Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Saigo: "Vairākumā bija problēmas ar iziešanu no savas zonas"

Saigo: "Vairākumā bija problēmas ar iziešanu no savas zonas"
Stīvens Saigo
Foto: Romāns Kokšarovs / f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rīgas "Dinamo" šovakar piedzīvoja zaudējumu "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas spēlē, ar 2:3 bullīšos piekāpjoties Jaroslavļas "Lokomotiv".

"Pirmajā trešdaļā viņi spēlēja ļoti aktīvi, izdarīja lielu spiedienu, ar ko īsti netikām galā. Sākot ar otro trešdaļu, savu spēli mums izdevās sakārtot. Manuprāt, otro un trešo periodu aizvadījām ļoti labi. Mēs pratām parādīt raksturu un atspēlēties. Zaudējums pēcspēles metienos vienmēr ir ļoti smags," pēc spēles izteicās Rīgas "Dinamo" aizsargs Stīvens Saigo.

"Mums bija problēmas ar vairākumu, tieši ar iziešanu no savas zonas. "Lokomotiv" spēlēja ļoti aktīvi. Labi, ka komandā džeki ņēma iniciatīvu uz sevi un guva vārtus," piebilda kanādiešu hokejists.

Rīt Rīgas "Dinamo" aizvadīs pēdējo spēli turnīrā. Mačā par trešo vietu pretī stāsies Minskas "Dinamo". "Pirmajā mačā mēs viņus pārspējām. Viņi noteikti vēlēsies atspēlēties un spēlēs ļoti aktīvi. Mēs noteikti darīsim visu, lai cīņu par trešo vietu "Arēnā Rīga" noslēgtu ar uzvaru. Atmosfēra, spēlējot šeit, tiešām ir lieliska," sacīja Saigo.

Izmantotie resursi:
Ievadlapa - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

  +1 [+] [-]

, 2015-08-19 22:59, pirms 9 gadiem
Loko mazākums ir diezgan iespaidīgs, tāds presings, izcilām saaspēlēm jabūt lai ko realizētu, ar dažām individuālām darbībām nepietiks!

  -1 [+] [-]

, 2015-08-19 23:01, pirms 9 gadiem
Un spēka spēlē bijām šodien vājāki piedodat!! Vēl smagi jāstrādā sporta zālē čali!!

  -1 [+] [-]

, 2015-08-19 23:02, pirms 9 gadiem
Jabeidz vienrei ta tupaa izspelesana uz tuksiem vartiem. Tiri tas pats Kas LV izlase. Pilnigi nav strategijas vairakuma. Ka jau katru gadu/. Bet parejais ir ok

  +2 [+] [-]

, 2015-08-19 23:15, pirms 9 gadiem
Ja cilvēkam speciāli nejautā, tad parasti tā nesaka, bet leģionāri bieži izsakās par atmosfēru arēnā ari tad, ja viņiem par to nejautā.
"Atmosfēra, spēlējot šeit, tiešām ir lieliska," sacīja Saigo.

Arēnu apmeklēju arī lieliskās atmosfēras dēļ un īpaši gribu uzsvērt arī labo atmosfēru tad ja komanda ir zaudējusi. Citiem šāda atmosfēra nepatīk. Tas ir gaumes jautājums. Man viņa patīk pirmkārt laviskuma dēļ, otrkārt - ļoti labestīga, uzjautrinoša. Es teiktu ģimeniska, vienota.
Ļoti priecē, ka jau 7 gadu laikā neesmu no faniem dzirdējis, ka saukļus skandētu arēnā krieviski, nav reklāmas krievu valodā, laukumā dzirdama latviešu vai angļu valoda. It kā sīkumi bet patīkami un vēl spēles laikā otrā pusē sāk spēlēt fonā latviešu dziesmas.
Lieliska atpūta.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-19 23:30, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: par krievu valoda gan satirsi, informators visu laiku atkārto krieviski...KHL ir krievu līga, tātad info tiek dublēta krievu valodā.
Tu lasīt proti, kur es kaut ko rakstīju par informatoru. Es rakstīju par reklāmām un saukļiem. Starp citu vairākos lielos sporta pasākumos Eiropas valstīs informāciju pasniedza skatītājiem gan vietājā valodā , gan krieviski. īpaši nepatika ka PČ biatlonā Somijā informators runāja somu un krievu valodā. Sajūtas to klausoties bija pretīgas.

     [+] [-]

, 2015-08-19 23:33, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Tu lasīt proti, kur es kaut ko rakstīju par informatoru. Es rakstīju par reklāmām un saukļiem. Starp citu vairākos lielos sporta pasākumos Eiropas valstīs informāciju pasniedza skatītājiem gan vietājā valodā , gan krieviski. īpaši nepatika ka PČ biatlonā Somijā informators runāja somu un krievu valodā. Sajūtas to klausoties bija pretīgas.
pilns laukums un apmales ar krievu firmu reklāmām, piemēram Megafon, Gazprom...
p.s. paskaties pa TV5 spēles...Kreipāns krieviski komentē, reklāmas krievu valodā...beidz zosi dzīt. Kad bija tiesības raidīt LTV, tādas huiņas nebija, šrots visu krievisko

  +4 [+] [-]

, 2015-08-19 23:45, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: pilns laukums un apmales ar krievu firmu reklāmām, piemēram Megafon, Gazprom...
p.s. paskaties pa TV5 spēles...Kreipāns krieviski komentē, reklāmas krievu valodā...beidz zosi dzīt. Kad bija tiesības raidīt LTV, tādas huiņas nebija, šrots visu krievisko
kurš tev liek pa TV5 skatīties?? PČ Latvijas spēles ar ja nemaldos 3+ komentē krieviski..tur ar Gazprom un Megafon vainīgi?Varbūt kad KHL TV rāda Dinamo spēles tad šiem ar latviski jākomentē??

