Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Šī bija labākā spēle no pēdējām četrām"

Jānis Celmiņš

Ābols: "Šī bija labākā spēle no pēdējām četrām"
Artis Ābols
Foto: Gints Ivuškāns, f64

Pēc Rīgas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist" komandu cīņas kārtējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē iespaidos par to dalījās abu komandu galvenie treneri Artis Ābols un Anatolijs Jemeļins.

"Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols preses konferenci sāka ar apsveikumu 18. novembrī. "Tās spēles mums pēdējā laikā bijušas tik daudz, ka aizmirsu apsveikt Valsts svētkos. Labāk vēlu nekā nekad! Paldies līdzjutējiem, kuri šajās četrās mājas spēlēs mūs atbalstīja ļoti aktīvi. Manuprāt, šī bija komandas labākā spēle no pēdējām četrām. Spējām nospēlēt bez lieliem kritumiem. Šovakar labi nospēlējām arī otro trešdaļu. Noteikti stabilākā spēle šajā sērijā, spēlētāji laukumā darīja to, ko pirms mača runājam," pauda treneris.

Trenerim tika vaicāts, vai, viņaprāt, pirmā puse no regulārā čempionāta bijusi izcila? "Izcili būtu, tad, ja būtu izcīnītas tikai uzvaras, bet žēloties būtu grēks. Neredzu priekšvēstnešus tam, lai kaut kas krasi mainītos, ceru, ka turpināsim spēlēt labi."

Vai pirmajā uzbrucēju trijniekā kopā ar Vilsonu un Hosu arī turpmāk spēlēs Šehura, "Dinamo" galvenais treneris atbildēja izvairīgi: "Tā spēlējām arī iepriekš, paskatīsimies!"

"Avtomobilist" galvenais treneris Anatolijs Jemeļins tikmēr pauda, ka komanda nav spējusi aizvadīt spēli bez kritumiem. "Pirmajās divās trešdaļās komandu nepazinu, trešajā pamodāmies, taču viena spēlētāja pieļauta kļūda neļāva pacīnīties par uzvaru," pauda treneris, kura vadītajai komandai šis bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas. Vienu iemeslu tam Jemeļins gan nosaukt nevarēja, paužos, ka "jāgatavojas turpmākajām spēlēm."

  +8 [+] [-]

, 2013-11-19 22:21, pirms 10 gadiem
priecee stabilitaate,speeles discipliina.Komanda saprot Abolu un pilda noradijumus.Abols malacis

  +8 [+] [-]

, 2013-11-19 22:29, pirms 10 gadiem
Piekrītu, ir ļoti svarīgi ka komanda tic trenerim...izskatās ka pat līderi kā OZO, Hosa u.c neko nedara uz savu galvu bet turās pie trenera norādijumiem.
edgarjans rakstīja: priecee stabilitaate,speeles discipliina.Komanda saprot Abolu un pilda noradijumus.Abols malacis

  +1 [+] [-]

, 2013-11-19 23:09, pirms 10 gadiem
Prieks ka Dinamo šosezon jau ieguvuši par četriem punktiem varāk, kā visā pagājušajā regulārajā sezonā... Pērn ar 73 punktiem pietika, lai iekļūtu play-off...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-19 23:23, pirms 10 gadiem
Ozo tik drusku podinjus pagazh ar nepreciizam piespelem,bet ir ok.bez vinja butu sveices siers.Pavlovs pamatiigi parsteidz sogad.Ir uz vilna muusejie,jaiet lidz galam katra macha!!!

     [+] [-]

, 2013-11-19 23:52, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Ābols maz runā, viņš dara!
Labāk nekā tie,kas daudz runā,bet maz dara