . Nu bet varbūt ka mājas arī viņu sauc par koļu un sievu par gaļu 😃 tad tāds ieradums var rasties ja..

     [+] [-]

, 2016-11-19 12:06, pirms 7 gadiem
Pēdējo mēnešu svarīgākă spēle DR.
ja vēlas tabulā ko sasniegt jāvinnē

     [+] [-]

, 2016-11-19 12:16, pirms 7 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Kungi, kā jums liekas, būs Dinamo nākamgad vai nē? Kuluāros runā, ka amerikāņi pamatīgi krievus turot aiz olām un neļaujot elpot, ka uzkrājumi drīz būs cauri un krievi būs spiesti drakoniski samazināt izdevumus. Cik augstu viņu ģeopolitisko interešu sarakstā ir Динамо Рига? Cik ilgi krievi būs ar mieru uzturēt tik vāji apmeklētu komandu?
Saku, ka par 95% komanda būs.
Diez vai arī to pašu Ozoliņu komanda ņēma tik uz pāris mēnešiem.
Gribās jau domāt, ka tas ir ilgtermiņa plāns.

     [+] [-]

, 2016-11-19 12:17, pirms 7 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Saku, ka par 95% komanda būs.
Diez vai arī to pašu Ozoliņu komanda ņēma tik uz pāris mēnešiem.
Gribās jau domāt, ka tas ir ilgtermiņa plāns.
Būs, būs. Ja vajadzēs, mēs fuņu izklaides apmaksāsim pastarpināti caur gāzes rēķiniem.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-19 12:23, pirms 7 gadiem
Pļerņambučāņo vēl joprojām cer kādam iestāstīt, ka nav putinososs...
Nožēlojamais radījums vēl atļaujas piesaukt 18.novembri...

  -4 [+] [-]

, 2016-11-19 12:23, pirms 7 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Kungi, kā jums liekas, būs Dinamo nākamgad vai nē? Kuluāros runā, ka amerikāņi pamatīgi krievus turot aiz olām un neļaujot elpot, ka uzkrājumi drīz būs cauri un krievi būs spiesti drakoniski samazināt izdevumus. Cik augstu viņu ģeopolitisko interešu sarakstā ir Динамо Рига? Cik ilgi krievi būs ar mieru uzturēt tik vāji apmeklētu komandu?
Man darbā klients, īstais krievs, kas dzīvo Latvijā, apspriežoties par ASV prezidenta vēlēšanām teica, ka krievijā viss esot tādā žopā, putins visu tautu "jāj", bet visi ēd no rokas. kā piemēru izdevumu samazināšanā minēja elementāru ūdens attīrīšanu, ko krievijā šobrīd dara par 50% tikai, un pārējo žļurgu un baktērijas liek dzert savai tautai, laikam speciāli, lai paliek vēl debilāki. Toties ārpolitikai krievs naudu nežēlos nekad!

  -1 [+] [-]

, 2016-11-19 12:25, pirms 7 gadiem
Aksel, tik ļoti ienīsti Latvijas hokeju, ka vēlies, lai šī degradācijas vienība turpina norakt jaunos talantus?

     [+] [-]

, 2016-11-19 12:31, pirms 7 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Būs, būs. Ja vajadzēs, mēs fuņu izklaides apmaksāsim pastarpināti caur gāzes rēķiniem.
Nu nebūs, nebūs! No 2017. gada aprīļa mēneša pilnībā atveras gāzes tirgus. Pagaidām vel daudz neatbildētu jautājumu, bet tas ir skaidrs,ka KrHuLv dēļ LG un Itera vairs nevarēs šikot ar gāzes rēķiniem kā līdz šim. Ja galīgi visi striķi trūkst, tad mierīgi var aizšaut uz Lietuvu pēc gāzes balona,kuri tur ir gandrīz uz pusi lētāki nekā Latvijā. Jau tagad daudzi tā dara.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-19 12:32, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Aksel, tik ļoti ienīsti Latvijas hokeju, ka vēlies, lai šī degradācijas vienība turpina norakt jaunos talantus?
Es neienīstu Latvijas hokeju it nemaz.
Bet atvaino, vai kāds to pašu Kuldu ar varu uz Dinamo atvilka? Domāju, ka nē.
Vai ir slikti, ka Kalniņš stāv vārtos Dinamo? Nu vajadzētu pat daudz biežāk viņam būt vārtos
Es tikai pateicu, ka Dinamo visticamāk būs, bet es neteicu vai to maz gribu.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-19 12:40, pirms 7 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Visus ar 18. novembri?! - Tā parasti saka tikai krievi - S prazņikam, s novom godom! Ar svētkiem!
Nu kārtējo reizi atklāji savu patieso seju kremlin. Jau vienreiz rakstīji, ka ģinama uzvara ir svarīgāka par Latvijas vēsturisko uzvaru pār Baltkrieviju Rīgas sporta pilī. nožēlojams. un, ja ģinama sektorā ir fani ar russia cepurītēm, tad jautājumu vairs nav par šī projekta fanu bāzi.
Ar aprobežotību nav jālepojas! 😎

     [+] [-]

, 2016-11-19 12:43, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nu nebūs, nebūs! No 2017. gada aprīļa mēneša pilnībā atveras gāzes tirgus. Pagaidām vel daudz neatbildētu jautājumu, bet tas ir skaidrs,ka KrHuLv dēļ LG un Itera vairs nevarēs šikot ar gāzes rēķiniem kā līdz šim. Ja galīgi visi striķi trūkst, tad mierīgi var aizšaut uz Lietuvu pēc gāzes balona,kuri tur ir gandrīz uz pusi lētāki nekā Latvijā. Jau tagad daudzi tā dara.
Elektrības tirgu jau atvēra...😀Cenas samazinājās par....? +50%???
Slēpts komentārs: bārda un sifons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-11-19 12:56, pirms 7 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Kungi, kā jums liekas, būs Dinamo nākamgad vai nē? Kuluāros runā, ka amerikāņi pamatīgi krievus turot aiz olām un neļaujot elpot, ka uzkrājumi drīz būs cauri un krievi būs spiesti drakoniski samazināt izdevumus. Cik augstu viņu ģeopolitisko interešu sarakstā ir Динамо Рига? Cik ilgi krievi būs ar mieru uzturēt tik vāji apmeklētu komandu?
Kamēr vien šis projekts kremliniem būs nepieciešams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-19 13:03, pirms 7 gadiem
Lāčāda jāņem, bez tās nekā. A tad kam- a tad ko. Es ticu Gintam !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-11-19 13:35, pirms 7 gadiem
arhivsx rakstīja: Labi, nelamāšos, jo mani tūlīt nobloķēs
Tevi nobloķēs vēlāk vakarā, kad atkal pālī grožus atlaidīsi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-11-19 13:40, pirms 7 gadiem
arhivsx rakstīja: Labi, nelamāšos, jo mani tūlīt nobloķēs
Žēl, ka tava prāta kapacitāte ir tik nožēlojama, ka spēj tikai lamāties. Skatos, portāla administrators sācis cīnīties ar tādiem lietotājiem kā tu un HMB, kas ir visnotaļ apsveicami.
1 2 3 4 5 6 199 komentāri