  -1 [+] [-]

, 2015-08-19 23:48, pirms 9 gadiem
No shit sherlok

  +2 [+] [-]

, 2015-08-19 23:49, pirms 9 gadiem
Chris_Drury rakstīja: kurš tev liek pa TV5 skatīties?? PČ Latvijas spēles ar ja nemaldos 3+ komentē krieviski..tur ar Gazprom un Megafon vainīgi?Varbūt kad KHL TV rāda Dinamo spēles tad šiem ar latviski jākomentē??
Tas jau dazhiem Kreipaanu par nodeveeju padara, jo vinjs tachu komentee RUS valodaa, ja komenteetu ENG valodaa, tad veel paslaveetu

     [+] [-]

, 2015-08-19 23:54, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tas jau dazhiem Kreipaanu par nodeveeju padara, jo vinjs tachu komentee RUS valodaa, ja komenteetu ENG valodaa, tad veel paslaveetu
kāpēc Latvijā vispār jākomentē svešvalodās?
LTV tādas huiņas nekad nav bijis...
sviedru šrots šo sūdu ievazājis...

     [+] [-]

, 2015-08-19 23:57, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: kāpēc Latvijā vispār jākomentē svešvalodās?
LTV tādas huiņas nekad nav bijis...
sviedru šrots šo sūdu ievazājis...
man vienalga, lai nekomentee, bet nekaadu trageediju tajaa nesaskatu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-08-20 00:01, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: man vienalga, lai nekomentee, bet nekaadu trageediju tajaa nesaskatu...
es ar nesaskatu, tik viens TRTD fans - funs, man grib iestāstīt, ka viss notiek latviski un angliski un nekur krievu valodas nav...KHL līgā. Būtu dīvaini, ja spēlējot krievu līgā, nebūtu krievu valodas gan arēnā, gan laukumā, gan TV, gan praktiski visur Latvijā - kur saistība ar KHL un TRTD.
FUNS
"Ļoti priecē, ka jau 7 gadu laikā neesmu no faniem dzirdējis, ka saukļus skandētu arēnā krieviski, nav reklāmas krievu valodā, laukumā dzirdama latviešu vai angļu valoda."

     [+] [-]

, 2015-08-20 00:04, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: es ar nesaskatu, tik viens TRTD fans - funs, man grib iestāstīt, ka viss notiek latviski un angliski un nekur krievu valodas nav...KHL līgā. Būtu dīvaini, ja spēlējot krievu līgā, nebūtu krievu valodas gan arēnā, gan laukumā, gan TV, gan visur kur saistība ar KHL.
FUNS
"Ļoti priecē, ka jau 7 gadu laikā neesmu no faniem dzirdējis, ka saukļus skandētu arēnā krieviski, nav reklāmas krievu valodā, laukumā dzirdama latviešu vai angļu valoda."
vinjs laikam aizmirsis arii pretinieku komandu fanus Varbuut vinjs valodu laukumaa bija domaajis DR? Kaut gan arii DR bijushi krievvalodiigie un pat tagad ir Jerofejevs.

  +2 [+] [-]

, 2015-08-20 08:28, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: es ar nesaskatu, tik viens TRTD fans - funs, man grib iestāstīt, ka viss notiek latviski un angliski un nekur krievu valodas nav...KHL līgā. Būtu dīvaini, ja spēlējot krievu līgā, nebūtu krievu valodas gan arēnā, gan laukumā, gan TV, gan praktiski visur Latvijā - kur saistība ar KHL un TRTD.
FUNS
"Ļoti priecē, ka jau 7 gadu laikā neesmu no faniem dzirdējis, ka saukļus skandētu arēnā krieviski, nav reklāmas krievu valodā, laukumā dzirdama latviešu vai angļu valoda."
Neesmu dzirdējis saukļus krievu valodā arēnā. Protams ar to domāju DR atbalstītājus. Pretinieku komandas saukļi protams skan.Es priecājos ka DR atbalstītāji skandē visu laiku latviski, reklāmas arēnā teiksim t;a dominē latviešu valodā, uz laukuma dominē latviešu un angļu valoda.
Tas kas skan krievu valofā man ļoti nepatīk, bet ta sskan maz un ja pretinieku līdzjutēji tā dara tas gan neuztrauc. Man galvenais lai mazāk krievu valoda būtu saistībā r DR. Pilnībā protams viņa neizzudīs bet maz viņa ir. Ļoti maz.